Olacagi o zaten. Geberdim bugun sicakta
Olacagi o zaten. Geberdim bugun sicakta
evet aklıma iki örnek geliyor hemen birincisi bu
pantolan sadece dikiş yerlerinden yırtılıyor ama çok sürüklenmediği için deri kaybı yok tahminim
ikincisi benim kendi kazamda üzerimde incecik yazlık keten pantolon var ve sadece pantolon un bozuk para ve anahtar koyduğum küçük cebi hafif yırtılıyor
BİR ARKADAŞımız gerek yok demiş ama kevlar özelliği yüksek sıcaklıklara dayanıyor , sadece diz dirsek korumasını düşünme düştüğünde yere temas ettiğinde sıcaklık birkaç saniyde 500 dereceyi aşıyor deri hatta kemiğini bile ufalar hiç afetmez asfalt,
Yahu kevlar özelliği elbette önemli, kabul. Fakat fiyat yüksek olursa alamayıp o müthiş kevlar korumasına sahip olamadıktan sonra yemişim süper düper korumalı kevlar kotu
250-300tl bandına çıkınca zaten piyasada kendini ispatlamış birçok marka yazlık kevlar korumalı kotlarını o fiyatlardan satıyor. Bizim fiyat merakımız ondan. Şimdi o kadar bekledikten sonra 250 tl denirse fiyata ne anlamı kaldı beklediğimizin?
Biz istiyoruz ki hem ucuz olsun, hem koruması iyi olsun, hem güzel olsun, olsun babam olsun, suyundan da olsun ohh oh
sezon geldi kot gelmedi. biz yine rider denime bakalım.
350 TL den aşağı fiyat bekleyenler, bana kalırsa sonuç hüsran olacak..
Tahmin sadece 300-350 altı satışa çıkacağını sanmıyorum
ama
umarım yanılırım..
Burdaki kimse 250 den yukarı birşey beklemiyordur.Hatta ilk sayfaya bakılırsa eğer 150 gibi bir rakamdan bahsedilmiş
Baştan buyana takip ediyorum bende lakin en basitinden kumaşı temin edemediler.
İp olarak alınıp dokutuldu bu + masraf olarak yansıyacak etikete.
Ayrıca giderler gördüğüm o ki bir hayli artmış. Daha olayın vergi boyutu var.
Bunların hepsi etikete yansıyacak kalemler.
250 TL altı gibi bir rakam ile İnşallah şaşıran taraf olurum..
Derin olan kuyu değil, kısa olan ip'tir.
O fiyatlara tech90 var, gayette güzel.
175 diyorum ben. Yoksa beklemenin anlamı yok lansman fiyati
Bende kot alacağım ama bekliyorum bu ürünün satışa sunulmasını. Ama tech90dan ucuz olması gerekiyor bence satılabilmesi için. Fiyatlar bi belli olsa, ona göre kararımı vereceğim.
kardeşim sana bi teklifim var. sen şu yaptıklarınızdan 1 tane bana gönderin. ben onu test edeyim. yorumlarımı paylaşayım. para falan istemiyorum bak bu kıyağı herkese yapmam. adresimi özeline atıyorum
Fiyat konusunda neden hala bir açıklama gelmedi acaba? Ben bu durumu pek hayra alamet görmemeye başladım.
Sanırsam evdeki plan çarşıya uymadı ve beklediğimiz ve tahmin ettiğimiz uygun fiyatlar olmayacak.
İnşallah yanılırız, fiyatlar 180tl bandının altında kalır da bizde uygun fiyatlı kevlar kotlara kavuşuruz.
Fiyat uygun gelirse müşterilere bende dahil olcam... utanmaya başlamıştım artık , motosiklet pantolonunu sınıfta C ikartmaktan.....
Sezon açıldı pantolonlar hala ortada yok engin bey Umutlandırdınız,insanlar sabırsızlıkla sizi bekliyorlar.
Gecen hafta özel motosiklet grubumuzun organizasyonuyla, jhon doe'nun üretim fazlası kevlar kotlarından aldık. Hemde 110 Tl. Kevlar kot sorunumuzu biz çözdükte burada uygun fiyata ihtiyaçlarını gidermek için sizi bekleyen birsürü insan var,onlar ne yapsın. Yağmurda denedim gram su geçirmedi,vede sıcacık tutuyor.Eşek gibide ağır ve kaliteliymiş sizin üretimizdende inşallah boyle kaliteli bir şey çıkar ortaya.
bu kadar insan birleşse tech90 dan istediği fiyata pantalon alır aslında . Hemde kendini ispatlamış bir marka .
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)