Kardeşim şimdi stajyer ehliyetlimi olacak ?
Reklamlar
-
Merhaba arkadaşlar dünki yani cumartesi günki direksiyon sınavına giren kardeşim sınavı geçti ve ehliyeti almaya hak kazandı.
şimdi kardeşim ehliyeti stajyermi olacak 18 yaşında ve stajyer olmasada 2016 1 ocak da ehliyeti ne olarak geçeçek 24 yaşınım beklemesi lazım tam ehliyet için yardımcı olursanız sevinirim.
Reklamlar
-
Benim anladığım; direksiyon sınavını 1 ocaktan önce geçimişse, normal A2 alacak. 1 ocak itibari ile de eski tüm A2'ler A'ya dönüşecek.
Yaş muhabbeti, ehliyeti ilk alış konusunda. Yani 24 yaşındaki adam 1 ocaktan sonra ehliyet alacaksa direkt A sınıfı alacak.
-
shruikan adlı üyeden alıntı
Benim anladığım; direksiyon sınavını 1 ocaktan önce geçimişse, normal A2 alacak. 1 ocak itibari ile de eski tüm A2'ler A'ya dönüşecek.
Yaş muhabbeti, ehliyeti ilk alış konusunda. Yani 24 yaşındaki adam 1 ocaktan sonra ehliyet alacaksa direkt A sınıfı alacak.
bende bu şekilde düşünüyorum ama çok bilgi kirliliği var kafam karışıyor.
-
benimde b ehliyetim var 2.5 yıl felan oldu alalı . 3-4 gün once sınav parasını yatırdım 3-4 güne giricem sanırım sınavva . benimkidemi stajyet ehliyet olucak
-
Ocaktan önce alınan ehliyetler için geçerli değil.Aralık 12 ye kadar başvuranları kapsamıyor.
-
1 ocağa kadar sürücü kursundan aldığınız sertifikalarınızı ehliye dönüştürmediğiniz takdirde 1 ocak itibari ile stajyer olacaksınız motosiklet için m+a1+a2+a sınıfı olacak a sınıfı için 24 yaş va en az 2 yıl a2 tectübesi istenilecek a2 sertifikanızı 1 ocakdan önce almış iseniz ve 1 ocaktan sonra ehliyete dönüştürüyorsanız sınıfınız a sınıfı olarak en üst olarak işlenicek fakat stajyer olacaksınız
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)