FORMA ARROW SX RACING BOT
Reklamlar
-
25 Aralık 2015, 23:52
bence kısa bot(motorcu botu) almaya gerek yok bi espirisi kalmıyo sanki..tcx'in gore tex botunu 2 yıldır kullanıyorum hergün ayağımda(kuryeyim sürekli yürüyorum) hiç bi eksisi yok yürürken sıkıntı çıkarmıyo su hiçbir şekilde geçmiyo rüzgar geçmiyo yazında kullanıyorum nerdeyse terletmiyo benim için bi efsane o
Reklamlar
-
Herkese merhaba dün karşılaştığım manzaradan sonra konuyu hortlatayım dedim. Bundan yaklaşık 1 yıl önce forma marka bu botu bende inceledim ve motomax da çalışan elemanın anlatıklarından sonra almaya karar verdim. Daha 1 ay olmadan bot 3 4 kere giymişken parmak hizası üst kısımdan yırtıldı.
Hemen geri götürüp değiştirmeleri için teslim ettim firmaya gönderildi neyse 1 ay sonra sonuçlandı ve firmadan yenisi geldi. 14 Ocak 2016 da yeni çizmelerimi teslim aldım, yazın zaten giymenin imkanı yok aşırı sıcak tuttuğundan pek kullanmadım ama sonbahar ve kışın en az haftanın 3-4 günü işe gidip gelirken(iş yerinde çıkartıp spor ayakkabı giyiyorum) giydiğim bot dün yine aynı yerinden yırtılmış.
Bu bota yada bu markaya güvenip paranızı yatırmayın, hiç düşmedim belki koruması çok iyidir her türlü darbeye dayanıklıdır bilemiyorum ama bez converse ayakkabılarımın kumaşı bile daha dayanıklı çıktı bunu bilir bunu söylerim..
Şuan botlar yanımda olmadığından resim yükleyemedim akşam resim yükleyeceğim.
¡Por la sonrisa de mis padres que vale un millón!
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)