Bu sigorta fiyatı nedir ya
Reklamlar
-
01 Aralık 2015, 22:06
Reklamlar
-
02 Aralık 2015, 09:23
HAZZILHAR adlı üyeden alıntı
Gecikme faizi de ödeyeceksin demek oluyor bu. Derhal
www.ekstrasigorta.com'dan bir fiyat almanı öneririm. En uygun fiyatı kendilerinden aldım. Bilgin olsun. Anadolu Sigorta'dan 638 TL'ye 800 cc motor için sigorta yaptırdım. Daha önce de 250 cc için aynı şirket Ergo'dan 268 TL'ye sigorta yapmıştı.
*Not: Bu mesajım reklam amaçlı değil, arkadaşımızın mağdur olmaması için bilgilendirme amaçlı yazılmıştır. Linkteki sigorta şirketi ile herhangi bir ticari veya bireysel bağlantım yoktur.
Dostum,
oraya bilgilendirme formu doldurdum. ama sonuç çıkacağına sanmıyorum
demir sigorta bile bana 1600TL fiyat çıkardı. en ucuz normalde oydu.. 1 aylık gecikme faizi ne olur ?
-
02 Aralık 2015, 11:44
atillatopal9 adlı üyeden alıntı
Dostum,
demir sigorta bile bana 1600TL fiyat çıkardı. en ucuz normalde oydu.. 1 aylık gecikme faizi ne olur ?
Gecikme sürprim faiz oranı %5'ti Ergo Sigorta'da. Belki başka bir sigorta şirketinde farklıdır, onu bilemem. 0216 325 50 60'tan ulaş. O formlara bakmazlar. Telefonda hızlıca hallediyorlar. Olmazsa da gün içerisinde dönüş yapıyorlar. Demir sigorta 1281 TL çıkardı bana da. Daha önce bir konuda fiyatlarını güncellediklerini yazmıştım. Maalesef artık en uygunu değil.
Road never ends but life does. Ride to live, live to ride.
-
02 Aralık 2015, 11:56
blackfish adlı üyeden alıntı
10 gün önce motor aldım. 2013 duke, 26 yaş ilk sigorta. en uygunu anadolu sigorta 820 civarı idi, sigortacı kadın bana aralıkta indirim bekliyoruz dedi. bugün aradam 920 lira!!! bi gün de 100 lira arttı. ve bana gelen mesajda 24 kasımda aldığım motor için son gün 4 aralıka kadar sigorta yapmam lazım yazıyor. gel de küfretme
3 ay once aldim sifir km duke 200. Yas 23, plaka 07, 220 tl prim ziraat sigorta.
-
02 Aralık 2015, 11:57
Yok abi yok..
Sigortacıya giden kişinin 2. işi gelip konu açmak.
Evet hiç birimizin haberi yoktu sigorta rakamlarından. Bi haberdik hepimiz.
Hatta hiç birimizin motoru olmadığı için sigortacıyla işimizde olmuyordu.
Şimdi aydınlandık.
Neden bu geç kaldınız böyle bir konuyu açıp bizi aydınlatmak için ?
Sanırım içinde "sigorta motor prim fahiş fiyat" kelimeleri geçen 85, 885, 8.885 yada 8.888.885 nci konu sahibi siz oldunuz..
-
02 Aralık 2015, 21:28
evet arkadaşlar bu gün itibari ile 378tl den sigortalattım axa dan, bekliyordum acaba daha düşük bişiler olabilirmi,
resmen soyguncu olmuşlar, bunun sonu isyandır.
-
02 Aralık 2015, 21:40
okoca adlı üyeden alıntı
evet arkadaşlar bu gün itibari ile 378tl den sigortalattım axa dan, bekliyordum acaba daha düşük bişiler olabilirmi,
resmen soyguncu olmuşlar, bunun sonu isyandır.
Profil resminiz sigorta fiyatını çok güzel özetlemiş bence.
Özgürlüğün en büyük düşmanı halinden memnun kölelerdir.
-
03 Aralık 2015, 01:31
anotherbrick adlı üyeden alıntı
Sen ben vermezsek o kasalar neyle dolar, o makineler ne sayar, o gemiler neyle alınır, rüşvetler nasıl odenir. Biri çıksın yok öyle şeyler desin. 3000 Liralık motora 700 TL sigorta çıkıyor. Normal bir ülkede halk haddini bildirir ama biz %50 yi verdik tecavüze rızamız var. Olayın özeti bu. Ağlamaya gerek yok.
siyaset yapıyorsun ! cevap verincede kavga çıkıyor biz millet olarak nasılsak başımızada öyle idareciler gelir. Ben kendim şahidim arabsını boyatmak yada tamir ettirmek için kaza tutanağı düzenleyen sigorta şirketlerini dolandıran o kadar şerefsiz varki onların faturası namuslu adama çıkıyor . millet dolandırıcı devlet ne yapsın
muhabbeti demleyelim...
-
03 Aralık 2015, 11:40
Dostum,
Demir sigorta el değiştirmiş, artık eskisi gibi ucuz fiyatlı değiller sigortacı arkadaş söyledi banada o yüzden bu şekilde düşünmeyim axa sanırım en ucuzu su aralar
-
03 Aralık 2015, 11:48
HAZZILHAR adlı üyeden alıntı
Gecikme faizi de ödeyeceksin demek oluyor bu. Derhal
www.ekstrasigorta.com'dan bir fiyat almanı öneririm. En uygun fiyatı kendilerinden aldım. Bilgin olsun. Anadolu Sigorta'dan 638 TL'ye 800 cc motor için sigorta yaptırdım. Daha önce de 250 cc için aynı şirket Ergo'dan 268 TL'ye sigorta yapmıştı.
*Not: Bu mesajım reklam amaçlı değil, arkadaşımızın mağdur olmaması için bilgilendirme amaçlı yazılmıştır. Linkteki sigorta şirketi ile herhangi bir ticari veya bireysel bağlantım yoktur.
masya genel sigorta mı ne,
en düşük ondan çıktı 1594 TL
şaka gibiler ya çıldırıcam.
yıl başını beklemekten başka çare kalmadı ki :(
-
03 Aralık 2015, 18:13
Dostum,
Neden Bu kadar yüksek çıktığına anlam vermek mümkün değil. Daha önceden kazanız veya cezanız var mı? Bildiğim kadarıyla önce yaşa bakıyorlarmış.
-
03 Aralık 2015, 18:43
Bugün arabamın sigortasını yaptırmak için görüştüğüm sigortacı arkadaşım artık kaza sonrası yaşanan değer kaybının sigorta tarafından karşılanacağından dolayı Trafik Sigortalarının zamlandığını söyledi. Ayrıca söylediğine göre 7 Aralık itibarı ile fiyatlar güncellenerek daha da artacakmış.
-
03 Aralık 2015, 20:16
devlet okadar, ötv benzin vs arttırıp faiş fiyat politikası uyguluyorken insanlar araçlarından vazgeçmedi toplu taşımaya yönelmedi, bakalım bu uygulama insanları yöneltecekmi ) binmek zorunda değilsiniz satın kurtulun yaaa..
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)