Abs koymuşsun, eh malzeme kalitende idare eder fakat, arkadaş bir motor bu kadar mı iğrenç tasarlanır ya. Görünüş olarak cbf bile bundan güzel bence. Siz ne düşünüyosunuz?
Abs koymuşsun, eh malzeme kalitende idare eder fakat, arkadaş bir motor bu kadar mı iğrenç tasarlanır ya. Görünüş olarak cbf bile bundan güzel bence. Siz ne düşünüyosunuz?
Benim şahsi fikrim motor önden gayet güzel görünüyor. Bumblebee' ye benzetiyorum ben.
önden güzel görünüyor fakat yandan bakınca biraz hayellerini yıkıyor insanın.
görünüş olarak çok çirkin değil ama malzeme kalitesi bence çok fazla birşey vaat etmiyor abs olması güzel ama grenajın malzemesi ve jant seçimi benim hoşuma gitmedi. egzoz ise baya kötü tabi bu benim fikrim.
iki üründe aynı firmadan çıkma o yüzden karşılaştırma olarak koydum resimi.
Bana kalırsa çok garip tasarımlı bir motor.
Tasarımcılar ön tarafı hazırlarken hevesle başlamış, ilerledikçe bezmişler bitsin diye uğraşmışlar gibi.
Stopları koymak sonradan akıllarına gelmiş, ki stopların tasarımı rezalet bence, keşke direk NS'in kuyruğunu koysalardı.
Naked olanının gidonu daha alçak duruyor, racing olanı daha yüksek duruyor.
Sürüş hakkında birşey diyemem, sürmedim bilmiyorum.
Yakıt tüketimi ve parça fiyatı konusunda başarılı.
Önden çok hoş görünüyor bence. Parça kalitesi gerçekten kötü plastik kalitesiz geldi bana. Kuyruk tasarımını beğenmedim. Gidon daha düşük olsa daha hoş olurdu ama oturunca gidonun yüksek gelmiyor.
rs200 kullanıcıları başlığı altına da yazmıştım buraya da yazayım. Yurt dışı sitelere baktığımız zaman en ufak bir kazada gidonun çok rahat kırıldığını söylüyorlar. google amacaya bajaj rs200 handlebar yazarsanız çıkar karşınıza zaten. alırken gidon değişimi yada alçaltmayı göz önüne alarak alın derim.
Birçok kişi atlıyor. Gözünden kaçıyor bu yüzden büyük harflerle yazayım sonra bilmiyorduk demesin kimse.
BAJAJ PULSAR 200 RS İN SADECE ÖN TEKERİNDE ABS BULUNMAKTA. ARKA LASTİKTE ABS YOKTUR.
Dün bi alışveriş merkezinde Stand açmışlar 2 tane rs var oturdum üzerine.henüz sürmedim.Test sürüşüne kayıtoldum.Ama şunu söyleyeyim.Üzerine oturudğum kadaryıla 1.71 boyumla bana biraz yüksek geldi.Şöyle söyleleyim ayalarımın ucu yere değiyordu.Selesi uzun yolda yoracağı belli.Biraz sert.Malzeme kalitesi meeh dedirtiyor.fakat benim tipi hoşuma gitti.Yanımdaki arkadaşın ise hiç hiç hoşuna gitmedi Zevk meselesi tabi
Arka kısımda okuyucu var, abs sadece önde var.
Arka tekerde ABS yoksa ne diye koymuşlar ABS'yi. Zaten kaliteli bir lastik taktırırsanız ani frende ön lastik asfalta çakılıyor ıslak yolda bile olsa. Asıl kolay kayan arka teker zaten, arka tekerde ABS yoksa o ABS hiç bir işe yaramaz. ABS olsa da kaliteli lastik yine gerekli ayrıca, ıslak yolda virajda dışarı uçmanızı ABS engelleyemez. Buna 11000 lira vereceğinize 8290 liraya 200NS almak daha mantıklı.
Olsun one koymus ya adamlar, onu koymayan yamaha utansin..
sarı rengi bumblebee tasarım çok hoş
Abi cok tipsiz degilmi yav,helede o arkadaki akrep tasarimmi diyolar ne diyolarsa o fren lambalari,ne abi o allah icin daha guzel bisey yapamadilarmi acaba,biraz daha goze hos gelen bisey mesela? Tabiki bu bencesi,baska bi insanada super etkileyici bi tasarim olarak gelebilir
Cevap verilmiş zaten bana kalmamışki.
Testlerde denersiniz arkada varmı görürsünüz. En büyük kaynak test sürüşünde .
Zaten ilk çıktığındada özellikler kısmında sadece ön frende abs diye belirtmişlerdi teknik özellikler kısmında. Ama kimsenin gözüne sokmadan sessiz sedasız tabi .
http://www.mototurkiye.net/bajaj-pul...bs-fren-varmi/
bu bajaj çok kötü, baltalıyor ktm yi )
ön fren hortumu çelik ve abs yazıyor, arka frene basınca okuyup ona göre ön frene bilgi gönderiyor olabilir, servise gidin bir sorun isterseniz gerekli bilgileri zaten alırsınız, arkada okuyucu ve halkası var.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)