“Ey îmân edenler! Şarap, kumar, dikili taşlar (putlar) ve fâl okları ancak şeytanın işinden bir(er) pisliktir; öyleyse ondan kaçının ki kurtuluşa eresiniz.
ilginiz için teşekkürler..
öndeki ve arkadaki fermuarlık genel olarak eleştiri noktası oldu. ve aslında eleştiren arkadaşlara düşününce hak verdim. ve iptal olarak fermuarlar. arka cebe dediğiniz gibi cırt uyarlanabilir..
---------- Mesajlar birleştirildi - 21:40 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:38 ----------
merhabalar.
büyük beden olacak ama beden tablosu henuz net değil arkadaşım
elit motogaraj
Fuara yetişecek mi? Tech90 baktım fuarda alırım diyip bıraktım olmadı sizinkinede bakarız
Allah utandırmasın başarılar arkadaşım. Numune kot yakışıklı olmuş.
hocam orjinal olsun kendin ufak dokunuslar ekle aynısı olmaasın diyenlere pek aldırma.
aliexpress deki komine zaten Speed and Strength Dogs of War Armored Moto Pant ın modeli esas alınarak yapılmıstır.
ben cok dusundum bu pantolonu almayı fakat yakınlarda bulamadım.
Kot alıcam Vallahi senin satış yapmanı bekliyorum Hocam haberin olsun. Konuyu takip ediyor ve senden haber bekliyorum.
Engin Bey
o kotlar fuara yetişmezse artık nerelere gidersin bilemiyorum
Düşünce ve icraat fena.Allah utandırmasın.Turkiyenin sizin gibi insanlara ihtiyacı var özeliklede motosiklet camiasının.Kurtarın bizi dainese,alpinestardan :D yerli mali yurdun mali olsun :D
Pantolon arıyordum doğru yerdeyim sanırım :D
engin kardeşim, bizim pantolonlar ne durumda. fuara yetişecek değil mi? ayrıca fuarda nasıl bulacağız sizi. kaç ay oldu pantolon almadım. bu konuyu da görünce beklemeye geçtim. kolay gelsin ara ara bilgi verebilir misin bize?
Engin kardeş son durum nedir ? Üretimde sıkıntı var mı ? Sanırım fuara yetiştiremeyceksin ürünleri.
Euzü billahi mine'ş-Şeytani'r-racîm Bismillahirrahmanirrahim
Bende beklemedeyim fuar olmayacaksa bile bi tarih verin artik ona gore harcama yapalim
Engin abi ümitlendirip bıraktı bizi :(
Bitmiş bizim hayatımız giyicek kotumuz kalmadı...
Merhaba arkadaşlar kimseyi unuttugum falan yok. Calismalarimizda çok şükür hızla devam ediyor. Süpriz 2 Modelimiz daha olacak. Begeneceginizi umuyorum. Geçen hafta bütün prosedürleri ve resmi evrakları tamamlayıp almanyadan siparisimizi kargoya verdirdik. Önümüzdeki hafta elimizde olacak inşallah korumalarimiz. Suan için Herşeyimiz tamam tek eksiğimiz korumalarimizin gelmesi. Sonrasında modellerimiz renkleri ile birlikte fuara yetişecek diye umuyoruz. Yetişmese bile fuardan kisa bir süre sonra hazir olacak. Aslında Suana kadar hepsinin hazir olmasi gerekirdi ama dedigim gibi korumalari ithal etmek sandığım kadar kolay olmadı. Yinede geç olsun güç olmasın diyelim. Ve işimize bakalım.
Destekleriniz ve önerileriniz için hepinize tek tekteşekkür ederim. Mobilden yazıyorum hatalar olabilir.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)