Koyu renk olana talibim Hayırlısıyla istediğiniz malzemeyi bulup üretime geçersiniz inşallah...
Koyu renk olana talibim Hayırlısıyla istediğiniz malzemeyi bulup üretime geçersiniz inşallah...
HYO-GT250R
İstanbul
Bi gelişme yok mu ocam? Pantolon alma arefesindeyim. Eğer siz satışa başlarsanız tercih sebebim olucaksınız.
Bende pantolon almıyorum sizinkileri bekliyorum hadi hayırlısı
Abim öncelikle bütün başlığı başından sonuna kadar okudum ve bence çok kısa bir sürede çok iyi gelişim göstermişsin tebriklerimi sunuyorum inşallah markanı en kısa sürede piyasalarda görürüz icraatına hayran kaldım bende ekipmanlarımı toplamaya başlıycaktım ki iyiki bu başlığı gördüm bende üretimin her safhasını bildiğim bir ürünü hiç kuşkusuz güvenerek almak çok isterim inşallah hedeflerine ulaşırsın Allah yardımcın olsun kolay gelsin bu arada gelişmelerden vaktin oldukça haberdar et merakta kalmayalım abim
Hala bekliyoruz. Hava isindi kışlık pantolon yakmaya başladı.
Üretilemedi gitti be..
Derin olan kuyu değil, kısa olan ip'tir.
Şuradan bi yer ayırayım. Üretime geçince siparişimizi yaparız.
Bir süpervisor arkadaşımız bu başlığı sabitlese mi acaba ?
Hayra geçer kanımca
Merhaba,
Yeni üye oldum. Konunun neredeyse tamamını inceledim ve gerçekten bu devirde üretim yapma cesaretinizi takdirle karşıladım.
Ürünleri çok beğendim en de pek çok arkadaş gibi. Bir an önce çıkarmanızı ve satın almayı bekliyorum.
bende simrug yerıne sızden almak ıcın beklıyorum
merhaba dostlar.
önümüzdeki ay içerisinde ürünler satışa çıkacak inşallah.
şuan online satış ve web sitesi hazırlığı içerisindeyiz. tamamlandığında ürünlerin resimleri ayrıntılı olarak sitede görebileceksiniz. birde ufak bir ofis tuttuk güngören kale center çevresinde. ofisimiz şuan tadilatta. istanbul içinden gelecek arkadaşlarımız bizzat gelip deneyerek üründelerini elden teslim alabilecek..
iyi dilekleriniz için ayrı ayrı teşekkür ederim hepinize. epey yoğun çalışıyoruz, lakin artık finale daha yakınız...
elit motogaraj
hayırlı olsun inşallah başarılı güzel bir ürün olur.
acaba kevlarlı kamuflaj desenli bir kargo pantalon olsa nasıl olur ?
Çok cesaretli ve güzel bir çalışma,birkaç tavsiye ile bende Ar-ge kısmına katkıda bulunayım.
- Kaykay (skate,skateboard) markalarının kotlarını incelerseniz sizi diğer markalardan birkaç adım ileriye götürecektir,şöyle ki ;
* Lycra,esnek ve dayanıklı kumaş kullanırlar.
* Skinny,dar kalıplar tercih sebebidir.
- Kullanıcı olarak izlenimlerim ; bol kesimlerde pratik tek seferde hızlı giyimlik boydan fermuarlı bir model olabilir.
- Kevlar kottan tulum olabilir.
- Bu malzemeden kot ceket olabilir.
- Renk seçeneklerinde gri ve siyah mutlaka olmalı.
- Reflektörler diz altında arka bacak hizası olabilir.
- Pilot pantolonu modellerini de baz alabilirsiniz.
- Yazlık modellerinizde terleyen bölgelerde hava alabilen kumaş desteği veya açılabilir hava kanalları olabilir.
- Koruma bölgelerinde boyut ve boy opsiyonu olabilir.
- Koruma opsiyonunu müşteriye bırakıp sempati kazanabilirsiniz. (müşteri hali hazırda korumalarını sizin ürününüze yerleştirebilsin)
Zaten yukarıda çok güzel fikirler mevcut.Ciddi anlamda alıcıyım.Ofisiniz işyerimize çok yakınmış,ziyaretinize mutlaka geleceğim.Gerçekleşince pm bekliyorum.
İyi çalışmalar.
Tam tersi, kaykay (skate, skateboard) kotlarının neredeyse tamamı bol ve dökümlü kalıplardan oluşuyor. Dar pantolonlar hareketleri kısıtladığı için özellikle tercih edilmiyor bu sporları yapanlar tarafından.
Kaykay pantolonlarında Lycra, esnek kumaş kullanıldığını da duymadım daha önce.
Hayırlı olsun, beklemedeyiz..
Uygun fiyatlı olursa ve nisan ayına yetişirse ben de iki tane düşünüyorum.
Baştan sona her mesajınızı okudum herkes gibi bende ürün için heycanlandım diyebilirim inşallah emekleriniz boşa çıkmaz ve bizde pantolonlara kavuşuruz..
Asker yeşili olan ilk attığınız numuneyi çok beğendim kot renginde olanlar pek hoşuma gitmedi
Bizzat kullandığım skinny ve lycra kotu bana özelden pm atarsanız ofisinize incelemeniz için getirebilirim.Ayrıca kaykay ürünleri distribütörü olan arkadaşlarımın kontak numaralarını verebilirim.
http://www.volcom.com/mens/mens-clot...ing-jeans.html
Burda 3 farklı ana kesim örnekleri var.Skinny nin avantajı rüzgardan etkilenmeme olabilir diye düşünüyorum.Dar kesim ve lycra özellikle supersport kullanıcıları için daha rahat olacaktır sanki? Şahsen ben ne zaman bol kesim bir pantolon giysem motosikleti daha rahatsız bir biçimde kullanıyorum.
Günlük kullanımda genel olarak tercihim skinny kot üzerine sürüş pantolonu giymek veya skinny üzerine dizlik takmak şeklinde oluyor ve ızdırap.
Youtube : Burax Yolda
Mototaş Aş. çalışanı
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)