hadi bakalım hayırlısı olsun,umarım amacınıza ulaşırsınız
hadi bakalım hayırlısı olsun,umarım amacınıza ulaşırsınız
üreten herkese saygım sonsuz resimleri bekliyoruz.
sadece kottan değil kumaştanda gömlek ceket pantolonda yapılır işyerindede giyilir motor kıyafetini çıkar iş kıyafetini giy zor oluyor
kevları hazır halde alıp belirli yerlerde kullanılacak. özellikle riskli çarpma bölgelerinde, renk olayı göreceli kimi insa siyah kot sever kimisi ise lacıvert, kimisi mavi, klasik orta karar bir renk olacak, ama henüz tam olarak renge karar vermedim.
---------- Mesajlar birleştirildi - 18:58 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:55 ----------
teşekkürler. aslına bakarsan para kazanmaktan ziyade markalaşmak adına hedeflerimiz var. henüz yolun başındayız. güzel şeyler olacak inşallah.
---------- Mesajlar birleştirildi - 19:04 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:58 ----------
ilk etapta bayan modelleri olmayacak, üretilen modelin hem slim fit olanını, hemde biraz daha bol kesim olanını birlikte sunucaz. isteyen aynı modelin hem dar kesim, hemde bol kesim olanını satın alabilecek...
kullanılan kotun %100 su gecirmeme gibi bir özelliği yok. ama gündelik kullanıdığımız kotlar gibide hemen ıslanacak cinsten değil tabiki.
---------- Mesajlar birleştirildi - 19:07 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:04 ----------
önerileriniz için tesekkürler. dediğiniz gibi piyasada bulunan ürünleri inceliyoruz.
---------- Mesajlar birleştirildi - 19:09 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:07 ----------
tamda bu nedenden dolayı, üretilen modelin hem dar kesim olan versiyonunu hemde biraz daha bol kesim olanını sunmayı hedefliyoruz.
---------- Mesajlar birleştirildi - 19:15 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:09 ----------
merhaba. büyük bedenlerde olacak, ama henüz seri uretime gectiğimizde kaç beden üreteceğimize kesin karar vermedik.
merhaba. koruma kısmı gercekten beni en çok düşündüren kısmı, genel olarak piyasadaki ürünlerin çoğunda sas-tec koruma kullanılmış, büyük bir ihtimalle bende sas-tec ile başlayacağım, ama ilerleyen zamanlarda elbette koruma ürünlerinide burada imal ettirmemiz gerekir, fermuar için arka bel kemeri biraz daha yüksek tutulacak, kullanıcı dilerse montuna uygun bir fermuar alıp kotun beline diktirebilecek.
allah razı olsun.
---------- Mesajlar birleştirildi - 19:22 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:15 ----------
bende şahsım adına size teşekkür ederim. keşke herkes sizin gibi düşünse
yüzde yüz yerli olması için epey zaman gerekiyor, daha yolun başındayız, elbette daha iyi noktalara gelmeyi hepimiz isteriz.
hornet kullananlara özel bir model üretmeyi planlıyorum motordaşım bundan sende nasibini alacaksın elbette
hem dar hem bol olacak kısır olmak isteyen dar versiyonunu alır. istemeyen bol akşam akşam güldürdün beni
elit motogaraj
markalaşma falan dediğin devletten izin alma patent marka ismi falansa en iyi ihtimal iyi bir uğraştırırlar bu ülkece mucitlere yer yok işyerinde kimseye sormadan hesap vermeden yaptın yaptın yoksa pişman olursun
iyi dilekleriniz için teşekkürler. hayırlısı ile çıktık bir yola.
saygılar bizden...
ileride neden olmasın...
---------- Mesajlar birleştirildi - 19:30 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:25 ----------
markamızın patentini aldık. çok uğraştıkmı evet. ama doğrusu bu.
elit motogaraj
Düşünce iyi, girişim iyi, ancak iyi bir fizibilite çalışması yapmanız lazım. Yani; pazar, satış rakamları, ulaştırma ve üretim maliyetlerini iyi analiz etmelisiniz. Burada her kesin ben kesin alırım demesine de aldanmayın, bunlar yanıltıcı olabilir. Öncelikle hedef kitleniz kim olacak onu belirleyin. bu konuda bir çok kriter belirlemeniz lazım. Yurt içi satış rakamları ile işletmenizi döndürmeniz çok zor.
Size küçük bir tüyo vereyim. Zincir fast food mağazalarının kuryelerini, ecza depolarının kuryelerini bağlarsanız ilk başta ciddi bir gelir elde edebilirsiniz. İyi bir hazırlık yapıp, düzgün bir sunum ile bunlar genel müdürlükten bağlanabilecek konular.
Mutlaka ihracat yapmanız lazım. Aslında yazılacak o kadar çok ayrıntı var ki burada uzun uzun yazmak istemedim. Umarım her şey gönlünüzce olur.
Çok sevindim hayırlı olsun, sonraki aşama da kevlar hoodie olsun Ben Tech90 yazlık ve kışlık pantolon kullanıyorum, eşim, iş arkadaşlarım derken bu sene 5-6 tane kot almışımdır heralde. Hoodie de yurtdışından aldım gören istedi 4 kişiye de ondan getirttim, şimdi aea logolu Tech90 da satıyor aklınızda olsun.
www.capitalcitychoppers.org
Örnek..demo varmi ?
yerli üretim iyidir..
Mal güzel olduktan sonra illa ki satar. Bence illa ki korumanın işe yaradığını ispatlayan bir youtube videosu hem ikna, hem de reklam olarak faydalı olacaktır. Dragger jeans öyle duyuldu.
konu netleşti mi ? kesin gelecek mi kotlar ?
Fuara kadar bir gelişme olur mu?
Yoksa riderdenim samyeli modelini almayı düşünüyorum.
Merhaba arkadaşlar. Kevlar kumaşı türkiyede temin edemedik. Amerika'dan sipariş ettik ocak ayı içerisinde elimizde olacak. Suan için tek eksiğimiz sas-tec korumalar. Bununla alakali da firma ile yazışmalarımiz devam ediyor. Fuara kadar yetişmesini sizden daha çok ben istiyorum.
Kolay gelsin hocam. Projeden vazgeçmemiş olmanız sevindirici. Merakla ve heyecanla bekliyoruz, umarım uygun fiyatlı güzel ürünler çıkar ortaya.
takipteyiz
Sanirim 150TL hedefi tutturamayacaksiniz..
dediğim gibi enginim...1 adet kendime 1 adet kız arkadaşıma ayırıyorsun ilk seride muhakkak ;)
Dostum tebrikler
Ihrac etmeyi dusunursen ileride burada kontakt ayarlayabilirim senin icin
Siyah , dar kesim nefes alsbilen kumastan olursa , fiyat da uygun olursa +1
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)