Merhaba. Şimdilik birkaç model olacak ilerleyen günlerde hazırlanan yeni modelleri de ilk olarak buradan sizlerle paylasacagm
---------- Mesajlar birleştirildi - 20:42 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:40 ----------
Çok teşekkürler
---------- Mesajlar birleştirildi - 20:55 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:42 ----------
Merhaba hocam. Ilginiz ve önerileriniz için teşekkürler.
Herkesi memnun etmek imkansız. Ama genel olarak yapılan yorumlar beni fazlası ile mutlu etti. 9 yasimdan beri tekstil sektörünün içinde her alanda çalıştım. Çeşit Çeşit insanlar tanıdım. Herkesin farklı bir tarzı ve beklentisi vardı. Bi corba tencerisini masaya koyup hadi gelin hep beraber içelim desem. Birimiz limon ister birimiz acı biber bir digerimiz icmeyebilir bile.
Burada arkadaşlarımızın isteklerini çorbaya atılan katık gibi düşünüyorum. Biri limon sıkarken. Diğeri limonsuz içmek isteyebilir.
Biraz karışık oldu sanırım umarım ne demek istediğim anliyorshnuzdur.
Herkesin önerilerini bir kenara not ediyorum.mutlaka sonraki modellerimizde değerlendirilecek. 1 model ile kimseyi mutlu edemeyecegimin farkındayım.
Yanıtsız bıraktığım sorunuz gözümden kaçmış. K.bakmayın ağ bölgesi için sık dikiş ve kalın numara iplik kullanılacak. Aynı şekilde yan dikmişler içinde.
Beden konusunda da henüz net bir karar vermiş değiliz maalesef.
Büyük bedende olacak elbette.
Saygılar...
---------- Mesajlar birleştirildi - 21:00 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:55 ----------
Elbette aynı olann bölümler var. Ama dikkatli bakarsanız ön cep ağzı benim modelimde daha farklı. Öndeki fermuarlar. Arka cep tasarımı. Yıkama kalitesi. Arka belde ekstra akordiyon lastik kot bölgesi.
Biraz daha dikkatli incelemenizi rica ediyorum.