Ne yalan söyleyim tekrar dönüş yapacağınızı beklemiyordum çabanızı takdir ediyorum. Iki sorum olacak. Birincisi uyari: mobil sitenizde bircok buton hala gorunmuyor ok işaretleri yerine çarpi isareti cikiyor bilginiz olsun. Diger mevzu ise bedenlerde 30'dan baslamissiniz ben zayıf bir insanim normalde 29 beden giyiyorum pantolonu eger kalip dar ise 30 anca oluyor. Yaşadığım yer ise sizlere cok uzak bu durumda uymayan bedeni iadw sansimiz veya baska bir opsiyon olacak mi? Çunku en kucuk bedeniniz olmazsa baska birsey uymaz bana...
https://www.facebook.com/motobikejeans
arkadaşlar facebookta bir sayfa oluşturduk, beğenirseniz sevinirim.
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:21 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:11 ----------
merhaba. site de henüz eksiklerimiz var. ama haftasonuna kadar tamamlanacak. mobil içinde aplikasyon yapıyoruz oda gözden geçirilecek. iade elbette olacak. ama şunu bilmenizi isterim ürünler slim fit kesim ve liycralı olduğu için 30 beden üzerinize olacaktır diye düşünüyorum.
elit motogaraj
Merhaba,
Hasanpaşa civarında da birisiyle anlaşırsanız iyi olabilir, çünkü bir çok motor malzemeleri mağazası orada olduğu için birşey alıcak olduğumda şehir dışından geldiğim için oraya gidiyorum, gittiğim de sizin kotlarınızı da denemek isterim.
Orta vade de ilk düşündüğünüz gibi kumaşı burada dokutturma çalışmalarınız devam edicek mi, bu şekilde olunca kumaş ithal, korumalar ithal sadece dikimi burada olmuş doğal olarak fiyatlara da yansımı. Kanımca orta vade de kumaşı dokutma çalışmalarına da devam etmelisiniz istediğiniz gibi olana kadar devam zaten her işte herşey ilk anda istenildiği gibi olamıyor.
Öncelikle çabanız ve ortaya koyduğunuz iş için tekrar tebrikler. Benim merak ettiğim korumayı yerli üretici olan firma ile anlaşsanız daha iyi olmaz mıydı ? Size yokuş mu yaptılar fiyat ve anlaşma konusunda. Mümkün olduğu kadar yerli gidilse daha güzel olurdu...
teşekkür ederim. dediğiniz gibi öncelikle herşeyi yurtiçinde temin etmek istedik. lakin bu hiçte düşündüğüm kadar kolay olmadı sürekli engeller sürekli rakip firmaların yaptığı anlaşmalar sonucu bize satış yapmayan firmalar oldu, yinede yolun yarısından dönmek istemedik, başladığımız işi layıkı ile bitirmek adına yurtdışından ithal sas-tec korumalar temin ettik ve anlaşmalarımızı yaptık. kevlar kumaşımızda yine aynı şekilde almanyadan ithal ediliyor, zamanla elbette eksik gördüğümüz taşlar yerine oturacak ve hersey daha güzel olacak, kim bilir belkide korumayı kendimiz üretiriz.
elit motogaraj
Arkadaşlar bu kevlar kotun satıldığı mağaza neresi ? İnternet sitesindeki iletişim telefonundan imalathane çıkıyor.Mağazayı bilen birisi söylesin lütfen.
merhaba arkadaşlar.
çarşamba günü itibari ile MERTER'de bulunan mağazamızdan ürünleri inceleyerek ve deneyerek satın alabilirsiniz.
motosiklet.net üyesi olduğunuzu söylerseniz yan korumaları'da ürünle birlikte ücretsiz alabilirsiniz.
SATIŞ NOKTASI
ahmet kutsi tecer caddesi, no:52/c merter İSTANBUL
mağaza ismi: NİNETTEN 19
(merter merkezde bulunan veysel karani camiinden, metrobüs yoluna doğru inen caddeden aşşağıya doğru 200 300 metre yürüdüğünüzde mağaza solunuzda kalacak.)
iyi geceler...
Merhabalar,
Ben bugün mağazaya giderek ürünlerden 1 tanesini aldım. benim ilk ekipmanım olduğu için yorum yapabilecek bilgiye sahip değilim. görünüş ve kesim olarak spor ve fit duruyor. yalnız mağazada 2 model vardı sadece, ben düz olan modeli tercih edecektim fakat olmadığı için diz üzeri fitilli olan modelden aldım. bir diğer konu kalça ve diz korumaları cırt cırtlı olarak bağlanabiliyor. internet sitenizde fermuarlıydı, herhangi bir güvenlik problemi yaratır mı bilemiyorum ama bana sağlam gibi geldi. forumdan olduğunuz ve emeğinize saygımdan dolayı tercih ettim, umarım memnun kalır uzun süre kullanırım. saygılar.
Arkadaşlar dümdüz, marka kotların fiyatları zaten bu seviyelerde.(Mavi, Lee etc.) Korumalı, sürtünmeye dayanıklı, ithal ürünlerden imal edilen bir kottan bahsediyoruz. El insaf bence fiyatları gayet yerinde. Başarılarının devamını dilerim hocam. Girişimcilik cesaret ister. Cesaretinden dolayı da tebrik ederim.
İyi olur vallaha, bide yerli üretim olduğu için, aracı, ithalatçı parası felan vermezsek, içimiz daha rahat olur
epeydir takip ediyorum bu konuyu, kotlar henüz hazır olmadığı için rider denim almıştım. iyi ki de beklememişim modeller beni çok üzdü. hayırlı işler.
merhaba;
hayırlı olsun öncelikle, diğer modellerimizin tamamı mağazaya sevk ediliyor, iyi günlerde kullanmanız dileğiyle..
iyi akşamlar..
---------- Mesajlar birleştirildi - 21:44 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:36 ----------
teşekkürler, yeni kotunuz hayırlı olsun sizede,
---------- Mesajlar birleştirildi - 21:47 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:44 ----------
merhaba;
öncelikle yazdıklarınız için ve doğru tespitiniz için teşekkürler. dediğiniz gibi neredeyse normal bir kot fiyatına korumaları olan, estetik, ve güvenli bir kot satın alacaksınız.
iyi akşamlar
elit motogaraj
http://www.motosiklet.net/forum/giyim/166053-motobike-jeans-kevlar-motosiklet-pantolonu-incelemesi.html
merhaba arkadaşlar.
kotlarımız ile alakalı inceleme yazısını linki tıklayarak okuyabilirsiniz..
Hocam modeller cok keko olmus... daha düz biseyler yapsaniz guzel olur.
arkadaşlara katılıyorum modeller çok bağcılar styla
http://www.motosiklet.net/forum/giyi...ncelemesi.html
Mutlu musun ?
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)