Diğer modellerin görsel paylaşımını yapıcakmısınız acaba engin bey
Diğer modellerin görsel paylaşımını yapıcakmısınız acaba engin bey
Helal olsun, emeğimize sağlık..
Engin bey fuardan kendinize yer aldınız mı ? Bu kadar hengamenin arasında onu unutmayın
Lansmana özel fiyattan 2 kot ayırın şimdiden. Olur gelemeyiz katılamayız falan. O kadar bekledik
satın alma için fuarda bir standımız olmayacak maalesef. çünkü stand için gec kaldık. bir mağaza ile anlaşabilirsek oradan temin edebileceksiniz. veya en son ihtimal firmamıza gelip deneyip görerek satın alacaksınız..
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:49 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:46 ----------
farkındayım hocam konu açıldığı günden beri yazıyorsunuz desteklerinizi esirgemiyorsunuz fuarda satış olmayacak standımız yok. fuardan sonrası için gelip yerimizde ürünü görerek teslim alabilirsiniz.
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:52 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:49 ----------
merhaba. maalesef fuarda yer ayarlamamız mümkün değil. geç kaldık. seneye inşallah
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:55 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:52 ----------
[QUOTE=Memory42;3831997]Diğer modellerin görsel paylaşımını yapıcakmısınız acaba engin bey [/QUOTE
merhaba;
diğer modelleri henüz paylaşmak istemiyorum. ama yakında göreceksiniz
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:57 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:55 ----------
gideceğimiz yer belli motosiklet.net
elit motogaraj
Selamlar;
Ben de fuarda ürünlerinizi görmek isteyenlerden biriydim. Sağlık olsun diyelim. Fuardan sonra ürünleri görüp deneyebileceğimiz, satın alabileceğimiz bir mecra olur ise bilgilendirme yapınız lütfen. Merakla beklemedeyim
Saygılar.
fuara yetişmemesi çok önemli değil olsa iyi olurdu ama çok mühim değil,
yeriniz nerededir istanbula geldiğimde uğramak istiyorum
Fuara araçla gelip numuneleri teşhir etseniz, çünkü şehir dışından günü birlik geleceğiz
merhaba arkadaşım.
fuarda karşılaşabilirsek modelleri görebilirsin. onun dışında satış için bir bayii ile anlaşabilirsem eğer sizleri oraya yönlendirebilirim. veya ilk elden bendende alabilirsiniz. bakalım şuan için daha çok üretim ile uğraşıyoruz. ürünler bir ortaya çıksın seri olarak gerisi kolay allahın izniyle...
---------- Mesajlar birleştirildi - 20:40 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:38 ----------
yerimiz yenibosna civarında. fuar sonrası satış için kesin bir yer belirleyip buradan sizlerle bilgileri paylaşırım mutlaka.. geç olsun temiz olsun maksadımız.
---------- Mesajlar birleştirildi - 20:42 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:40 ----------
:D sonra motorize maliye ekiplerinin yüzünü güldürelim değilmi
---------- Mesajlar birleştirildi - 20:44 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:42 ----------
yerimiz yenibosna bağcılar arası bir yerde.. fuarda standımız olmayacak ama cumartesi pazar bütün gün orada olacağım. umarım görüşürüz..
---------- Mesajlar birleştirildi - 20:46 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:44 ----------
aslında iyi bir fikir. araçla geleceğiz zaten... bir şekilde görüşürüz gönüller bir olsun olmadı biz konyaya geliriz.. etli ekmekler sizden ama
---------- Mesajlar birleştirildi - 20:48 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:46 ----------
çok beklettim farkındayım abii ama inan bana beklediğimize değecek..
saygılar.
---------- Mesajlar birleştirildi - 20:50 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:48 ----------
fermuarsız modelimizn son hali. sadece diz kısmında ufak bir değişikliğe gidilecek. yarında bir aksilik olmaz ise korumalarımız gümrüğe giriş yapacak. sonrası allah kerim... yoruluyoruz ama değecek inşallah...
fermuar kısmı hariç güzel gözüküyo , fermuar bölgesi kota kaba bir hava katmış , daha ince yapılı göze hoş gelicek bir seçenek tercih edilebilinir
Fermuar kısmı hariç dizayn çok güzel. Konuyu takip ediyorum. (Düz) Siyah ve mavi renkleri merak ediyorum. Satış durumu nasıl olcak? İnternet üzerinden n11 gittigidiyor gibi sitelerden olcak mı?
abi bende yazlık ıcın arıyorum cok kışlık şuan kullandığım pantolon . ne zaman satışa cıkcak ve il dişindan nasıl alabılırızki bunu ? fiyatlar felanda acıklandımı abi ?
Kedi bile bekleme moduna geçmiş, keyfe bak pofuduktaki, maşallah
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:42 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:38 ----------
Hocam şahane duruyor, çok beğendim. Farklı renk seçenekleriyle beraber sabırsızlıkla beklemedeyiz.
Fiyatı uygun tutun da 2 renginden de alalım şunlardan, değişe değişe giyeriz
Hocam valla pantolon alacaktım vazgeçtim seni bekliyorum umarım kargo ile yollama şansın vardır
Beklemedeyiz
Sabırsızlıkla bekliyoz Reyizz-hadi ama...
The Power of The Dreams.
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)