Napolyon "Ekipman, ekipman, ekipman" demiş, "Para, para, para" değil.
Geçmiş olsun kardeşim, dizliğin olsa idi herhalde kırık olmazdı. Allah başka kaza bela göstermesin.
Napolyon "Ekipman, ekipman, ekipman" demiş, "Para, para, para" değil.
Geçmiş olsun kardeşim, dizliğin olsa idi herhalde kırık olmazdı. Allah başka kaza bela göstermesin.
A bove ante, ab asino retro, a stulto undique caveto - Latince Atasözü
(Öküzün önünde, eşeğin arkasında, aptalın hiç bir tarafında durma)
Geçmiş olsun, Allah şifa versin.
Çok geçmiş olsun bu kadar az hasarla kurtarabilmeniz sevindirici, umarım tekrarını yaşamazsınız. Maalesef ki ekipmanın değerini genelde kaza yaptıktan sonra anlıyoruz ama iş işten geçmiş oluyo..
¡Por la sonrisa de mis padres que vale un millón!
Koruma kısmı sert durmuyor, pantolon koruması gibi.
Diz sadece senin ağırlığınla yere çarpmıyor. Birde motorun ağırlığını da hesaba katmak lazım.
Sert fakat içi rahatsız etmeyecek yumuşak dokulu dizlik şart. Dışardan ne şekilde göründüğün önemli değil.
Arkadaş fotoğraf koymuş. Dizlik görüntüsü, eziyeti taşıması çantaya koyması giymesi bunlardan daha iyi.
abi geçmiş olsun öncelikle.. bu hatayı bazen ben de yapıyorum dizliği bu gün takmayım diye ama son zamanlar en önemli yer ayaklarım olduğu için dizliği sürekli takmaya başladım.. ve senin olayından sonra sanırım ufak gidişlerde bile dizlik takacağım... tekrar geçmiş olsun en yakın zamanda iyileşmen dileğim ile.. sevgiler
çok geçmiş olsun abicim. Allah beterinden saklasın. Benimde buna benzer bir kazam oldu ama iyileştikten sonra tekrar motora binmek biraz tedirgin ediyor adamı aacaba tekrar bu sıkıntıyı yaşarmıyım diye ama bir süre sonra moda giriyorsunuz tabi.
Geçmiş olsun, Allah şifalar versin.
NApolyonun strength hakkında fazla bir bilgisi yokmuş anlaşılan. Adamın bacağı sıkıştığı için kırılmış, sünger dizlik aravanın çelik şasesinden daha mı sağlam olacak ? Bu kırık bu kazada kaçınılmazmış ve hatta bana göre, sevindiri bir yanı da var tabi, en hafif şekilde atlatılmış bir kaza.
çok geçmiş olsun Allah boş şifalar versin bu pilatin ömür boyumu kalacak cikartilacakmi yoksa
Platin konusunda bir kaç söylenti var, şöyle ki 40 yaşından sonra kalabilir deniliyor.40 yaş altı da belli bir süre sonunda çıkartılıyor gibi.Bende bu güne kadar bu tarz bir durumla hiç haşır neşir olayınca yorum yapamıyorum. Dr. bi şey söylemedi yarın kısmetse ayın 4 ü raporun süresi bitiyor ve kontrol ve tekrar rapor yenilenecek. Bende sormayı düşünüyorum.
Hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim.Allah sizlere kaza bela vermesin.Gerçekten zor arkadaşlar.3-5 gündür koltuk deynekleriyle evin içinde gezinebiliyorum.daha öncesi internet üzerinden tekerlekli sandalye aldım.yoksa tuvalet gibi ihityaçlar zor oluyor.Eşimde çalışıyor oda öğretmen olunca çocuklar da okulda bir ara 2-3 saat evde yalnız kalıyom o zaman zorlandım.O yüzden sağlığımızın kıymetini bilelim ve ne olursa olsun ne kadar kısa olursa olsun mutlaka korumalarınızı takın arkadaşlar.
Adana dan selam lar...
Allahım şifa versin, büyük geçmiş olsun.
abi üzüldüm geçmiş olsun trafikte kaza durumunda hiç bir ekipmanın (ekipmansız gezin demiyorum yanlış anlaşılmasın )bizi yüzde 100 kurtaramayacağını bilelim lütfen ona göre sürelim
kum mu var o bisiklet yolunda veya her ne yoluysa tam anlayamadım fotoğraftan
www.youtube.com/c/biyeybaraküs "Motora binmeye karar verecek kadar cesur ve aptal, üzerinde ölmeyecek kadar korkak ve akıllı olacaksın" alıntıdır AttilaXtreme den
Nerde? Ben sabah işe giderken giyiyorum, tüm gün çıkarmıyorum. O kadar rahat mı söylediğiniz?
Bakın kaç kişi yazmış, dizliği olduğu halde üşenip takmayan, kaza yapan arkadaş dahil. Demek ki korumanın zorluğu ve rahatsızlığı ile takılması arasında ters bir ilişki mevcut. Ben işe motorsikletle gidiyorum çoğu zaman. Bazen öğleyin de yemeğe gidiyorum. 15 dakikalık yol için kask, eldiven, ceket üzerine bir de dizlik, bellik, sırt koruması vs. takmam mümkün değil. Benim durumumda olan bir çok kişi var.
Benim durumumda olanlar için ideal bir dizlik bence. Bu arada bu koruma ince olmasına rağmen CE sertifikalı. Enerji emme ve dağıtması ölçülmüş ve etkili bulunmuş. Zaten diz kapağı hassas bir yer. Hafif kazalarda etkili koruma sağlanacağını düşünüyorum.
Ama haftasonu pistte vakit geçirilecekse tabii ki tek parça deri tulum ve adamakıllı koruma şart.
hocam kaldırımdan giderken mi kaza geçirdiniz ben mi yanlış anladım? hani bildiğimiz insanların yürüdüğü, çoluk çocuğun araçlardan kaçınmak için yürüdüğü kaldırım? yayalara ayrılmış olan yoldan giderken yani?
geçmiş olsun kardeşim hepimizin başına gelebilir çok dikkatli olmamız lazım ALLAH birdaha göstermesin inşallah.
Ayakta kırık olması ve ameliyat sonrası görüntüler çok üzücü. Motora binerken tek canımızın olduğunu hep düşünmek gerek. Umarım daha kimsenin başına gelmez böyle bir durum.
Platinin cikartilmasi zor,16 yasindaki arkadasim 2 yildir platinli ve cikartilabilir diye bisey duymadim,ama yinede umidi kesmemek lazim,tekrardan gecmis olsun
Gecmis olsun kardesim insallah eski sagligina kavusursun.
Sikayetinin sonuclarini bizimle paylasirsan memnun oluruz. Sana sormadan seni suclu bulmalari ahlaksizca bir hareket.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)