Bir kaç arkadaş benden ekipmanlarımı tanıtmamı istemişti. Bende onlara hem yardımcı olmak hemde paylaşmak adına videoya çektim. iyi seyirler.
NOT: videolarımın hepsi Hd kalitedir.
Bir kaç arkadaş benden ekipmanlarımı tanıtmamı istemişti. Bende onlara hem yardımcı olmak hemde paylaşmak adına videoya çektim. iyi seyirler.
NOT: videolarımın hepsi Hd kalitedir.
kardeşim her gün gezip harcadığın benzine eve bi koltuk al valla yazık günah.. şaka şaka
Elinize kolunuza ağzınıza sağlık. Keşke diğer arkadaşlarda "ben .... montu, ..... pantolunu, vs giyiyorum. Şöyle iyi böyle kötü" demektense video koysalar çok iyi olur. Başarılar diliyorum...
Çok iyi abi Sağolasın.
Yanlız mont biraz kısamı videoda mı öyle göründü anlamadım.
Teker düz bassin.
Farkı fiyatı gayet ekonomik ve sağlam bence ekipmanların
---------- Mesajlar birleştirildi - 00:49 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:46 ----------
ekipman alacak arkadaşlara bir nevi fikir amaçlı zaten video. özellikle parası az olan ama sağlam kaliteli birşey arayanlar için hazırladım. teşekkürler
---------- Mesajlar birleştirildi - 00:51 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:49 ----------
mont biraz kısa evet çekmiş yahu. yoksa ilk adlığımda tam oluyordu.teşekkürler.
Eline diline sağlık abi güzel ve faydalı olmuş
Asker elbiseli adam barodi Emeğine sağlık güzel olmuş video
helal olsun abi güzel ve faydalı paylaşım
yalnız abi o üst yagmurluk canta oluyoya sanki alt yagmurlukda sıgar gıbı geldı ona hea bi denesen
Eline sağlık abi hepsini izledim güzel faydalı video olmuş. Senin mont görüştüğümüzde bende farkettim kısa gibi çekiyor bazen montlar zamanla
Alem adamsın güzel paylaşım severek izledim. camera ne marka ?
Valide sultan boş odayı görünce bütün halıları sizin odaya kakalamış
kaskı değişmenin zamanı gelmiş sanki çok yıpranmış.
Birşeyi merak ettim kask 3 senelik diyorsunuz video da fakat içindeki malzemenin ömrü nekadar kaska göre değişir elbet de sanki kaskın değişme zamanı da gelmiş
Videonun sonuna doğru, evet ekipmanlar bukdar bitti deyip ardından bir an: "hayır bitmedi durun durun birşey daha göstereceğim" deyince bir an korkmadım değil hani hocam
Ama meğersem benim içim fesatmış, yağmurluğun çanta olmasını gösterip yüreklere su serptin
Güzel video olmuş emeğine sağlık
Şu an bu konu içerisinde 5 kullanıcı var. (0 üye ve 5 misafir)