Metzeller lastik aldım. Roaj süresi / üzerindeki mumu atma süresi kmsi ne kadardır?
Metzeler lastik
Ayrıca lastiğin rodaj süresince dikkat edilmesi gerekenler neler?
Metzeller lastik aldım. Roaj süresi / üzerindeki mumu atma süresi kmsi ne kadardır?
Metzeler lastik
Ayrıca lastiğin rodaj süresince dikkat edilmesi gerekenler neler?
Ben Pilot Street aldığımda 100 km de mumu atacağını ondan sonra daha performanslı olacağını söylemişlerdi. Birde yumuşak hamurlu lastiklere daha fazla hava basılmasını tavsiye ediyorlar (manuelde yazan 25 ön 29 arka üzerindeki sert lastiklere göre verilmiş, 30 ön 32 arkayı pilot street için önerdiler).
genelde mum atma 100-150 km dir nelere dikkat edilicek
1 aşırı hız
2 ani frenleme
3 motoru fazla yatırma
4 sert ve hızlı dönüşlerden kaçın
bunları her nekadar yapsanda dik konumda olduğun için yanaklara doğru ufakta olsa mumlar kalacaktır genede yavas yavaş fazla yatırmadan kademeli olarak eritirsin
hafif 8 çizerek yol alın musait olduğu yerlerde yatırmadan çok yanlardaki kalıntılarda gitsin.. bazen tekeri sabunlu su ile yıkayanları da duyuyoruz..
cb125 manuelde lastik havası 29-33 yazıyor. Orijinal lastikleri kenda acaba yükseltmek gerekir mi basıncı?
150-200 km sakin kullanacaksın. fazla yatırmayacaksın, ani fren, ani gaz yapmayacaksın.
201. km de ver coşkuyu..
Şahsi İnstagram Hesabım: _hayalet_ct.mc
Chaos Turkey MC - instagram: chaos.turkey.mc
Superlight Türkiye Facebook Sayfamız: slturkiye
Valla arkadasin cbra taktik pilot street mumlu hali bile bi baska. Kabak lastikle cok farki var hic kafana takmadan rodaji yola cik nereye cikarsa yolun oraya git benzin yedege dustugunde rodajida bitmistir biz oyle yapiyoduk
Çokiyi asfaltı olan bir yere gidiyosun 1-2 dakika sağa sola yatırıyorsun motoru. Lastik yanaklarında asfalta değmeden kaynaklı aşınmayı gördüysen, lastiği sildiğinde sıfır gibi görünmeyeceğine eminsen geçmiş olsun rodaj modaj kalmadı
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)