Mont kuru temizlemede yıkanır mı?
Reklamlar
-
Merhaba arkadaşlar,birşey sormak istiyorum motosikelt montu nasıl yıkanır kuru temizleme ye mi verilmeli oyksa 0 derecede makinEda mı? kontun üzerinde 30 dereccede yıkayın kuru temizleme yapmayın diyor. ne yapmalıyım.Bazı herlerde ısrarla kur temizleme yazıyor.
Reklamlar
-
makin Eda mı? Eda varsa ver eline yıkasın elinde :D
-
Valla ben evde yıkıyorum. Korumaları çıkartıp makinEdaya atıyorum yıkanıyor ama kurutemizlemede yıkanır yani .
-
İlk baş makinada yazmıştım makine diye değiştirince de yi deiştirmemişim MakinEda da yıkanır yani
-
Kuru temizleme yaptiran bir cok kisi var,verin kuru temizlemeye edayi falan ugrastirmayin saygilar
-
aynı başlığı bi kaç ay önce de ben açmıştım. korumaları çıkar eğer omuzlarının dış kısmında koruma varsa ( benim montta var prohel colombia) takım elbise katlar gibi omuzlardan içeri doğru katla montu at makinaya.
2M is my life
Music & Motorcycle
-
Montun korumaları çıkartma yerini bulamadım
-
Romedon adlı üyeden alıntı
Montun korumaları çıkartma yerini bulamadım
kışlık astarın varsa onu çıkar önce. ondan sonra sırt koruman için montun iç tarafında fermuar yada cırtlı bi cep olması lazım. o cebin aynısından kol kısmının iç tarafında dirsek ve omuzlarda da var. oralardan çıkartıcaksın
2M is my life
Music & Motorcycle
-
Benim deri montun uzerinde makinada yikanmaz yaziyo seninkide deri ise buna dikkat et bence..
Ben bez ve bebek sampuani ile guzelce silip kuruladim ondan sonra da deri bakim kremi uyguladim sonuc gercekten mukemmel oldu
-
03 Aralık 2015, 19:17
OJ Revenge kullanıyorum. Kışlık astarı çıkardıktan sonra korumalar kolayca çıkıyor.
Atıyorum makineye mis
-
04 Aralık 2015, 09:36
deprogadias adlı üyeden alıntı
kışlık astarın varsa onu çıkar önce. ondan sonra sırt koruman için montun iç tarafında fermuar yada cırtlı bi cep olması lazım. o cebin aynısından kol kısmının iç tarafında dirsek ve omuzlarda da var. oralardan çıkartıcaksın
iyice bi kurcalamak lazım çıktıktan sınra takmak zor mu?
-
04 Aralık 2015, 09:37
'Motor kuru temizlemede yıkanır mı' diye okudum iyi mi...
-
04 Aralık 2015, 10:10
Geçen ay korumalarını çıkartıp tekstil mont ve pantolonu 30-40 derecede makinede yıkattım. Çok güzel oldu. Tavsiye ederim. kullanma talimatı da bu şekilde.
-
04 Aralık 2015, 10:16
Süper Moderatör
30-40 derecede kurutma ve sıktırma yaptırmadan makinada yıkanabilir, püf noktası sıktırmamak.
ıslak ıslak çıkarıp bir askılık ile duşa banyoya as suyu süzülerek kurusun, kolların dirsek içlerinde bileklerde vs fazladan kir varsa kurumadan ıslak ıslak sade banyo sabunu ile oralar ovalanıp duş başlığı ile durulanabilir.
"normal insanlar bir yerden bir yere gitmek için araba kullanırlar, motorcular ise motosiklet kullanmak için bir yerlere giderler"
-
04 Aralık 2015, 10:19
kolay gelsin deterjan+yumuşatıcı+durulama isteğe bağlı deri kısımlar var ise yağlama
-
04 Aralık 2015, 10:41
Su geçirmezlik özelliği olan, gore-tex ve benzeri hava geçirip su geçirmeyen kumaşları çok dikkatli yıkamak gerekiyor. Aşırı soğuk ve sıcağa maruz bırakmadan ılık su ile elde yıkamak şart. Aksi taktirde özel kumaş özelliğini kaybedip sıradan bir mont haline gelerek su geçirmezlik özelliğini kaybedebiliyor...
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)