Şey diycektim şey... :D
abi ben bu sahneyi biyerden hatırlıyorum sanki,ortada muhteşem bi motor var ama kimse göremiyo nedense
bu arada mod lara duyrulur,geyik topicini ana sayfada görünür hale getirmezseniz olucağ budur işte.her topic kendi başına geyik olur
öcüüüüüüü& #252;üüüüü nerde hani neye bayıldın anlat bizede
baslık degıssın geyıkkkkkkcılerrrr buraya
Yeni yine yeniden
ulen millet geyiğe sarmak için yer arıyo he eleman iyiki şeyin resmini koymayı başaramadı hemen yediniz çocuğu aradan
www.enguclu.com ==>> EnGuclu Bilişim&Internet Hizmetleri
PV41, desertnight, hema123, kenya, mostwanted_57, muritu, myfearismybrave, watercolours
bütün geyik meraklıları burada
MT İZMİR HUZUR EVİ SAKİNİ
nereye gittiğin değil kiminle gittiğin ÖNEMLİDİR :wiinkk
CENGOMOTO
Geyik alkol, sigara, uyuşturucu, fuhuş gibidir. Yasaklarsanız yeraltına iner, ama yerüstüne tıpkı suyun baraja hücumu gibi yasaklara her noktadan saldırır. En ufak bir delik, en ufak bir çatlak bulduğunda hemen oradan akar. Bir sitede insanlar bu belanın müptelası olursa kurtuluşunuz yoktur. Ya siteyi toptan yakmalı, ya da barajda taşma kapakalrı açmalısınız...
sizi gidi geyikciler siziii...hehehe...ben nasıl sıyrıldım acaba bu geyikci tayfasından...APV41 adlı üyeden alıntı
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
APV41 abim napiim ya yarına Simulation finalim var bende accık güleyim dedim ve atladım kardeşlerimizin maşallahı var herşeyden gülecek bişey çıkarıyolar banada gülmek düşüyo tabi Yaşasın MT kardeşliği ve MT geyikleri
İnandığınız gibi yaşayamazsanız, yaşadığınız gibi inanmaya başlarsınız...
+khutuck, musti81, mete_han şimdi tamam
sıyrılamadınmete_han adlı üyeden alıntı
yok abi biz ciiddi bir başlık diye açtık ,geyik adamı değliz yani,yazdımız msjlar aratılabilir..
fakat ilginçtir ,biz okunası bi başlık açarız yazarız, 2 sayfa tutar,çok okunur ama fikir beyan edilmez.
ama nerde bi geyik dönmeye başlar millet damlar.hani aralarda espiriler güzelde,geyiğede bukadar meraklı olunmazki. sonuçta bu sitenin bi amacı var ama amaçsız insanların yazdığı çook da başlık var doğrusu..
neyse herkese saygılarımı & sevgilerimi sunuyorum.şeyini bulmuş olsun yada olmasın.
ah bi kessem ayaklarımı yerden,kanatlanıp rüzgarla ,
kükreyip motorla,keşfetsem dünyayı başladığı yerden[COLOR="Yellow"]***[/COLOR] [COLOR="Red"]şam piiii yonnn [/COLOR][COLOR="Yellow"]***[/COLOR]
evet geyik muhabbeti yapanlar gine iş başında sadece tebrik ediyorum
tebrikler
üstüne söylenecek söz yok eline sağlıkmuritu adlı üyeden alıntı
ÖĞRENMEDEN,ÇALIŞMADAN,YORULMADAN,RAHAT YAŞAMANIN YOLLARINI ARAMAYI ALIŞKANLIK HALİNE GETİREN MİLLETLER;ÖNCE HAYSİYETLERİNİ, SONRA HÜRRİYETLERİNİ,SONRA İSTİKLALLERİNİ,KAYBETMEYE MAHKUMDURLAR. K.ATATÜRK
ben? geyik? ne diyonuz be? çarpılacaksınız be...
May the Force be with McLaren Mercedes
sitenin amaçlı veya amaçsız tüm üyelerini seviyorum...
ne olursan ol gel...geyiği sevsende gel...sevmesende gell...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
APV41, ERYİLMAZ, hema123, kenya, mete_han, muratd, muritu, myfearismybrave, TycOOn, vlad1462, watercolours
kalabalık oluyoruz ses getireceğiz YAŞASIN GEYİKLER GÜNÜN yorgunluğunu atıyoruz bunda kızacak bişi yok biz birbirimizi seviyoruz
MT İZMİR HUZUR EVİ SAKİNİ
nereye gittiğin değil kiminle gittiğin ÖNEMLİDİR :wiinkk
CENGOMOTO
Şşş beni unutmayın
kızan yok zaten abi..niye kızılsın..ama gerçekler her zaman her ortamda söylenebilir. bende bunu yaparım çoğu zaman..
alın size has bir geyik başlığı daha..mesela
herkesi seviyoruz,biz gönül adamıyız.
ah bi kessem ayaklarımı yerden,kanatlanıp rüzgarla ,
kükreyip motorla,keşfetsem dünyayı başladığı yerden[COLOR="Yellow"]***[/COLOR] [COLOR="Red"]şam piiii yonnn [/COLOR][COLOR="Yellow"]***[/COLOR]
Ben bir geyiğim Gülhane parkında...ne kütüklerin efendisi bunun farkında...nede waterkalır farkında...
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)