Ucuz topcase buldun mu kaçırmıcaksın :)
Reklamlar
-
Reklamlar
-
-
-
Hocam bende bir yerde 50-60 liraya büyük bir çanta kampanyası var sandım geldim
Güle güle kullanın.
-
Way canını yediğimin uyanığııı
Hayırlı olsun yakışmış.
Bi dünya haritası şeysi yap gayrı
-
Çok kaliteli görünüyor. Olaki hafif düştün çantan sağlam diyelim fakat bağlantı yerlerini koparır mı?
-
Baya ucuzmus xd, bende dedim 50 100 tl olan seyin ucuzu ne kadar olcak
-
iyi kapatmışınız
Kurt Ölümüne Yakın Yalnız Olur
-
e artık bi doğukaradeniz turu farz oldu
-
02 Aralık 2015, 17:00
Arka top case ..tenere ye olmamis.
Zaten bu tarz endura lara sadece side case yan canta olur....
arka top case gidişini etkiliyecektir.... sosis canta ...kullanabilirdin
-
02 Aralık 2015, 17:38
Bu çantaların önünü yuvarlatsalar iyi olmaz mı, rüzgar direnci diye bişey var çantanın önünü yarım küre yapsalar motosikletin sürüşüne etkisi yüzde 20-30 azalır bence.
-
02 Aralık 2015, 19:32
Valla ucuzmuş, benim emekli aylığı...
-
02 Aralık 2015, 19:38
Çok yakışmış güle güle kullan
-
02 Aralık 2015, 19:46
Bu mu şimdi sizin keyfiniz. Eminim tek sebebi orda givi yerine yamaha yazmasını konduramamanızdı. 1200 tl yi 6ay pizzacıda çalışıp biriktirip motor alan insanlar var forumda. Dalga geçer gibi aldım ben şahsen.
Yan çantaları kullanmak zorunda kalmayacakmışsınız çok büyük lüks sahibi oldunuz. Tebrikler.
-
02 Aralık 2015, 19:54
Cidden güzel olmuş hayırlı olsun çok hoşuma gitti
-
02 Aralık 2015, 20:00
@MD Murat
Hocam bu yorum pek olmamis. O zaman kimse forumda 10 bin tl ve uzeri motorlarinin resmini paylaşmasin malum 1200 tl yi 6 ayda biriktiren insanlar var deyip.
arabasinin cant ebadini buyutup 4 jant ve lastige 10 bin verenler var keyfi gerek yokken onlari napalim?
-
02 Aralık 2015, 20:01
MD.Murat adlı üyeden alıntı
Bu mu şimdi sizin keyfiniz. Eminim tek sebebi orda givi yerine yamaha yazmasını konduramamanızdı. 1200 tl yi 6ay pizzacıda çalışıp biriktirip motor alan insanlar var forumda. Dalga geçer gibi aldım ben şahsen.
Yan çantaları kullanmak zorunda kalmayacakmışsınız çok büyük lüks sahibi oldunuz. Tebrikler.
https://encrypted-tbn0.gstatic.com/i...gV4PM2tg2mscYi
Tamamda adamın alım gücü var ve almış. Hoşuna gittiği içindw paylaşmış, nasıl ucuza getirdiğinide paylaşmış. Trip niye?
Durumu size göre iyi olan ne yapsın ölsün mü?
[I] Hayat Verilmemiş Bir Sözü Tutmaktır, Kimi Yazar Kimi Yaşar.. [I]
-
02 Aralık 2015, 20:06
Zenginlik taşıyamayan insana yakışmıyor bence. Alabilir istediğini tabiki. Sen de ben de alabiliriz.
Burda konu açmak da Kabul edilebilir.
Ancak ucuz topcase yazarsan başlığa olur mu? Yakışıyor mu?
1200 tl ile bir ay doyan milyon aile var bu ülkede.
1200 tl vermiş yan çantalar yerine sadece topcasei kullanacakmış artık. Aferim dedim ben de bişey demedim.
-
02 Aralık 2015, 20:17
Kardeş o topcasenin fiyatı 2300 lira.
Mantıken bakınca 1200 lira 2300 liraya nazaran epey ucuz. Bayaaaa bayaaa ucuz.
Bence biraz temiz havaya çık, mevcut sıkıntılarından arınmak icin meditasyon falan yap. Ne bileyim ibadet yap.
İcinde bulunduğun sıkıntılardan böyle kurtulamazsın.
Olay konuyu siyasete getirmek değil ama bu gibi durumlar senin canını sıkıyorsa meclise gir hepsini öldür çık mesela. En azından başkasınında işine yarayacak birşey yapmış olursun. Hatta ülkeyi kurtarirsin
-
02 Aralık 2015, 20:26
yunusus adlı üyeden alıntı
Kardeş o topcasenin fiyatı 2300 lira.
Mantıken bakınca 1200 lira 2300 liraya nazaran epey ucuz. Bayaaaa bayaaa ucuz.
Bence biraz temiz havaya çık, mevcut sıkıntılarından arınmak icin meditasyon falan yap. Ne bileyim ibadet yap.
İcinde bulunduğun sıkıntılardan böyle kurtulamazsın.
Olay konuyu siyasete getirmek değil ama bu gibi durumlar senin canını sıkıyorsa meclise gir hepsini öldür çık mesela. En azından başkasınında işine yarayacak birşey yapmış olursun. Hatta ülkeyi kurtarirsin
Tavsiyeler için teşekkürler. Herkesin herşeyi algılayabilmesini beklemiyorum. Bu yüzden yorum yapıp gereksiz tartışmak saçma oluyor. Dediklerim nettir. Üzerinde yeterince düşünürsen anlayabilirsin.
Ya da kapitalist sistemin kölesi olduğumuz için belki anlamaya da bilirsin. Söz vermiyorum.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)