Motosikletin yanına ucuz araba almak
Reklamlar
-
Merhaba. Şubat 2015'te otomobilimi satıp 1 ay sonra PCX ile 2 teker dünyasına adım attım. Bu kadar geç kaldığım için çok pişman oldum. Ama zararın neresinden dönersek kardır diye düşünüyorum.
Öncelikli ulaşım aracım motosiklet. Şu an CRF 250 L kullanıyorum. Kar yağmadığı sürece kullanmayı düşünüyorum. Eşimin işi dolayısıyla nispeten İstanbul dışı sayılabilecek bir yere taşınacağız. Bir bayanın rahat kullanabileceği, karlı havalarda benim de kullanacağım nispeten eski ama güvenilir bir araç (Örneğin Nissan Micra K11 kasa CVT şanzıman) almak sizce mantıklı mıdır? Havalar güzel olduğu müddetçe ve işim dolayısıyla uzakta olmadığım zamanlarda eşimi işe götürüp getirebilirim. Bu durumda maksimum 15.000 TL'yi arabaya yatırmak mantıklı mıdır? Mantıklıysa hangi modelleri önerirsiniz?
Reklamlar
-
bence fiat paliolara bakin ilk arabamizdi cok guzeldir hidrolik dreksiyon ve ufak olmasi tam bir aile/bayan arabasi
-
2005 model civarı Toyota Yaris.Otomatik vitesli de bulunur,Eşiniz için de ideal bir araba
-
Konu eş ise işi şansa birakmiyoruz. Japon araci aliyoruz, migra taş gibi arabadir, yaris cok uygundur, daihatsu (esim kullanir) kum koy calisir.. sakin opelmis vw mis dusunmeyin, amac her sart kosulda yolda kalmayacak arac almak.. yoksa hanim cok fena yapar yolda kalirsa cunku butcen dusuk arkadasim dikkatli ol..
-
bende otomatik vites kalos var. hanıma bıraktım bi sıkıntı çıkmıyor. ben komşudan aldım uygun fiyata. temiz bir tane bulursan işini görür.
-
Moderatör
Darkcity2000 adlı üyeden alıntı
Konu eş ise işi şansa birakmiyoruz. Japon araci aliyoruz, migra taş gibi arabadir, yaris cok uygundur, daihatsu (esim kullanir) kum koy calisir.. sakin opelmis vw mis dusunmeyin, amac her sart kosulda yolda kalmayacak arac almak.. yoksa hanim cok fena yapar yolda kalirsa cunku butcen dusuk arkadasim dikkatli ol..
Ne yani Opel - vw yolda mi kaliyo
-
japonla ne alaka benim arabamda ford, alman malıda japon kadar taş gibi ve sağlamdır. Otomatik istemeseniz benim arabayı satayım derdim 22 e ama sanırm bütçeyide aşar, ama 15 e otomatik araba eşiniz varsa mantıklıdır
-
YouSuffer adlı üyeden alıntı
japonla ne alaka benim arabamda ford, alman malıda japon kadar taş gibi ve sağlamdır. Otomatik istemeseniz benim arabayı satayım derdim 22 e ama sanırm bütçeyide aşar, ama 15 e otomatik araba eşiniz varsa mantıklıdır
Ford alman malı değil yalnız, satmanıza sebep olmak istemem ama iyi markadır :D
-
bana da öneri verin 15-20 civarı mümkünse 2005 üstü japon otomatik var mı?
-
04 Aralık 2015, 12:29
hakikiteker adlı üyeden alıntı
Ford alman malı değil yalnız, satmanıza sebep olmak istemem ama iyi markadır :D
he Amerika malıymış ben uzun süre polo passat ve golf kullandım hatta scirocco bile sürdüm kendi arabam ford olunca yadırgamadım çok benzermiş diyince hiçte araştırmadım fail oldum çokta tarihsel bilgim ve merakım yok ama sağlamdır Ford ben yeni motor alacagım için satıyorum
-
04 Aralık 2015, 12:35
draggy adlı üyeden alıntı
bana da öneri verin 15-20 civarı mümkünse 2005 üstü japon otomatik var mı?
20 Civarına Mitsubishi Colt bakabilirsin, çok övüyorlar otomatiğini. Arkadaşımın aracına bindim ciddi derecede seri bir araç.
-
04 Aralık 2015, 12:39
2005 2006 model albealara bakabilirsiniz.Hem çok az yakıyor hemde sorunsuzdur.Geçen ocak ayında 16.000 tl'ye 2006 model aldık hiç sorun çıkarmadı.Tabi özellikle bu modeli genelde taksiciler kullandığı için alırken dikkat edin.
-
04 Aralık 2015, 12:40
Kurt Ölümüne Yakın Yalnız Olur
-
04 Aralık 2015, 12:53
Ben diyecegimi dedim 15 bin tl ye alacaginiz japon harici araclar ile hanim yolda kalirsa affetmez.. erkek adam icin sorun degil..benzin gostergesine bile bakmayan bir kesim icin japonlar sadelik ve saglamligi ile o butce ile en iyi secim olur.. Allah sizi inandirsin 1998 model 1.3 xl corollaya peder 10 yil bakim yaptirmadi eksilen yagi tamamladi.. 1 gun fari patlamadi ya meretin...
-
04 Aralık 2015, 12:54
Toyota iyidir, hangisini alırsanız alın.
-
04 Aralık 2015, 13:05
Araba piyasasının iyicene moku çıktığı için bazı arkadaşların önerdiği araçlar artık 15.000 TL ye hayal.Bu bütçeye Palio,Siena,2000 model altı Fiesta,Micra,Corsa,Corolla veya Clio alınır anca.Onun dışında 15.000 TL ye temiz Yaris,Albea veya 2000 model üstü kısmen yeni sayılabilecek herhangi bir aracın temizini bulmak çok zor hatta imkansız.
-
04 Aralık 2015, 14:03
araba ne olursa olsun CVT şanzumanlı olması ilk tercih nedenidir. CVT sorun çıkarmaz arıza yapmaz.. Japon CVT ler harikadır.
-
04 Aralık 2015, 14:38
Alacağınız araba temizse 15 bin lira yatırmak mantıklı.
Benim kullandığım 2001 model ford fiestaları önerebilirim. 2000 modelde olur aynı kasa o da.
Ben memnunum hem atik hem de az yakıyor. Bence değerlendirin
-
04 Aralık 2015, 14:55
Hyundai Getzlere bakın derim ben eşime aldım.. Gayet memnunuz.. Alman arabası konforu beklemeyin.. benim tercihimde sağlamlık, küçüklük ve parça fiyat uygunluğu ön planda idi..
"Ne Mutlu Türküm Diyene" M.Kemal ATATÜRK
Salcano Wolf 125 28.03.2014 - 02.05.2016 (11.800 km)
Bajaj Pulsar NS 200 Trafiğe Çıkış: 09.05.2016 (46.500 km)
-
04 Aralık 2015, 15:05
K11 değilde K12 kasa micra tavsiye ederim, hem yolda kalmayacak hemde güzel güncel bir araçtır,
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)