kot pantalon kottttttttt
kot pantalon kottttttttt
Aslında en azından bir açıklama yapılsa, burada birsürü potansiyel müşteri var, (biri de benim) artık sezonun içindeyiz. Ses çıkmazsa sanırım bende aybaşı tech 90 alacağım.
arkadaşlar 150 tl olduğunu var saysanız bile ki bence mümkün değil en az 200 olmasını bekliyorum. Verin 250TL tech90 alıp geçin. Ben fuarda aldım 250 tl ye. Almayanı dövüyorlardı zaten Oh dünya varmış, dizlikten kurtuldum...
Bi açıklama bu kadar zor olmamaliydi
Umudunuzu kesmeyin ve biraz daha sabredin.
Motora binebilsem almaya gideceğim ev taşıyorum 1 haftadır. Boyası eşyası perdesi isten kalan zaman montajı vakit kalmıyor. Kacari yok alacağım ter içinde binmeye niyetim yok.
Yapilan ayıp
Belki fuar dönemi alsam ucuza gelecekti. Simdi pahalıya alacağım.
300 tle simrugdan tech90 aldım ben, umarım bigün üretir ve kaliteli olurlar
kiziltoprak opetin arkasinda simrug tech90 da city kevlarlar 250 lira.nakite indirim de yapıyorlar
Yarin bakayım. Nakitte 250den aşağı alacağız o zaman.
Modeller bol mu fit mi
Bu kevlar kot konusunda ciddi anlamda mantık hatası var, anlamakta güçlük çekiyorum. Kardeşim yurt dışından 1 metrekare kevlar 25 dolara geliyor(ki toplu alımda çok daha ucuza gelir), diz ve kalça koruma bireysel alımda 70-80 TL (toplu alımda yine çok ucuza gelecektir ve bir de kot üretimi yapan bir tekstilciden alınacak kot 50 tl civarı olsa kişisel olarak bile kendimiz hazırlamaya kalksak en fazla 150 TL olur. Seri üretimde neden böyle 2 katından daha fazla fiyata satılır bu ürünler; arz talep ilişkisi elbet. talep fazla, seçenek az = vicdansız üretici . Doktorum; eşimden dostumdan çekinmesem bırakacam mesleği girecem bu işe, inanılmaz kar marjı olacağını düşünüyorum(Devletten aldığım maaştan fazla kazandıracağı kesin ).
Zaten 2 metrekare dupont kevlar siparişi verdim ali express'ten , ürün gelince tanıdık terzi arkadaşla konuşup kendime bir tane yaptıracam. korumaları da temin edip takacam, eğer bu işe vakıf olabilirsem Allah'ın izniyle burada paylaşırım fotoları..
Yüzde israr etme, doksan da olur; İnsan dediğin noksan da olur; Bir ben varım deme, yoksan da olur; Hatasız dost arayan, dosttan da olur.
Arkadaşlar ben size başka bir gerçekten bahsedeyim. Milletin öle öle bittiği ah şöyle kaliteli vah böyle kaliteli dedikleri diesel, levi's vb kotların maliyeti 6$. Ne kadar komik değil mi ? Ve bu markalar Türkiye'de bazı tekstil firmalarına fasoon yaptırıyorlar bu kotları. Sonra efendim bir kot 600 TL, ne ala memleket...
Bu iş sadece maliyetle bitmiyor biliyorsunuz sanırım? Bu adamlar da para kazanacak. Ar-Ge tarafından hiç bahsetmiyorum. Biraz araştırın bence fiyatına kulp takan arkadaşlar.
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)