Mt25 Gene ABS'li model görünmüyor :(
Ben bunun ABS'lisini istiyorum arkadaş..
Mt25 Gene ABS'li model görünmüyor :(
Ben bunun ABS'lisini istiyorum arkadaş..
Oha yalnız, adamların 2016 Türkiye line-up'ında VMAX var !! Çok şaşırdım, hiç beklemiyordum. Yamaha'nın bugüne kadar yaptığı en güzel motosiklet olabilir.
http://www.yamaha-motor.eu/tr/produc...tage/vmax.aspx
Road never ends but life does. Ride to live, live to ride.
Şuna inancım tam, MT125 satmak için değil, insanları R25'e kaydırmak için o fiyattan satılıyor. Yoksa çıplak motor olduğundan CBR 125R'dan bile daha ucuza satılması gerekirdi. Keza YZF R125 için de bu geçerlidir. Siz MT125'i yok sayın, MT25 R25'ten ucuz olacaktır.
Bu arada V-Max efsane olmuş. Bana göre Diavel'in tek rakibidir.
Yerlestirecez hazir olun mesaji
Yavaş gitmeyi hızlı hale getirmeyi deneyin
Bende diyorum ki MT-07' de hiç bir zaman kampanya olmadı... Siz onu kampanya sanıyorsunuz o normal satış fiyatıydı baktılar hızlı gidiyor anında yapıştırdılar zammı hiç vakit kaybetmediler, R25 için aynı sahtekarlık döndü, 100 adet getirtip lansman fiyatı dediler, ben adını ilk yazdıranlardan olmama rağmen alamadım bi sonraki partide aldım motorumu, 13.500' e alan bayielrde 14.500 e sattılar çünkü 14.500' e gelecek denilen 2015 lerde peynir ekmek gibi satılıyordu.
Mt-07 zamanında dolar ve euro böyle değildi, dönemin ekonomik şartları size o anki ucuzluğu kampanya olarak hissettirmiş olabilir ama yok öyle bi olay bu saatten sonra da olamz yamaha Türkiye' nin kullanıcılara verdiği Facebook cevaplarına bakın şu an tamamen tok satıcılar alırsanız ekime almazsanız şubatta yine gelirsiniz nasılsa diyorlar.
Yamahanın sitesinde MT 25 Fiyat bilgisi bulamadım. Ben mi göremedim acaba?
V-Max,tüm zamanların en karizmatik motorudur ve bence rakibi yoktur.
Ducati Diavel,ayrı kulvarda bir motordur.Ama aynı kulvarda bile olsalar,V-Max ezer geçer bence.
yamaha vmax ı amerikan çeyrek mil yarışları için üretip pazarlamıştır. Hacim olarak 1700 cc ile diavelden büyüktür . Yine de Drag ortamında diaveli az bir farkla geçebilir.
Çünkü vmax diavele göre kg olarak biraz ağır kalıyor.
İkisi de efsane modeller.
https://youtu.be/F9w0_8WLWtU
Arkadaşlar bu Lansman Fiyatıyla alakalı size bilgi vermek isterim...Lasnman Fiyatı malumunuz tanıtımla alakalı biraz oltaya takılı yem misali birşey...Yamaha Tr her bayisine lansman fiyatı adı altında 2 tane motosiklet veriyor...lansman fiyatı 14250 deniyor...işte sen ben 14250 diye kafaya fiyatı yazıyoruz...sonrası bu iki tane muhtemelen satılmıyor ya da bayinin eşine dostuna kankasına gidiyor..isteyen bayi satıldı diyor ama satmıyor deposuna koyuyor çünkü 1 ay sonra zamlı fiyat gelecek biliyor...
sonrası yine kerizler olarak biz müşterilermotoru beğenmişsek bayi bayi arayıp motor varmı diyoruz...aaaa ne tesadüf model kalmamış...hemen sıraya giriyoruz bu arada daha stoklara girmemiş ürün...sadece 2 tane var bayilerde...onlarda o bayinin Allah korkusuna kalmış ister namusuyla ticaret yapar o fiyata satar ister çakar...ve 2 ay geçiyor..yani Şubet 25 de fuarda gördüğün ürün aslında Nisan 15 inde geliyor...öyle bir yapılanma ve organizasyon yapıyorlar...şimdi gemiye 1500 tane yükle kardeşim delikanlı gibi kazıklamadan ilk fiyatınla bana sat ve bayide bulayım...ama talep yaratmak için böyle ucuz hileler yapıyorlar...ve ben yine cebefe150 ye mahkum oluyorum...BUNE nikli kardeşimin bahettiği konuya da katılıyorum..MT07 yi uygun fiyata nasıl satıyorsa bunuda güzel bir fiyata satabilir ve efsane olur Yama artık geri dönüşü olmayan bir yola girer..Hondayı bu sene salladığı gibi bir daha da zirveden inmez...
XSR 300 hala gelecek diye ümitle bekleyen var mı acaba
Şimdi baktım r25 16500 sitede ön talepte yamaha bayilerinin tutumunu bilmiyorum ama honda lansman sonrası talep aldı ben rally için sipariş verdim 18500 den hatta yarısı ödedim motosikletimi sattım alan arkadaş k.k ile ödemek istedi bayi ile konuştum sagolsunlar çektiler hem benim hemde alan arkadaşın işi görüldü şimdilik beklemedeyiz bir sorun yok fuardan sonraki fiyatida merak etmiyor değilim açıkçası
Mt25 ile 125 arasında sadece 1100 tl fark var arada bir silindir fazlalığı, büyüklüğü gücü ve torku fazla olmasına rağmen aradaki fark çok çok az.125 bence satmak için fiyatlandırılmamış gibi, fiyatı 10 bin civarı olmalıydı.Onu alacağına çoğu kişi mt25 alır.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)