O zaman şimdi bi tarih verirsin dimi abi
O zaman şimdi bi tarih verirsin dimi abi
Dört tekerlek bedenini, iki tekerlek ruhunu hareketlendirir
Koyu renk olana ne zaman bakabilirim
abi fiyat bilgisi verirmisin sehir disindakiler nasil alicak birde ?
İşte şimdi sabırsızlanmaya başladım. Tarih isterük...
Birde tükkana gelemeyecekler için parasını hesaba havale yapsak şehir dışına kargoyla yollarsın di mi?
Dipnot: Hocam şehir dışından alacaklar için bel, bacak, ağ derinliği, pnatolon boyu gibi detayları cm olarak paylaşsan, bizde evdeki kottan ölçüleri kontrol edip ona göre sipariş versek ne güzel olur ama di mi? Tam tembel işi. Şimdi illa İstanbula gelceniz, başka yolu yok deme bize, yorma bizi istanbul yollarında
Merhaba arkadaşım. Tarih verip sonra bir aksilik ile geç kaldıgimda buradan kimseye mahçup olmal istemem. Ama en yakın zamanda ürünlerimiz hazır olacak inşallah.
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:16 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:13 ----------
Merhaba arkadaşım. Yakin zamanda ölçü Tablomuz oluşacak. Sehirdisi için ölçülere bakıp siparis geçilebilir. Kargo işi kolay. İş oraya kalsın
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:19 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:16 ----------
En yakın zamanda
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:21 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:19 ----------
Mutlu sona baya yaklaştık abi yanlız brn sigara kullanmıyorum biliyorsun. Benim yerime vekâleten bu aksam bi sigara icebilirsin
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:24 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:21 ----------
Merhaba arkadaşım. Ölçü Tablosu mutlaka olacak. Kargo işi kolay. Yanlız bursa istanbul bi feribota bakar o kadar büyütme gözünde. Ben çok sık kahvaltıya gelirim yazin bursaya. Tarih konusunda net birsey söyleyemem ama en yakın zamanda hazır olacak ürünlerimiz. Allahın izniyle.
elit motogaraj
Engin hocam, bak fuara sana en az on pantolon garantisi vermiştim ama nasip değilmiş , geç olsun güç olmasın, fakaaaat , mekanınıza gelirim , çayınızı içerim, pantolonlarımı alırım, tadilatlarını da orada yaptırtırım çayımı içerken , haberin ola
Şaka bir yana , bu yoğunlukta Web sitesi ve on line satış işini atlamayın lütfen. Yardım, destek, maddi manevi ne gerekiyorsa yaparım, sözüm söz.
Hocam cuma gelenlerin ne günahı var ? Mubarek gündür yapmayın )
Fiyatlarınız uygun olacak sanırım. Uygunsa benimde ihtiyacım var hocam. Ulaşım bilgileriniz yayınlayın ben gelemeyeceğim fuara. Saygılar
İnşallah farklı tasarımlarınız da olur.
Şimdilik genç işi gördüğüm modeller.
Şu tarz ürünleriniz olursa müşteri olurum
https://www.riderdenim.com/urunler/detay/10
Ben de ilk gün gideceğim. Geldim mi alırım. Bi hal çare ayarlayin lütfen.
Bende merakla bekliyorum, bu işi kaliteli ve uygun fiyatlı yaparsanız hem para hem dua kazanırsınız.
Pantalonlarda herhangi bir gelişme oldumu? Hafta sonu fuarda sadece numunelerimi görebileceğiz
merhaba arkadaşlar. hayırlı cumalar..
öncelikle kusuruma bakmayın lütfen. şehirdışında işlerim oldugu için perşembe ve cuma günü fuara katılamadım. bu akşam kayseriden istanbula gececeğim inşallah. yarın sabahta erkenden fuarda olmayı planlıyorum.. fuarda sadece modellerimiz olacak. herhangi bir seri üretim şuan için yok. ama yakın zamanda ürünlerimiz üretime başlayacak. yarın fuara geldiğinizde beni cep numaramdan ararsanız. hem tanışırız hemde modelleri görmüş olursunuz, fikirilerinizi alırım.
kayseride kevlar aramid kumaş üreten bir firma ile olumlu görüşmeler yaptık.
biraz ağır ilerliyoruz, ama sağlam adımlar atmaya çalışıyoruz. umarım ben emeklerimin, sizlerde beklentilerinizin karşılığını alırsınız..
cumartesi ve pazar günü fuarda görüşmek üzere..
saygılar..
telefon numaram: 0553 489 7302
Full kevlar modelleriniz olacak mi ? Birde Tam olarak ne zaman satışa sunacaksinız ona göre bekleyeceğim fiyatin uygun olmasına göre iki adet düşünüyorum ...
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)