ben geyik yapmadım ki, hadi çabuk bekliyorum dedim. geyiği uzatanlar utansın. sonra suç bizde kalıyor.
ben geyik yapmadım ki, hadi çabuk bekliyorum dedim. geyiği uzatanlar utansın. sonra suç bizde kalıyor.
May the Force be with McLaren Mercedes
ah water ah...baş geyikçi ve geyiklerin efendisisin ama gel görki topu taca atmakta üstüne yok...
bende mixer gibiyim valla...neyse size doyum olmaz dostlar günün geyiğine ara veriyorum müsadenle...sevgi ve saygılarımla..Bugalo yarın topiğe bakınca çok şaşıracak...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
Güzelmiş iyi günlerde kazasız belasız binersiniz inşallah
Haydi hükümeti yıkalım yerine AVM yapalım.
Tam geyik muhabbeti mu hahahhaha dur ben gideyim yanınada yardım edeyim adama .Her ne ise anasını beee tüm topiği okudum geyik gibi lanet olsun....Hırrrrrrrrrrrrrrrrrrr
AB RH (+) 506 357 7316
http://www.facebook.com/vatandogukan
https://www.facebook.com/Jand.komd.ozel.harekat
aha gördüğü şey buymuş. bu arada benda machintosh kullanıyorum
Bugaloo adlı üyeden alıntı
oldu oldu
bende machintosh kullanıyorum
imac g5
Şey tomahawk mıymış?
Abi görülmeyen bir şey için bu kadar geyik yapılır mı yaa.
Yaws geyiği öldürmüşsünüz yapa yapa..
evet. diğerlerinden vazgeçmiş. bunu alacakmışKhutuck adlı üyeden alıntı
bu arada Bugaloo sende mac in hangi modeli var. ben imac g5 modelini kullanıyorum
Ya ben şeyi John Carpenter'ın "The Thing"i gibi bir şey zannettiydim
o nasıl bir şey abi???? yani Carpenter inkiKhutuck adlı üyeden alıntı
Ben reklam ajansı sahibiyim bende imac yok G5 Quatra lar var sanırım ne olduğunu biliyorsundur... senin motorundan sanırım daha pahalı...
he walla o nasıl bi şeywatergun adlı üyeden alıntı
bende daha motor yok. babamın arabası var. oda 36.000 ytl. o bilgisayar o kadar varmıBugaloo adlı üyeden alıntı
monitörüyle beraber üç tanesi senin babanın arabası kadar yapar
Ayrıca beenim babam senin babanı döver
Bugaloo adlı üyeden alıntı
hayır benimki döveeeerr
Carpenter'in şeyi uzaydan gelip Antarktika'ya düşen bir tür organizma. Ele geçirdiği hücreleri kafasına göre birleştiriyor, mesela beş köpeği ele geçirip Voltran oluşturup insanlarla dövüşüyor. İçine girince de anlayamıyorsun. Çok acaip bir şeydi, gerilim sineması klasiğidir.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)