çakar yasak değil mi ?
parçaları takmadan başlık açmaya gerek yok kutularının fotoğrafları internette de var.
Fren cakari oldugunu farkettimde,bende ondeki sislerden bahsettim,normal sis gibi yakarsiniz,baktiniz olmuyo cakar mod+ korna ahaha gecen bide burda bi apacide megafon vardi onuda taktirirsaniz kimse size dokunmaz :D fren cakarindan cok gecen gun e5 te bi motorda gordum,fren lambasinin altina taktirmis ucak tipi,iyide kuvvetliydi,hosumada gitti acikcasi msttech ten bakmak lazim yapilabilirmi diye,benim aklima ilk gelense 9 lu ledlerin fiyati zaten 20 lira,2 tanesi normal fren lambasi gibi kullanilip,birinide ucak tipi cakar yapsak,hem goruntu hos olur,hemde gunduzleri bi lamba kargasasi olmaz orda :D
Peki polis arkada diye fren yapmam gerekirken fren yapmayacakmıyım ? Sırf polis görmesin diye bu riske bence değmez :D
benden daha çok apaçi olduğunu düşünüyorum
Öne takılan cakar yasakmi?
Gecen gördüm aliexpressdeki mercekli ışıklardan Çakar yapmış adam yemin ediyorum 1 km arkamdan geldiği halde farkedebiliyordum.
Uçak cakari gibi birşeydi.
aha kalyoncu motor benim asker arkadaşım irfan Doğrusu daha motorum için alışveriş yapmadım ama iyi insandır. Tavsiye ederim..
Bende bir çok defa alışveriş yaptım kalyoncudan. Tavsiye ederim.
Hocam Nasip Polisten Polise Fark var İnsan gibi Bunun fark edılmek için yapıldıgını soylersen çoğu anlayışla karşılar sonuçta fren çakarı
---------- Mesajlar birleştirildi - 19:15 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:12 ----------
Bana Bu siteyı Başka konu altında Sorduğumda siz önermiştiniz teşekkurler tekrar
kalyoncu iyidir güzeldir hoştur arada şark kurnazlığı tutar ama büyük ölçüde iyi adamdır.
sitede bulamadığınız bir parçayı ara sorarsınız, daha sonra piyasadan daha yüksek bir fiyatla siteye eklendiğini falan görebilirsiniz.
Benim önde 4 adet büyük led far var ve istersen çakmaya başlıyorlar. Bazen ben trafikte veya gece çakıyorum yol vermeleri için. belkide beni gördün
Arka lambaların için ise sana şöyle birşey önerebilirim. Frene bastığın zaman çakabilirler şahsen benim arkadaki çakar bu şekilde.
Bu sinyallerden bende caktim on tarafada cok hizli yanip sonuyor yav
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)