Hayırlı uğurlu olsun.
maşallah..
Gemi gibi dedikleri bu olsa gerek hayirli olsun,kazasiz belasiz,km side baya dusukmus,iyi yakalamissiniz
çok güzelmiş.. kazasız belasız kullanın
Hayırlı uğurlu olsun, kazasız belasız güzel günlerde kullanın...
Hayırlı uğurlu olsun. Allah kaza bela gostermesin...
İyi dileklerini paylaşan arkadaşlara çok teşekkür ederim.
Sizin de tekeriniz düz bassın, kazasız belasız cümlemize.
Saygılarımla.
Tecrübe, limitlerini bilmektir.
Tekere taş değmesin. Asvalatan ayrılmasın. Hayırlı uğurlu olsunç
youtube : motorcu hikayeleri (motovlog) youtube - facebook adaletsurucukursu / Antalya /
Güle güle kullanın. Benim motosikletimle aynı renk. Ben orjinal sissy barı söktüm. Yolculu seyahatlerde takıyorum. Kullanımı geçekten çok zevkli, hem tarz hem rahat bir alettir. İnşallah memnun kalacağınızı düşünüyorum. Allah kaza, dert vermesin.
akbird ve suphi, iyi dilekleriniz için sağ olun.
Saygılarımla.
Tecrübe, limitlerini bilmektir.
maşallah kazasız belasız hazır demirleri varken deri yan çantasız (belkide vardır ) olmaz hatta uzun yol için sisi barın arkasına bile çanta yaptırılabilir
şimdi bunda ne ses vardır https://www.youtube.com/watch?v=60-Db_Z4H4E#t=0m58s
www.youtube.com/c/biyeybaraküs "Motora binmeye karar verecek kadar cesur ve aptal, üzerinde ölmeyecek kadar korkak ve akıllı olacaksın" alıntıdır AttilaXtreme den
hayırlı olsun
aklıma takılan bişeyi sorucam
bu aletlerde arka süspansiyon olmuyormu?
Çok beğendiğim bir model, hayirli olsun, tekerin düz bassin.
Deri yan çanta tabii ki var , bir de rüzgar camı ekleyeceğim.
Ses umduğunuz gibi değil maalesef, üzerinde orijinal susturuculu egzozları var, hayatımda gördüğüm en sessiz cruiser açıkçası.
---------- Mesajlar birleştirildi - 20:53 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:43 ----------
dağcı ve bariscinar ve biyeybaraküs, yorumlar için sağ olun.
Hep birlikte kazasız belasız, güvenle süreriz inşallah.
Kazasız belasız kullanın hocam.Resimlerden bakınca baya tertemiz duruyor. Hayırlı uğurlu olsun.
Vallahi pırıl pırıl çok temizini denk getirmişsiniz. Bu arada VN800, her türlü egzost modifikasyonuna en iyi cevap veren cruiser'dır. O işi çözdün mü zaten gidişiyle, konforuyla adamı bambaşka yerlere sürükler. Geçtiğimiz haftalarda klasik ve spor arasında gel-gitlerim sonucu ben de VN900'den vazgeçip M800'e yönelmiştim.
Rengini de çok beğendim. Zira siyah cruiser görmekten artık gına gelmişti. Kazasız ve keyifli sürüşler dilerim.
Road never ends but life does. Ride to live, live to ride.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)