Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
1. sayfa 12 SonuncuSonuncu

PULSAR 200 RS hakkında görüşleriniz?

REKLAM ALANI
    Forumdan Uzaklaştırıldı
    Abs koymuşsun, eh malzeme kalitende idare eder fakat, arkadaş bir motor bu kadar mı iğrenç tasarlanır ya. Görünüş olarak cbf bile bundan güzel bence. Siz ne düşünüyosunuz?

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    _kaan_ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Benim şahsi fikrim motor önden gayet güzel görünüyor. Bumblebee' ye benzetiyorum ben.
    Romedon ve Panashira bunu beğendiler.

bektanist - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    mz 301 2002- Mondial RX3i Evo 2015

önden güzel görünüyor fakat yandan bakınca biraz hayellerini yıkıyor insanın.
    görünüş olarak çok çirkin değil ama malzeme kalitesi bence çok fazla birşey vaat etmiyor abs olması güzel ama grenajın malzemesi ve jant seçimi benim hoşuma gitmedi. egzoz ise baya kötü tabi bu benim fikrim.
    iki üründe aynı firmadan çıkma o yüzden karşılaştırma olarak koydum resimi.

Blackeagletr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Bana kalırsa çok garip tasarımlı bir motor.

Tasarımcılar ön tarafı hazırlarken hevesle başlamış, ilerledikçe bezmişler bitsin diye uğraşmışlar gibi.
    Stopları koymak sonradan akıllarına gelmiş, ki stopların tasarımı rezalet bence, keşke direk NS'in kuyruğunu koysalardı.
    Naked olanının gidonu daha alçak duruyor, racing olanı daha yüksek duruyor.

Sürüş hakkında birşey diyemem, sürmedim bilmiyorum.
    Yakıt tüketimi ve parça fiyatı konusunda başarılı.

Mamba09 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Ducati Scrambler & Italjet
    Önden çok hoş görünüyor bence. Parça kalitesi gerçekten kötü plastik kalitesiz geldi bana. Kuyruk tasarımını beğenmedim. Gidon daha düşük olsa daha hoş olurdu ama oturunca gidonun yüksek gelmiyor.

rs200 kullanıcıları başlığı altına da yazmıştım buraya da yazayım. Yurt dışı sitelere baktığımız zaman en ufak bir kazada gidonun çok rahat kırıldığını söylüyorlar. google amacaya bajaj rs200 handlebar yazarsanız çıkar karşınıza zaten. alırken gidon değişimi yada alçaltmayı göz önüne alarak alın derim.

beko12345 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Suzuki Dl 650 V-Strom K8 , Kuba blackcat
    Birçok kişi atlıyor. Gözünden kaçıyor bu yüzden büyük harflerle yazayım sonra bilmiyorduk demesin kimse.

BAJAJ PULSAR 200 RS İN SADECE ÖN TEKERİNDE ABS BULUNMAKTA. ARKA LASTİKTE ABS YOKTUR.

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Alıntı beko12345 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Birçok kişi atlıyor. Gözünden kaçıyor bu yüzden büyük harflerle yazayım sonra bilmiyorduk demesin kimse.

BAJAJ PULSAR 200 RS İN SADECE ÖN TEKERİNDE ABS BULUNMAKTA. ARKA LASTİKTE ABS YOKTUR.
    Bu bilginin kaynağı nedir? Ben arka tekerde abs diski görüyorum. Bütün resimlerinde görünüyor.

Romedon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Kawasaki Ninja ZX-636,Bajaj PULSAR 200 RS
    Dün bi alışveriş merkezinde Stand açmışlar 2 tane rs var oturdum üzerine.henüz sürmedim.Test sürüşüne kayıtoldum.Ama şunu söyleyeyim.Üzerine oturudğum kadaryıla 1.71 boyumla bana biraz yüksek geldi.Şöyle söyleleyim ayalarımın ucu yere değiyordu.Selesi uzun yolda yoracağı belli.Biraz sert.Malzeme kalitesi meeh dedirtiyor.fakat benim tipi hoşuma gitti.Yanımdaki arkadaşın ise hiç hiç hoşuna gitmedi Zevk meselesi tabi

kdiner - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    14-16 200ns,16 Mt-25, 17 D400, 18 Mt25abs
    Arka kısımda okuyucu var, abs sadece önde var.

Mengu16 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Bajaj 200NS, Mondial 210MX
    Arka tekerde ABS yoksa ne diye koymuşlar ABS'yi. Zaten kaliteli bir lastik taktırırsanız ani frende ön lastik asfalta çakılıyor ıslak yolda bile olsa. Asıl kolay kayan arka teker zaten, arka tekerde ABS yoksa o ABS hiç bir işe yaramaz. ABS olsa da kaliteli lastik yine gerekli ayrıca, ıslak yolda virajda dışarı uçmanızı ABS engelleyemez. Buna 11000 lira vereceğinize 8290 liraya 200NS almak daha mantıklı.

Darkcity2000 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    HONDA NC 750X
    Olsun one koymus ya adamlar, onu koymayan yamaha utansin..
    Panashira bunu beğendi.

LynXMaSTeR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CBR 650F | Honda CB750 Hornet
    sarı rengi bumblebee tasarım çok hoş
    efendy06, Panashira ve Romedon bunu beğendiler.

68charger - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2006 Yamaha FZ6 Fazer ABS, Kawasaki Ninja 300 ABS
    Alıntı avici adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Bu bilginin kaynağı nedir? Ben arka tekerde abs diski görüyorum. Bütün resimlerinde görünüyor.
    Öyle arkada ABS yok sadece önde var gibi bir şey olabileceğini düşünmüyorum. Arka da ABS sensörü ve ABS halkası var. Eğer arka tekerde ABS olmasa idi emin ol o parçaları da oraya maliyetleri yüzünden kullanmazlardı.

Kullanan biri yazsa da bizi aydınlatsa.

Sti - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Abi cok tipsiz degilmi yav,helede o arkadaki akrep tasarimmi diyolar ne diyolarsa o fren lambalari,ne abi o allah icin daha guzel bisey yapamadilarmi acaba,biraz daha goze hos gelen bisey mesela? Tabiki bu bencesi,baska bi insanada super etkileyici bi tasarim olarak gelebilir

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Alıntı 68charger adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Öyle arkada ABS yok sadece önde var gibi bir şey olabileceğini düşünmüyorum. Arka da ABS sensörü ve ABS halkası var. Eğer arka tekerde ABS olmasa idi emin ol o parçaları da oraya maliyetleri yüzünden kullanmazlardı.

Kullanan biri yazsa da bizi aydınlatsa.
    Bende bunu diyorum. İddianın sahibi lafı attı ortaya gitti, kaynağı nedir bilmiyoruz. Bana biraz hurafe gibi geldi. Sadece tek tekerde abssi olan bir motor ilk defa duyuyorum. Hiç bir mantığı yok bunun.

beko12345 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Suzuki Dl 650 V-Strom K8 , Kuba blackcat
    Cevap verilmiş zaten bana kalmamışki.

Testlerde denersiniz arkada varmı görürsünüz. En büyük kaynak test sürüşünde .

Zaten ilk çıktığındada özellikler kısmında sadece ön frende abs diye belirtmişlerdi teknik özellikler kısmında. Ama kimsenin gözüne sokmadan sessiz sedasız tabi .

http://www.mototurkiye.net/bajaj-pul...bs-fren-varmi/

bu bajaj çok kötü, baltalıyor ktm yi )

kdiner - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    14-16 200ns,16 Mt-25, 17 D400, 18 Mt25abs
    ön fren hortumu çelik ve abs yazıyor, arka frene basınca okuyup ona göre ön frene bilgi gönderiyor olabilir, servise gidin bir sorun isterseniz gerekli bilgileri zaten alırsınız, arkada okuyucu ve halkası var.

Mengu16 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Bajaj 200NS, Mondial 210MX
    Alıntı kdiner adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    ön fren hortumu çelik ve abs yazıyor, arka frene basınca okuyup ona göre ön frene bilgi gönderiyor olabilir, servise gidin bir sorun isterseniz gerekli bilgileri zaten alırsınız, arkada okuyucu ve halkası var.
    Arka frene sert basınca kayıyor mu ABS yokmuş gibi ? Siz test ettiniz galiba.

1. sayfa 12 SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)