Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

motovlogtürkiye

REKLAM ALANI

arkadaşlar merhaba,
    internette gezinirken " motovlogturkiye.com " adlı bir siteye rastladım. sitenin arayüzü hoş ancak katılımcı sayısı
    yok denilecek kadar az. Bir an düşündüm bizim motosiklet.net ailesi bu siteye de el atar elbet dedim ve bu siteyi
    sizlerle paylaşma gereği duydum. içinde az biraz bilgilendirici konu var. Fakat bu sitenin elinden tutulması gerektiğine
    inanıyorum. Reklam yaptığımı düşünenler olacaktır elbet, lakin benim bu siteyle uzaktan,yakından bir bağım yok,
    yalnızca motosiklet.net ailesinin içerisine türeyen "TROLLER" den bıktım. Troller, yeni açılan bir siteye,
    katılımcı sayısı yükselmediği sürece türeyemez, türese bile kolay engellenebilirler. Bence bu siteye bir şans vermeliyiz.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    Moderatör Levent - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Searching.
    Bu gün üye olup reklam yapmadığınızdan bahseden ilk mesajınız gerçekten herkes tarafından ciddiye alınacaktır ve reklam olarak nitelenmeyecektir. Şu sıralar herkes logger modunda hadi hayırlısı

haklısınız. Ben bu site de 3 yıldır aktifim. Elbet ki beni tanıyorsunuzdur. fakat diğer profilimi tehlikeye atmak sanırım aptallık
    olurdu. çünkü bahsettiğim gibi 3 senelik emeğim ziyan olsun istemezdim. Eleştirinize teşekkür eder, yüksek zekanıza hayranlığımı iletirim. :D

Moderatör Levent - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Searching.
    Bence kendi profilinizden yazmanız ciddiyet katabilirdi. Şahsi fikrim.

Alıntı Levent Gocmen adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Bence kendi profilinizden yazmanız ciddiyet katabilirdi. Şahsi fikrim.
    haklı olabilirsiniz. Başta bende onun daha mantıklı olacağını düşünmüştüm. Fakat birinin bana "abi sende mi?" diye sorması açıkçası beni üzerdi. ve açıklamaya kalksam zannetmiyorum ki açıklayabileyim. öneriniz ve düşünceniz için teşekkürler.

Motosikleti
    arayışta
    Anlat anlat heyecanlı oluyor.

AWESQME - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2013 Honda CRF 250 L
    Böyle bu gün açılmış bir üyeliğin yaptığı reklamı ciddiye almam tecrübeli biri yapsa kayıt olurdum.

Motovlogger lara her zaman destek ama böyle değil...

Motosikleti
    4. motor Honda
    merhaba,

Eski üyeliğinizi niye riske atasınız ki güzel bir site yapmışsınız bu site benim yada arkadaşımın bakmanızı tavsiye ederim deseniz çok daha inandırıcı ve samimi olurdu şu an girip baktım ve kapattım

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)