Fiyat konusunda aciklama guzel olurdu. O kadar bekledik.
Fiyat konusunda aciklama guzel olurdu. O kadar bekledik.
Konu Üst sıralara geldikçe girip bakıyorum.
Kendimi TEB i arayıpta telefon ucunda canlı birini beklermiş gibi hissediyorum.
"Müş. temsilcilerimiz şu anda diğer müşterilerimize hizmet vermekte olup tahmini bekleme süreniz .... dakikadır, Lütfen beklemeye devam edin...""
Modeller bunlarla mı sınırlı kalıcak acaba ? Biraz daha sade düz modeller olsa iyi olurdu.Bu pantolonları giyip şanzelizeye gitmemek olmaz çünkü.Hele o üzerine beyaz boya damlacıkları olan
sabırsızlıkla bekliyorum dostum
bir gelişme var mı acaba sezon yaklaştı malum
Şu konuya girip baktıkça kendimi ölücü gibi hissediyorum artık
Fiyatı ogrensek isimize gelir ya da gelmez hareket etsek. İki tane alacağım diye beklemedeyim.
Arkadaşlar şimdi hepimiz uygun fiyatlı olacak diye bekliyoruz ya, tech90 250 tl ye fuarda peynir ekmek gibi sattı, bu arkadaşımızda 250 gibi bir rakam açıklarsa herkese büyük hayal kırıklığı olacak.
Bu konu sanırım şu şekilde son bulacak..
Kot mot üretmeyeceğiz dağılın lan.. hadi..
Derin olan kuyu değil, kısa olan ip'tir.
Evet abicim rakamlar ne olacak sabırsızlıkla bekliyoruz. Bi lansman indirimi olur heralde başta
Bilgi verse en azından isimize gelirse alırız. Ciddi anlamda son sıcaklar sonrası rahatsız olmaya başladım. Bundan dolayı sürekli güncelliyorum konuyu. Ha bugün ha yarin bekliyoruz. Konu açılalı aylar oldu.
tekstilciler için sezon açıldığından arkadaş biraz yoğun olabilir. O yüzden biraz anlayışlı olmak lazım
Biraz sabır 2017 fuara yetişecek
Ben artık çok uygun bir fiyata gelmezse almam sanırım yakında askere gidecem dönüşte alırım kısmetse
Kot tamam, sıra işin duygusal kısmında. Bende yukarıdaki arkadaşlara katılıyorum, fiyat ne olacak merakla bekliyoruz.
ne kadar olsa alırdınız diyip ortalığı karıştırayım mı
150 civarı mı diye birşey denmişmiydi? Sanki aklımda öyle kaldı
neyse biz en güzeli başka yerden bakalım
yaz geldi ortada ürün yok
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)