Ben de aynı fikirdeyim, denemeden internetten bunları almak cesaret. Ama alırken şöyle düşündüm "Şu % 30 indirimi kaçırmayım. Eğer üstüme oturmayan ürün olursa, gider en yakın Motomax Mağazasından değişirim". Yakın zamanda Er-6f almayı düşünüyorum. Nisan 2015'de toplam 1.500 TL'ye aldığım Ls2 Kask, Revit Textil Mont, pantolon ve eldiven gibi ürünleri (bot almadım) CBF 150'de ve Pulsar'da kullandım ama bunları 600 ve üstü cc motorlarda kullanamam. Bu nedenle Er-6f almadan, ekipmanı aldım. En azından birkaç tecrübeli motorcu tarafından bana yapılan tavsiye bu yönde idi. "Orta ve büyük hacimli motora kesinlikle iyi ekipmanla bin" şeklinde yani. Kaskı henüz almadım. Paraya acımadan çok iyi bir kask alacağım ama kaskta problemim büyük. Benim kafam çok büyük. Ls2 kaskı alırken an büyük beden kaskı aldım, buna rağmen şakaklarımdan sıktı. Ancak 4-5 bin km sonra kafama uydu ve kafamı acıtmadan giymeye başladım. Bu nedenle kaskı internetten almadım. Şubat sonundaki fuardan iyi bir karbon kask almayı düşünüyorum. Allah daha iyisini sizlere nasip etsin.
A bove ante, ab asino retro, a stulto undique caveto - Latince Atasözü
(Öküzün önünde, eşeğin arkasında, aptalın hiç bir tarafında durma)
Ne hevesle daldıydım. Meğer 100 TL üstü alışverişlerde geçerliymiş. Motul ürünü alacaktım alamadım ya la...
Arkadaslar gelen siparisimde sorunlar var malesef :/
1. Gelen arka sehpa web sitelerindeki gibi kirmizi deil siyah ve markasiz bir urun.. fakat sehpa egri yerde duz bile durmuyor..
2.satin aldigim balata spreyini on sehpanin kutusuna koymuslar ve kapagi acilmis ve bitmis.. resimde goruldugu gibi tasima sorasinda hepsi koliye skilmis
Motomax a bu sorunlar hakkinda email attim bir gelisme olursa buraya yazarim
Motomax'dan sipariş ettiğim ürünler;
Held Stint Spor Deri Ceket,
Held Turn Deri Pantalon
Held Shaku Touring Bot,
Held Touring 5 Tex Eldiven
Held Splash Yağmurluk Tulum
Lafuma Alpines Uzun Kol Termal Üst İçlik
Lafuma Alpines Termal Alt İçlik
Lafuma Day Hiker Termal Çorap
Black Çok Fonksiyonlu Boyunluk
bugün elime geçti. Herhangi bir problem yok. 52 beden deri mont ve pantolon üstüme tam oturdu. Ancak bana bir beden küçük gibi geldi. Ancak ilk defa deri mont ve pantolon kullandığım için, belki de bedenim budur, bilemiyorum. Ayrıca ben 44 numarra bot sipariş etmiştim. 44 numara bot sokta olmamasına rağmen, sitede sehven yer aldığını söylemiş ve bana 43 numara yollamayı teklif etmişlerdi. Eğer 43 numara küçük gelmezse iade vedeğişim yoluna gidebileceklerini söylemişlerdi. Bot ayağıma oldu ancak fermuar kapanmıyor. Yani 44 numara ile değişmem gerekecek. Gelecek hafta malzemeler ile İstanbul'a gidip, gerekirse bir üst bedenle değiştirmeyi düşünüyorum. Kalite olarak beklediğimi buldum. Motomax'a teşekkürler.
A bove ante, ab asino retro, a stulto undique caveto - Latince Atasözü
(Öküzün önünde, eşeğin arkasında, aptalın hiç bir tarafında durma)
Aldigim 4rider dublin pantolon geldi, kalite olarak güzel duruyor kullanmak isterdim ama bedeni uymadı ilginç bir sekilde.
Belimi oyle bir sıktı ki bobreklerim yer degistirdi, boy olarakta çok uzun geldi diz korumalari kaval kemiğine denk geliyor, bu yuzden iade edeceğim.
Belki üstünü tamalar armor ceket alirim
---------- Mesajlar birleştirildi - 20:45 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:28 ----------
Indirim size yaramis, cok iyi fiyatlara gelmis.
Arkadaşlar deri ürünleri tam alın zamanla hafif açma yapıyor ve vücut şekline uyum sağlıyor zaten.
Bende Forma poker bot ve 4riders sırtlık siparişi vermiştim. Ürünler geldi, herhangi bir sorun yok. Gayet memnun kaldım. Özellikle bot çok uygun fiyata geldi.
Ayrıca ben normalde 43 numara ayakkabı giyerim. Botu da 43 numara aldım. Boydan çok iyi tam istediğim gibi fakat enden hafif sıkıyor ayağımı şimdilik. Eninin de zamanla açılıp rahatlayacağına eminim. Birde benim ayaklar zaten normalden geniş, onunda etkisi var.
Almayı düşünenlere tavsiye ederim. Botla ilgili detaylı bir paylaşım yapacağım.
Allah daha iyisini size nasip etsin, kardeşim.
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:04 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:01 ----------
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:06 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:04 ----------
Allah daha iyisini size nasip etsin, kardeşim.
Benim 4riders Armor deri montum da bugün geldi. Zaten mağazada deneyip görmüştüm de, ayaküstüydü sonuçta. Mont bence 4-4lük. Gerek kalıbı gerek üzerime oturmasıyla. Biraz sert ama yeni derinin özelliği bu, vazelinle ve kullandıkça yumuşayacak. Ama ağırlığına yapacak birşey yok
Hocam kesinlikle bot kalas gibi ama olması gereken de o. Sonuçta koruma için çizme şeklindeki botlarda konfordan biraz ödün veriliyor. Burnu ve topuğu sertleştirilmiş, ayak bileği kısmına ek destek konulmuş,sert kaval kemiği koruması eklenmiş. Özellikle kaza anında ayak bileği fazla sağa sola hareket edip kırılmasın diye sanırsam o kısmı sert yapılmış. Zamanla hafif yanlardan esner ve ayağın hareket ettiği kısımdaki deri yumuşar diye düşünüyorum.
Normal ayakkabı gibi rahat mı? Değil, Peki kazada korur mu? bence korur
Allah muhafaza normal bir ayakkabıyla motordan düşüp sürüklenirken, tam o sürüklenme sırasında ayak bileğinizin yere temas edip yandığını düşünsenize. hatta bileğinizin ters döndüğünü de bir hayal edin... İşte bu botlar bu durumlara karşı koruma sağlıyor. kaza sırasında kalas gibi ve rahatsız korumalı bir bot mu olsun ayağınızda yoksa bez spor ayakkabı mı? Bence bütün mesele bu.
Bu arada, hem daha konforlu hemde daha iyi korumalı botlar da var ama onlarda benim bütçemi çok aşıyor.
Hepinize kazasız belasız günler dilerim arkadaşlar.
Hayırlı olsun bot öyle konustugumuz gibi fiyatına göre güzel koruyucu Sonda yazdıgınız olay çok doğru. Ben ayagımda 200tllik korumalı çizme varken r25 sol ayagıma düştü eve sürerek geldim fakat 3 gün üstüne basamadım. Hala zorlayınca sızlar ayagım fakat o bot olmasa 180 kg bir motor ayagımın kırılmasını sağlardı
Arkadaslar benim durumumu takip eden varsa. Motomax bugun arka sehpayi degistirdi ve bana yeni bir balata spreyi de verdiler.. d
Tesekkur ederim
Hocam çok sevindim. Sizin durum gerçekten büyük talihsizlikti zaten. Hele o spreyin açılıp koli içine sıkılması ve bitmesi tam facia. Acaba kasten mi yapmışlar ürünler tertemiz olsun pas tutmasın diye
Sorununuzun giderilmesi çok iyi olmuş, Motomax iyi yönde ilerleme kaydediyor.
Bu arada motomaxden kask almayı düşünen arkadaşlar, çok yakın bir arkadaşım Scorpion exo-500 kask aldı,az önce kaskın üretim tarihine baktım temmuz 2014 yazıyor. Eski kask satma durumları da bitmiş sanırsam.
Haber vereyim dedim.
.
Dün kampanyadan yararlanarak şu montu 601 TL'ye aldım. Çok memnun kaldım. Dört mevsim denilen 200 TLlik montum dünki havada terletirken ve üşütürken bu hiç terletmedi ve rüzgarı hissettirmedi. Tavsıye ederim.
http://www.motomaxonlineshop.com/dan...-ceket-pmu2178
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)