Durumu olmayan arkadasim icin ekipman sorusu yardim lutfen onemli konu
Reklamlar
-
Iyi geceler,daha yeni ogrendimki canimdan cok sevdigim bi arkadasim motora baslamis,ama ekipman hak getire sadece kaski var,motorda abilerinin zaten,ne yazikki arkadasimin durumu yok ve bu tarz ekipmanlar almasi imkansiz gibi bisey,arkadaslarimla aramizda para toplayip ona hic yoktan bi mont ve eldiven almaya karar verdik 250-300 liraya kadar mont ve 100-150 liraya kadarda eldiven tavsiyesinde bulunursaniz cok memnun olurum ve cok buyuk bi yardimda bulunmus olursunuz,tesekkur ederim
Reklamlar
-
Adamsın Kardeşim Bende kask vardı fazlada forumdan bir arkadaşa Prowel Mont kullanıyorum ben memnunum bak istersen
-
zekatınızı verin.Tamam gerçekten ihtiyacı vardır vurun bana .foruma üye olabiliyorsun .www.sahibinden.com sitesine bakamıyorsun .hadi len ahah .ya abicim trolünde boku çıktı
-
gerçekten ihtiyaç sahibiyse öm ile iletişme geçebilrmisin yardımcı olmak ısterım. aliexpresten aldıgım ceket kücük geldi bedenı ney arkadaşn ?
-
Ya hemşerim çöpe at yazıktır
-
Macit250 adlı üyeden alıntı
satmaya uğraştım facebook sitelerinden felan ama olmadı amcaoğluna yollıcaktım eğer ondan fazla ihtiyac duyuyorsa yollayabılırım bence insafsız olmayın bu kadar herkesin malesef yetmıyor maddi durumu ...
-
Hey allahım körmüsün be peh
-
Macit250 adlı üyeden alıntı
Konulara yazdigim cevaplara hic baktinmi? Trol degilim,arkadasim icin istiyorum,kendim icin degil,zaten trol oldugumu direk ilan etmek yerine biraz konularima baksan,zaten ekipmanlarimi elimden gelen en iyi sekilde dizmeye calistim,bilip bilmeden bos yere sirf cevap vermek icin konusmayin lutfen,eminim yasiniz benden buyuktur,yasinizin gerektirdigi sekilde hareket edin lutfen!
---------- Mesajlar birleştirildi - 09:06 ---------- bir önceki mesaj zamanı 09:04 ----------
s103r adlı üyeden alıntı
Adamsın Kardeşim Bende kask vardı fazlada forumdan bir arkadaşa Prowel Mont kullanıyorum ben memnunum bak istersen
Tesekkur ederim,montu inceliycem birazdan
gokberk6426 adlı üyeden alıntı
gerçekten ihtiyaç sahibiyse öm ile iletişme geçebilrmisin yardımcı olmak ısterım. aliexpresten aldıgım ceket kücük geldi bedenı ney arkadaşn ?
yanlis anladiniz,amacim ona esya toplamak degil,amacim bahsettigim butcede memnun oldugunuz bi mont varsa onermenizdir,teklifiniz icin ayrica tesekkur ederim sagolun
-
s
Sti adlı üyeden alıntı
Konulara yazdigim cevaplara hic baktinmi? Trol degilim,arkadasim icin istiyorum,kendim icin degil,zaten trol oldugumu direk ilan etmek yerine biraz konularima baksan,zaten ekipmanlarimi elimden gelen en iyi sekilde dizmeye calistim,bilip bilmeden bos yere sirf cevap vermek icin konusmayin lutfen,eminim yasiniz benden buyuktur,yasinizin gerektirdigi sekilde hareket edin lutfen!
---------- Mesajlar birleştirildi - 09:06 ---------- bir önceki mesaj zamanı 09:04 ----------
Tesekkur ederim,montu inceliycem birazdan
yanlis anladiniz,amacim ona esya toplamak degil,amacim bahsettigim butcede memnun oldugunuz bi mont varsa onermenizdir,teklifiniz icin ayrica tesekkur ederim sagolun
onemli degil boyle bisey yapmaniz cok guzel . aliexpressten 60 -75dolara hayet iyi ceketler var bakmani oneririm
-
01 Aralık 2015, 15:42
gokberk6426 adlı üyeden alıntı
s
onemli degil boyle bisey yapmaniz cok guzel . aliexpressten 60 -75dolara hayet iyi ceketler var bakmani oneririm
Tesekkur ederim,aliexpressi dusundum,ama bedenini bilmiyorum,ama eminimki bunu ona soyledigimde kabul etmeyecektir,yani bi magazaya sokup denetmezsem ceketi alamam,ancak eldiveni siparis edebilirim aliexpressten oda zaten memnun olan bi kac kisi vardi,o eldivenleri inceliyip karar vericem ona gore
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)