Fiyatla alakalı artik bilgi yazılmalı bence.
O kadar bekledik. Fuar da geldi. Gerçi ben göremeyeceğim ama olsun.
Fiyatla alakalı artik bilgi yazılmalı bence.
O kadar bekledik. Fuar da geldi. Gerçi ben göremeyeceğim ama olsun.
abi ne zaman satısa sunulcak sehir disindakiler nasıl alıcaz kredi kartıyla alabılıyozmu abi biraz aydınlatsan guzel olucak fiyat bilgisinide bekliyoruz
Abi artık detaylı bilgi vermenin vakti gelmedi mi sence de :D
Bu kadar insan fiyat merak ediyor.Şehir dışındakiler nasıl alacak onu merak ediyor.
Engincim Merhaba ,sanırım üretim ile yoğun uğraşıyorsun ve o yüzden bizlere yanıt veremiyorsun diye düşünüyorum
Üretime geçtikten sonra , Kesinlikle Önceliği Forumda ki arkadaşlarına vermelisin diye düşünüyorum
Sabırsızlanıyoruz
Ride to live,Live to ride
Honda CBR 125R (2015) > Yamaha YZF R25 (2016)
@engin_deniz öncelikle girişim ruhunuzdan dolayı tebrikler . Lakin bu işi biraz daha profesyonel bakanların tercihinin tech90 olmadığını araştırıp görmenizde fayda olacaktır.
Favori marka ve deneyimim rider denim dir .
Son ağaç kesildiğinde, son nehir kirlendiğinde,son balık avlandığında; beyaz adam paranın yenmeyen bir şey olduğunu anlayacak
pantolon alacaklar arasında bende varım fakat fotograflar kaldırılmış ve fıyat bılgısı yok yerımı tutayım bılgılerı beklemedeym bide son olarak tech90 kotlarının denemesını altın elbıselı adam yapıp sayfasına koymuştu öyle bişey görsekte sizin satışlarınıza yardımcı olmak ıcın ızletıp butun arkadaşlarımıza yayabılsek hem ucuz hem kalıtelı ve guvenılır
merhaba arkadaşlar, mesajlarınızı gec farkettim bir kaç gündür foruma girmeye pek fırsatım olmuyor maalesef, işlerimiz epey yoğun, bu yoğunluk içerisinde acele edip ortaya kötü kalitesiz ve güvensiz bir ürün çıkmasını istemiyoruz.
1 hafta önce güvenlik testine gönderdiğimiz kevlar aramid kumaşımızın sonucu pek istediğimiz gibi çıkmadı, bu nedenle başka bir firma arayışına girdik ve henüz yeni bir yer ile anlaşma sağlayamadık.
şunu özellikle belirtmeliyimki, sırf bir an önce ürünler ortaya çıksın, para kazanayım derdinde değilim, burda birçok insan ürünleri satın almakve kullanmak için bekliyor, buna benim yakın cevremdeki arkadaşlarım ve bende dahilim
yakın zamanda onay almış ve testlerden gecmiş kevlar kumaşımızı temin edebilirsek seri üretim için start vereceğiz, allahın izniyle..
birde birkaç resim ekleyeyim bilgisayarımda olanlardan, tek tek hepinize cevap yazmak isterdim, bu sefer böyle oldu kusuruma bakmayın.. iyi geceler...
son 3 resimdeki modellerde dizdeki koruma fermuar açıldıktan sonra çıkarılıp tekrar takılabiliyor.
2.Model favorim
3.Modelide beğendim. Bekliyorum
Ride to live,Live to ride
Honda CBR 125R (2015) > Yamaha YZF R25 (2016)
hocam beklemedeyiz sıkıntı yok. 1-2 benim de favorim.
Fuarda inceledıgım pantolonlar tamamen gundelık gıyıme uygundu ve bellı olmuyordu korumaları diz bolumundekı yogun cızgıler bıraz goruntuyu kotu gostermıs gıbıme geldı
2. siyah kot olan çok harika , ilk müşteriniz olmaya hazırım.
Daha gitmeden pantolonlar parçalanmış
2. Kot güzel olmuş
fiyatı uygun olursa alabilirim
Çeşitlilik olmasi açısından her modelin birkaç renk seçeneği de olacak arkadaşlar. Tek model ve renk ile herkesi memnun etmek imkansiz. Fuarda tech 90 ve rider denim standlarini inceledim. Gayet başarılı ürünleri vardı. Bizim farkımızin olmasi gerekiyor. Bunum için de gerekli hassasiyeti göstererek daha kaliteli ürünler üreteceğiz.
öncelikle emiğinizi takdir ediyor hayırlı olmasını diliyorum. Ana mesleğim kot yıkama ve bu işi Türkiyede yapan ve geliştirenlerin başında gelmekteyiz. İsim vermim reklam olmasın. şunu söylemek istiyorum model üzerinde biraz daha uğraşabilirsiniz. örneğin bıyık ve destroy eskitmeleri lazer ile yaptırsanız daha iyi olur. ayrıca lazer ile motor tiplerine göre farkı şekiller çizebilirsiniz. renk olarak klasik indigo dışında koyu renkler daha çok tutulur kirliliği göstermez sonuçta amacı belli. bunların dışında 5. ve 6. resim bana göre harika olmuş. yalnız destroy biraz daha hafif olabilir. file kılçık efekti vs güzel görünüyor. hayırlı uğurlu olsun tekrar.
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)