iki kask arasında kaldım ...
-
Reklamlar
-
-
klien adlı üyeden alıntı
shoei can'dır...;)
shoei kendini kanitlamis bi marka lafim yok ama su kaskin durusuna felan bakarmisiniz hem 300 tl daha uygun . eger guvenlikte herhangi bi fark olmazsa tercihim nexx olucak ama sanirim bilinen bi marka degil
-
Nexx kullanan birini gormustum rc390 suruyodu memnun oldugunu soylemisti. Ama kaskin durusu falan cok iyi hatlari cok agresif... Koruma konusunda bence cok bir fark yoktur da konfor ve ses nasildir onu bilemem.
Nexx'in touring modeli gibi bi zikkimi var ona da goz atin derim, hayirli olsun simdiden.
-
Ikiside fiberglas okudugum kadariyla sana kalmis birsey shoei kendini kanitlamis bi marka
-
-
En çok bilinen "test" sitelerinden webbikeworld, kask hakkında detaylı inceleme yapmış. İngilizceniz var ise okuyun derim. Kaskı çok beğenmişler. Yalnız beklediklerinden biraz daha sesli çıkmış.
http://www.webbikeworld.com/r2/motor...xx-xt1-review/
Bir de Türkiye fiyatı uygun görünüyor çünkü Amerika'da 399-499 Dolar'dan satışa çıkmış.
-
İkisi de çok güzel duruyor görünüş açısından testlerde de başarıları aynı olabilir ama ben olsam shoei tercih ederdim.
¡Por la sonrisa de mis padres que vale un millón!
-
Moderatör
Shoei candır, gerisi zaten adrenalin
-
Levent Gocmen adlı üyeden alıntı
Shoei candır, gerisi zaten adrenalin
ahaha bide düşünce kırılmasa
¡Por la sonrisa de mis padres que vale un millón!
-
Moderatör
-
Motomax için hem önlü hem arkalı diyorlar.
Alacak olursan indirimdeki urunlere dikkat et raf ömrü bitmiş ürünler sattıklarından bahsediyorlar
-
nexx gibi bir markaya 999 tl vermek? bilemedim
shoei xr 1100 ise üretimi 2011'de bitmiş bir kask
2012'de üretilen nxr serisi 2013 olarak çıkmaya başladı bilgine, nxr hala devam ediyor üretilmeye
-
999 TL ye 1100 gr fiber japan Marushin 999 RS2 varken kardes bir kac opsiyon daha bak, gordugum kadari ile ic vizorlu.. gramajida yuksektir bunun..
-
-
yorumlar ickin tesekkurler. shoei alalim bari ama uretimi durmus diyorsunuz . ne cok sebiyor bizim esnaf bizi tokatlamayi ya . keske motoin .de ye felan guvenebilsem kafama olmicak cunku biliyorm nettrn siparis edince ... neyse bakalim bide eskisehirdeki motkmaxi geziyom bugun tum yorum yapan ahilerime arkadaslarima tesekkur ederim secmemde cok buyuk etkisi oldu
-
gt air alabilirsin ayni fiyata,o da guzel
-
05 Aralık 2015, 20:50
ktm street evo helmet buldum sayin mt uyeleri . motorun yaninda hediyeymis . bunun sharp testi kac acaba nasil bir kasktir ? bilgisi olan varmi acaba ?
-
05 Aralık 2015, 20:56
merhaba Nexx in Xr2 modelini kullanıyorum güvenlik konusunda kafanıza geçirdiğiniz anda hissetmeye başlıyosunuz zaten ergopadding diye bir şey bulmuşlar kafanıza tam oturuyo birde kış için pinlock sistemi tek kelimeyle harika ve görüş açısı çok geniş tavsiye ederim
-
05 Aralık 2015, 20:59
N11 den alacaksan eğer kullanmdıgım %10 indirim var kullanabilirsin
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)