Motosiklet kullanmak için bahane aramak
Reklamlar
-
Var böyle bişey, eminim her motor tutkunu illaki bir kere bile olsa yaşamıştır. Normal şartlarda öldürseler gitmeyeceği yerlere götürür adamı. En yakın örnek olarak gece 3'te izmitten sabiha gökçene gitmiştim thy'nin günlerdir iade etmediği 90 lirayı almak için. 90 lira bahane tabi, maksat motosiklet sürmek.
Reklamlar
-
Bir kere değil defalarca yaşadım.
Aylak kaldığım zaman bahane anında bulunur
Sizinki soğuk havada birde gece dikkat edin hocam.
-
üstümü giymeye üşeniyom ben...
-
Sabah 8.15 de servis aliyo 7 de uyaniyorum havaya bakiyorum yagmur yok tekrar yatiyorum motorla giderim nasilsa
-
Kışın ortasında eşimden izin almak için sıkça kullandığım bahane;"Çok uzun süre bekleyince akü bitiyor bir turlayım da akü biraz şarj olsun."Kendi kendime bahane üretmeme gerek yok,üşenmediğim canımın istediği her zaman biniyorum.
-
benzin için para bulduğum an biniyorum motora
-
07.00 da servis evin önünden alıyor ama 7.10 da kalkıp motorla gidiyorum
-
Bi Bakkala gidiyim diye çıkıp 45 km yapmışım amacsız :D
-
-
03 Aralık 2015, 11:28
yakın cafelere vs arabamla gidebiliyorum ama of sıkıldım şimdi bostancı sahilde oturmak vardı bahanesi ile motora atlayıp herhalde 20 kez akşam büyükçekmece - bostancı gidip gelmişimdir
-
03 Aralık 2015, 12:31
Karnımın hiç aç olmamasına rağmen Kızılkaya da bi ıslak atıyım deyip gecenin bi saati caddeye gitmişliğim çoktur.
¡Por la sonrisa de mis padres que vale un millón!
-
03 Aralık 2015, 12:43
Gece ansızın cikasim geliyor. Fakat tek sarmayacagi için vazgeçiyorum.
-
03 Aralık 2015, 12:44
Evdeyken sabah olsa da motora binip işe gitsem, işe gidince akşam olsa da motora binip eve gitsem, pazar olsa da motora binip kursa gitsem diyorum.
İki motor arasında yaptıklarım mı, önemli değil hepsi motora binmek için uydurulmuş boş işler ;)
-
03 Aralık 2015, 12:52
Tam hadi kadıköye gideyim diyorum kontagı acıyorum sonra ehlıyetım olmadıgım aklıma gelıyo gerı eve cıkıp yatıyorum bazılarının bahaneleri yetmıyor işte ..
-
03 Aralık 2015, 13:31
Ne yaparsan yap... AŞK ile yap..
-
03 Aralık 2015, 14:35
Amaçsızca bir elim belimde 2. viteste caddeleri dolaştım 30 dk. sonra motor yanacaktı hararetten..
Radyatör fanını aksesuar zannediyordum ben.
İlk defa o zaman çalıştığını duydum.
Kıssadan hisse :
Amacın olmadan motora binme felan işte..
Hö..??
-
03 Aralık 2015, 15:33
Bugun babamin dukkana cagirmasiyla gozlerim acildi. Dogru durust kahvalti bile yapmadan gittim. Sonra cankayaya evrak goturmem gerekti. Babam arabayi verirken ben, "baba bununla gideyim trafik falan hem arabayi cinnahta nereye birakacam?" Dememlebir kez daha bindim. Gitmeden once de bir dostumuzun motosikletini calistirmak icin mamak'a gitmeyi planliyordum ki gelen haber ile iptal oldu. Donus yolunda kar yagisi basladi. Kar altinda da baska bi keyifliymis meger.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)