İyi haberlerinizi bekliyoruz.
İyi haberlerinizi bekliyoruz.
20 gün içinde inşallah üretime geçer yoksa başka almak zorunda kalacağım malesef :(
Üretilsin artık yav yaz geldi
merhaba arkadaşlar.
yoğun iş temposundan dolayı foruma pek bakamıyorum kusura bakmayın lütfen.
markamızı motobike jeans olarak değiştirdik böyle daha iyi olacağına karar verdik. web sitemiz yapım aşamasında. dilerseniz arada takip edebilirsiniz.
www.motobikejeans.com
satış için güngörende bir mağaza tuttuk. ptt kargo ile kapıda ödemeli olarakta ürünleri satın alabileceksiniz.. CE onayı olacak ürünlerde, bunun için baya uğraşıyoruz.
studio çekimlerindende birkaç kare paylaşmak istiyorum sizlerle. yakın zamanda dış çekimlerde tamamlanıp siteye eklenecek. ve sonrasında işin en önemli kısmı ve en masraflı kısmı reklam reklam reklam.
motobike jeans. çok iyi yerlere gelecek allahın izniyle.
Hayırlı uğurlu olsun bekliyoruz
ben müşteri olurum şahşen kalça ve diz koruması var ise
Hocam pantolonlar güzel, elinize emeğinize sağlık. Ben size başka bir sorundan bahsedeceğim belki bir faydam dokunur. Benim gibi 170cm boyu olup 36 beden gidenler için korumalar ne yazık ki dizin çok altında kalıyor ve pantolonda mutlaka tadilat gerekiyor hem de nitelkli bir tadilat, her terzi yapamayabilir.Koruma ceplerinin hemen üzerinden paçalar kesilip üst kısımdan gereği kadar kısaltılıp tekrar dikilmesi gerekiyor. Ya da bunun için özel sipariş alıp 36W 30L ya da 32L gibi boy çalışılabilir.
güngörende kale center arkasında. henüz tadilat bitmedi vitrin ve tadilat işi bittiğinde buradan bilgileri paylaşcağım sizlerle.
---------- Mesajlar birleştirildi - 11:22 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:20 ----------
merhaba.
bu bununla alakalıda bir çalışmamız var. yakın zamanda ölçü tablolarınıda paylaşacağım sizlerle..[COLOR="Silver"]
---------- Mesajlar birleştirildi - 11:29 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:22 ----------
---------- Mesajlar birleştirildi - 11:34 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:29 ----------
arkadaşlar öncesinde biliyorsunuz DISQUTEQH markasını kullanacağımızı söylemiştim. sonrasında sizden ve yakın çevremden gelen eleştiriler doğrultusunda markamızı değiştirmeye karar verdik ve yeni marka arayışı içerisine girdik.
web sitemizin ve yeni markamızın patentini aldık
www.motobikejeans.com
yeni logomuz ve markamız
fikirleriniz bizim için çok önemli.
yeni markamızı ve logomuzu nasıl buldunuz ?
İsim güzel ancak keşke logonuzu kendiniz tasarlasaydınız.Bu logo nette hazır olarak mevcut.Hatta arkadaşın boxer ının scrambler projesinde deposunda kullandı bu logoyu.Tabi yine de siz bilirsiniz.Modellerinizden bazılarını çok beğendim.İnşallah emeklerinizin karşılığını alırsınız.
ürünler gerçekten çok güzel fiyatları ne olcuaktır ?
Bu logoyu bende daha önce görmüştüm. Kesinlikle başka logo tercih etmenizi öneririm. Biraz daha basit ve daha akılda kalıcı. Reklamcı bir arkadaşım bana logo için "en iyi logo ayağınla kumsala çizebildiğin logodur" demişti. Şahsi fikrim logonuzun daha basit ama akılda kalıcı bir şeyler olması
sezon açıldı ufaktan bende bekliyorum yarin bir gun mecbur alacağım
Logo olmamış. Marka ismini neden Türkçe koymayı düşünmüyorsunuz? Satışa çıkınca bende almayı düşünürüm. Hayırlı olsun şimdiden. Allah yardımcınız olsun.
Bir tanede düz model yaparsanız iyi olur. Hep yırtık model var. İşe giderkende giyilebilecek düz bir kot iyi olur bence.
Mekan tam olarak ne zaman açılacak ? Fiyatlar ne olacak. Sırf sizden alayim diye aylardır bekliyorum pisik olduk kaç kere sıcaktan.
Su bilgileri de paylaşın da ayarlayalım alalım kaçalım.
hocam fiyat nedir? en önemli soruyu cevaplamıyosunuz...
Aynen... Türkçe isim ve basit bir logo daha iyi olurdu.
Evet... Yırtık, eskitme, ağartma modeller yanında düz, sade modeller de olsun.
Ayrıca Kargo model, rahat kesim bir pantolon da mutlaka olsun.
Kolay gelsin
Full hertarafi kevlar pantalonda ureticekmisiniz uretirseniz fiyati kac civari olur acaba ?
Şu an bu konu içerisinde 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 misafir)