Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Kardeşim şimdi stajyer ehliyetlimi olacak ?

REKLAM ALANI
    superboycu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Merhaba arkadaşlar dünki yani cumartesi günki direksiyon sınavına giren kardeşim sınavı geçti ve ehliyeti almaya hak kazandı.

şimdi kardeşim ehliyeti stajyermi olacak 18 yaşında ve stajyer olmasada 2016 1 ocak da ehliyeti ne olarak geçeçek 24 yaşınım beklemesi lazım tam ehliyet için yardımcı olursanız sevinirim.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    shruikan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    turuncu
    Benim anladığım; direksiyon sınavını 1 ocaktan önce geçimişse, normal A2 alacak. 1 ocak itibari ile de eski tüm A2'ler A'ya dönüşecek.

Yaş muhabbeti, ehliyeti ilk alış konusunda. Yani 24 yaşındaki adam 1 ocaktan sonra ehliyet alacaksa direkt A sınıfı alacak.

superboycu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı shruikan adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Benim anladığım; direksiyon sınavını 1 ocaktan önce geçimişse, normal A2 alacak. 1 ocak itibari ile de eski tüm A2'ler A'ya dönüşecek.

Yaş muhabbeti, ehliyeti ilk alış konusunda. Yani 24 yaşındaki adam 1 ocaktan sonra ehliyet alacaksa direkt A sınıfı alacak.
    bende bu şekilde düşünüyorum ama çok bilgi kirliliği var kafam karışıyor.

gokberk6426 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    KTM DUKE 390 (2017)
    benimde b ehliyetim var 2.5 yıl felan oldu alalı . 3-4 gün once sınav parasını yatırdım 3-4 güne giricem sanırım sınavva . benimkidemi stajyet ehliyet olucak

Erdost - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    ZONTES 350 T2
    Ocaktan önce alınan ehliyetler için geçerli değil.Aralık 12 ye kadar başvuranları kapsamıyor.

ayzek - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    İstanbul ( Avrupa ) Motosikleti: MONDİAL MG 150 SÜPERBOY X - HERO HUNK
    Motosikleti
    YUKİ FORZA 170 - MONDİAL 100 SÜPERBOY + 100 HYENA
    1 ocağa kadar sürücü kursundan aldığınız sertifikalarınızı ehliye dönüştürmediğiniz takdirde 1 ocak itibari ile stajyer olacaksınız motosiklet için m+a1+a2+a sınıfı olacak a sınıfı için 24 yaş va en az 2 yıl a2 tectübesi istenilecek a2 sertifikanızı 1 ocakdan önce almış iseniz ve 1 ocaktan sonra ehliyete dönüştürüyorsanız sınıfınız a sınıfı olarak en üst olarak işlenicek fakat stajyer olacaksınız

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)