Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

İNTERCOM SORUSU..??

REKLAM ALANI
    Thermosifon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    X-Max 250
    Merhaba arkadaşlar.Bu link de yer alan ürün ile doğrudan artçı görüşmesi yapabilmem için telefondan aramak gerekli mi yoksa birbirlerine bağlı olduğu için direk telsiz gibi görüşme sağlanabiliyor mu? Bilmediğim için ona göre sipariş vereceğim yardımcı olursanız çok sevinirim

http://tr.aliexpress.com/item/New-Motorbike-Motorcycle-Helmet-Headset-2-way-Intercom-Communication-System-E-A3/2046552356.html?ws_ab_test=searchweb201556_6_79_78 _77_80,searchweb201644_5,searchweb201560_10

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Motosikleti
    xmax250
    herhangi bir arama yapmana gerek yok.. baglı oldugunuz surece surekli konusma yapabilrsiniz.. telsizden farkı bas-konus tarzı calısmaması ve sürekli konusabilmeniz..

ayrıca telefon-mp3 player falan da baglanabiliyor.. ama kablolu oldugu icin kullnımı asırı zordur muhtemelen =)
    Thermosifon bunu beğendi.

Motosikleti
    X-Max 250
    Alıntı nvrmnd adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    herhangi bir arama yapmana gerek yok.. baglı oldugunuz surece surekli konusma yapabilrsiniz.. telsizden farkı bas-konus tarzı calısmaması ve sürekli konusabilmeniz..

ayrıca telefon-mp3 player falan da baglanabiliyor.. ama kablolu oldugu icin kullnımı asırı zordur muhtemelen =)
    Açıklama için çok teşekkür ederim. Kablo beni de düşündürmüyor değil misal artçı inerken ya önce kabloyu çıkarıp kutudan inecek yada baya baya takılacağız birbirimize Anca uzun yolda çok sorun olmaz belki

meki 60 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    pulsar 200 ns
    Yok kardeşim telefona falan gerek yok.O kare şeklinde kutusu var iki kulaklığıda ona takıp telsiz gibi görüşme yapabiliyorsun.Ama ses kalitesi berbat onu söyleyim.Yüksek hızlarda bağırsanızda birbirinizi zor duyarsınız.Bide kablolu olması extra sıkıntı..

LynXMaSTeR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CBR 650F | Honda CB750 Hornet
    hocam o kabloları nerenize sokcaksınız

Motosikleti
    xmax250
    ben 2 günde koparırdım muhtemelen kabloları.. =) ama karar sizin sonucta cok pahalı bir ürün degil alıp denemekte yarar var...

Motosikleti
    X-Max 250
    Alıntı LynXMaSTeR adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    hocam o kabloları nerenize sokcaksınız
    Bence yazdığınıza dikkat etmelisiniz Türkçe her yere çekiliyor çünkü artçım genel de kız arkadaşım... Samimi arkadaşım olasanız gerekli cevabı iliştirirdim size

---------- Mesajlar birleştirildi - 14:59 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:57 ----------

Alıntı nvrmnd adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    ben 2 günde koparırdım muhtemelen kabloları.. =) ama karar sizin sonucta cok pahalı bir ürün degil alıp denemekte yarar var...
    Kablosuz olanlara bakacağım artık teşekkür ederim

LynXMaSTeR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CBR 650F | Honda CB750 Hornet
    Alıntı Thermosifon adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Bence yazdığınıza dikkat etmelisiniz Türkçe her yere çekiliyor çünkü artçım genel de kız arkadaşım... Samimi arkadaşım olasanız gerekli cevabı iliştirirdim size

---------- Mesajlar birleştirildi - 14:59 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:57 ----------

Kablosuz olanlara bakacağım artık teşekkür ederim
    yanlış anlama hocam, yolda giderken rüzgardan felan sıkıntı olur o yüzden sordum.
    bence kablosuz alternatiflere bakmalısınız.

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)