MT 250 hakkinda yorumlariniz
Reklamlar
-
Arkadaslar oncelikle herkese selamlar ben yeni başlangiç yapicam ve ss model surmek istemiyorim egitim aliyorum su anda ve uzun yolda yapicam samsun ankara arasi kadar onun icin 125 cc de pek cezbetmiyor Hemen degistirmek istemiyorum. Yamahanin yeni cikacak bir model endonezyada cikmis hatta mt 250 r25 in ciplak hali olur diyorlar ama ben sizin benim konumum ve motor hakkinda goruslerinizi merak ediyorum kisisel ozelliklerim boy 183 kilo 75 Tekeriniz düz bassin...:-)
Reklamlar
-
ktm duke 250 ve pulsar ns200 lerede bakabilirsin hem absde var . ama r25 in motorunu kullaniyosa yuksek devirde 250 cc gibi degilmis okudugumuz gordugumuz kullanici yorumlarina gore daha sakin bisey alabilirsin . uzun yol yapicaksan inazumadan sasma cok rahat
-
R25 beygiri redline a girmeden hemen önce veriyor. Naked bu aynı motor koymak için salak olmak lazım
-
Kesinlikle katiliyorum,r25 gibi degilde mt ailesinin diger uyeleri gibi orta devirlerde iyi bi tork vermesi lazim
-
Peki ilkemize gelecegi soyleniyor ama disarda zaten mt3 olarak varmis yapi olarakta biraz daha kasli duruyor mt 125e oranla kafam karisik ikinci el mt125 mi yoksa sifirini mi beklesem fuardan sonra mi alsam
-
selselas adlı üyeden alıntı
Peki ilkemize gelecegi soyleniyor ama disarda zaten mt3 olarak varmis yapi olarakta biraz daha kasli duruyor mt 125e oranla kafam karisik ikinci el mt125 mi yoksa sifirini mi beklesem fuardan sonra mi alsam
Bence sen mt125 ini al ufaktan basla,piyasasida biraz otursun sonra alirsin,zaten 0 alicaksan bayiye mt125+uzerine parada teklif edebilirsin,hem alistirma yapmis olursun,hemde surdugun motosikletler listesine mt125 ide eklersin
-
Bthndmrl adlı üyeden alıntı
R25 beygiri redline a girmeden hemen önce veriyor. Naked bu aynı motor koymak için salak olmak lazım
Katiliyorum.
Mt 25 gibi torkunu 10 bin devirde veren makineye Master of Torque dediler bir de, saka gibi.
Mt 7 ve 9`a hakaret bence
--------------------------------------
Bende sığar iki cihân ben bu cihâna sığmazam.
-
Peki uzun yolda mt 125le nasil olacak hani yol bitmez seklinde yorumlar söz konusuda :(
-
Peki uzun yolda mt 125le nasil olacak hani yol bitmez seklinde yorumlar söz konusuda :(
Valla baskan 250cc dede gaz tepkisi en yumusak cbr250r var galiba onu dusunebilirsin belki,yada illada naked diyosan duke 200 vs olabilir,hem mt25 aldigindada ne nedir,ne degildir bilmis olursun,motora ayri bi ozen gosterirsin (bu arada duke un parcalar eccuk tuzludur benden soylemesi )
-
01 Aralık 2015, 01:06
Makinenin sifir fiyati 12.750 TL. Yamaha`nin r25`in geldigi sene de Yzf 125`e de boyle kallavi bir zam koymasi kimisine gore r25 icin bir satis taktigi olarak yorumlansa da bana gore tamamen sacmalik.
Bence 250cc`de bu sinifta Inazuma fiyat performans olarak en kaliteli makine.
1.83 boy icin 250sl Kawasaki cok kucuk kalir, Ktm duke 250 deneyemedim donanim olarak iyi ama duke 200 gibiyse uzun yolda isiniz zor.
-
01 Aralık 2015, 01:14
Yaaa naked naked diye gezdim ss aldiracak bana bu piyasa inazumayida cok begeniyorlar tek şikayet ağirliği ve hantal oluşu ama ben azicik daha düşüneyim...
-
01 Aralık 2015, 01:26
Yaaa naked naked diye gezdim ss aldiracak bana bu piyasa inazumayida cok begeniyorlar tek şikayet ağirliği ve hantal oluşu ama ben azicik daha düşüneyim...
Birisi gelip kesin bu geyigi yapar iyisi mi ben bir seyler yazayim diye ekleme yapacaktim ilk mesajima sonra vazgectim. Simdi gerekiyor ;
Inazuma 183 kilo, forumda baskalarinin yazdigi ile motosiklet hakkinda bilgisi olan bazi arkadaslarin salladigi gibi 220 kilo, 250 kilo degil.
Bana gore en iyi baslangic motosikleti ve 250cc`de parca ve iscilik olarak en iyi motor. Hantal denemez, evet yuksek tork ve beygiri olmadigi icin 130 km uzerinde zorlaniyor ama bosa devir cevirmiyor makine. Sinifindaki en agir motosiklet ama debriyaji saldiginizda unutuyorsunuz zaten bunlarin hepsini.
http://www.motosiklet.net/forum/moto...sligi-218.html
Buradan detayli bilgiler alabilirsiniz.
Tasarim hakkinda ben cok begenmiyorum, sonucta commuter.
--------------------------------------
Bende sığar iki cihân ben bu cihâna sığmazam.
-
01 Aralık 2015, 01:37
Sokollu adlı üyeden alıntı
Birisi gelip kesin bu geyigi yapar iyisi mi ben bir seyler yazayim diye ekleme yapacaktim ilk mesajima sonra vazgectim. Simdi gerekiyor ;
Inazuma 183 kilo, forumda baskalarinin yazdigi ile motosiklet hakkinda bilgisi olan bazi arkadaslarin salladigi gibi 220 kilo, 250 kilo degil.
Bana gore en iyi baslangic motosikleti ve 250cc`de parca ve iscilik olarak en iyi motor. Hantal denemez, evet yuksek tork ve beygiri olmadigi icin 130 km uzerinde zorlaniyor ama bosa devir cevirmiyor makine. Sinifindaki en agir motosiklet ama debriyaji saldiginizda unutuyorsunuz zaten bunlarin hepsini.
http://www.motosiklet.net/forum/moto...sligi-218.html
Buradan detayli bilgiler alabilirsiniz.
Tasarim hakkinda ben cok begenmiyorum, sonucta commuter.
motorun tek kotu yani sanirim tipi . gerci inazumaya binen adam rahatini dusunur tipi fazla umrunda olmaz :₺
-
01 Aralık 2015, 21:21
Yahu tam karar verdim naked'dan vazgeçip SYM joymax 250i alayım diye bu hınzırı çıkardılar ortaya :(
-
02 Aralık 2015, 11:48
Al bendende o kadar subat ya da marti bekliyorum kesin karari vericem insallah hani ktmde siyah cantli olan dikkatimi cekiyor açikçasi
-
02 Aralık 2015, 11:59
Sti adlı üyeden alıntı
Bence sen mt125 ini al ufaktan basla,piyasasida biraz otursun sonra alirsin,zaten 0 alicaksan bayiye mt125+uzerine parada teklif edebilirsin,hem alistirma yapmis olursun,hemde surdugun motosikletler listesine mt125 ide eklersin
Bence de,
Motorda ufak başlayıp artırmak güzel oluyor. Güvenlik, tecrübe, keyif her yönüyle böylesi bence daha iyi.
Ben bu mayıstaa 125 lik ufak bir motorla (honda msx 125'le) başladım, bir ay önce 250'ye geçtim. Halimden gayet memnunum
Ego'nu beslemek gibi bir derdin yoksa en güzeli ufakla başlamak.
Edit: Yazdığın uzun yol yaparım, sık değiştirmek istemiyorum, 125 cc cezbetmiyor kısmını sonradan okuduğumdan yukarısı anlamsız kalabilir
ilgilenen başka arkadaşların işine yarayabilir diye silmeyip editliyorum
-
02 Aralık 2015, 13:35
Aslında 250cc değilde MT03 gelse alabilirdim.En azından R25'den bir farkı olurdu diye düşünüyorum...Ötv'den diyeceksiniz ama zaten içinde bulunduğumuz şartlar buna alıştırdı zaten bizi..
-
02 Aralık 2015, 13:52
tifosipod adlı üyeden alıntı
Yahu tam karar verdim naked'dan vazgeçip SYM joymax 250i alayım diye bu hınzırı çıkardılar ortaya :(
Memory42 adlı üyeden alıntı
Aslında 250cc değilde MT03 gelse alabilirdim.En azından R25'den bir farkı olurdu diye düşünüyorum...Ötv'den diyeceksiniz ama zaten içinde bulunduğumuz şartlar buna alıştırdı zaten bizi..
MT03 yeni baslayan icin cok yuksek degil mi 😯
-
04 Aralık 2015, 14:37
MT03 yeni baslayan icin cok yuksek degil mi 😯
Elbette biraz yüksek gelir...
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler