Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı

JAWA-350 bana göre en iyi bu

Motovento
    REKLAM ALANI

Motosikleti
    motor_mzik
    abi bana göre jawa-350 nin yerini degilde sesini hic bir motor tutmaz abi bir motorda bu kadarmi güzel ses olur ya inanamiyorum 7 senedir motorumu deişmiyorum gardasim sesi insani çldürüyo ya

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

bilader sen ekmek teknesini izliyonmu.nedense aklıma ordaki bahtiyar geldi.

Motosikleti
    motor_mzik
    ewet o diziyi izliyorum neden aklina bahtiyar geldi birader anlamadim yani motora kötümü demek istedin eger oyleyse dogrudur gardas bizim buralar fakir memleket sportik motorlara binemeyiz en iyi jawa 350 buralarda

Misafir
    çift silindir ij ninde sesi güzeldir hani,bilmem dinledinizmi

arkadaşım sen ne diyosun yav?olta mı atıyon ciddimisin anlamadım.benim ilk motorum hogar idi.kullanması çok keyifli güzel bir motordur.ben bu güne kadar 350 jawaya bok atanlara hep çıkıştım burada, bi jawacı daha çıkması ne güzel.benim adıma motoruma falan baksana kardaşım!

Motosikleti
    motor_mzik
    valla gardas bilmiyorum ciddimi degilmi ama bizim buralar fakir memleket (tokat) valla burda 350 jawaya binene agzı acık bakarlar abi ben motordan memnunum bizde isteriz kalin tekerli motora binmeyi ama jawaninda bi assaligi yok onlardan susturuculari söküyorum abi offff

eğitim şart.

Motosikleti
    motor_mzik
    egitim sart demekle neyi kastettin anlamadim

Seni unutmayacağız
    Nur içinde yat

Motosikleti
    KV 250 AGUİLİA
    Eski bir jawacı olarak selamlıyorum ikinizi de... EVET EĞİTİM ŞART! Motorcu da olsak aynı dili konuşamıyoruz malesef! Bazıları böyle oluyor işte... İleriye bakayım derken burnunun ucundakini göremiyor. Çok güldüm... Allah da sizleri güldürsün!
    ÖNEMLİ OLAN ZAMANA BIRAKMAK DEĞİL; ZAMANLA BIRAKMAMAK !!!

Motosikleti
    jawa 350
    arkadaslar bendede jawa 350 var normalde motoruma 95 oktan benzin kullanıyorum bugun benzincide poompacı sormadan 97 oktan koydu motorun birden gidişi performansı dustu sizce bi zararı olurmu yada ustune 95 oktan ilave etsem olurmu yardımcı olursanıs sevinirim...

crxforever - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    ybr125 2008
    çok önemli birşey olmaması lazım.ama 10 15 ytllik bişieyse istersen depoyu boşalt kafan rahat etsin.yazık jawaya. istanublda piyasası olsaydı bende alırdım.

mesrur özgök - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda NT 700 deauville
    arkadaslar bendede jawa 350 var normalde motoruma 95 oktan benzin kullanıyorum bugun benzincide poompacı sormadan 97 oktan koydu motorun birden gidişi performansı dustu sizce bi zararı olurmu yada ustune 95 oktan ilave etsem olurmu yardımcı olursanıs sevinirim...

merhaba semih kardeş 95 oktan la 97 oktan arasında pek fark senin motoruna tam tersi performasn artışı yapması lazım

ha şunu da ekleyeyim benimde 1991 ve 1992 350 lim vardı

Motosikleti
    jawa 350
    yorumlarınız icin cok tesekkur ederim bugun biras surat yaptım motorda hic bişey kalmadı :D normale dondu heralde benzini farklı koyunca ole olduu ya bide istanbulda bi turlu parcasını bulamıyorum bildiginiz jawa 350 parcası satan bi yer varmı?

Motosikleti
    ybr125 2008
    sirkecide doğubankın karşısında bir çıkmaz sokak var oranın sonunda 2 tane dükkan var orada mobilet ve mz parçaları vardı. belki jawa parçası da vardır ellerinde

Bolu'lu Lynx - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    KLE 500
    Merhaba arkadaşlar.....Bende de Jawa 250 laser var ama kesinlikle değiştircem ...96 model Renault Broadway le eşit yakıt tüketimi var...Tavsiye etmiyorum ağırlığı ve kontrol zorluğuda cabası ....Ama yinede jawa jawadır

Motosikleti
    jawa 350
    sirkecide dedigin yeri biliorum ama her parcası yok mesela devir saati son uretilen jawaların var onlarda 91 model jawada sırıtıyor sirkeci haricinde baska bildiginiz yer varmı?

Motosikleti
    ybr125 2008
    hocam sirkeci dışında ben bilmiyorum.
    ama eğer hastasıysan konyada tüm orj parçalarını bulabilirsin.trenle gidiş dönüş 40 ytl olması lazım bir günde halledersin işini.
    ya da jawanın yaygın olduğu başka anadolu şehirlerindeki arkadaşlardan forumda yardım alabilirsin.
    istanbulda maalesef piyasası yok ben de parça ve usta sıkıntısı çekerim diye jawa veya mz almadım gittim çin malı aldım.:(

Motosikleti
    jawa 350
    tren yerine motorumla gitmeyi tercih ederimm cok yakcak ama uzun yolda zevkli oluyo:D sesi felan allahın izniyle yarın basıp gidicemmm :D

Motosikleti
    jawa 350
    motorumun eksozundaki susturucunun yerine bu altı delık kapaklar var stylerde kullanılıyo cogunlukla sizce motora bizararı varmıdır yardımcı olursanız sevinirim...

REKLAM ALANI

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler