spinelli branda alayım dedim ama benim motora hangi beden oluyor bilemedim.
a1 b1 e1 e2 h gibi bedenleri var.
honda cbr 250r için hangisini almalıyım?
spinelli branda alayım dedim ama benim motora hangi beden oluyor bilemedim.
a1 b1 e1 e2 h gibi bedenleri var.
honda cbr 250r için hangisini almalıyım?
Bende bir süredir bot almayı planlıyordum formanın botunu aldım bu indrim işi güzel oldu
¡Por la sonrisa de mis padres que vale un millón!
kask, bot, eldiven aldım.. Güzel kampanya için teşekkür ederim. xr2 carbon pure 2014 üretimmiş 1,5 yıllık, sorun olmaz sanırım.
Motomax bir senedir olmayan ürünleri hala varmış gibi teşhir ediyor. Ya getirin bunları ya da olmayan ürünleri fiyat cazibesi açısından kullanmak üzere varmış gibi göstermeyin. Örnek mi? İşte:
http://www.motomaxonlineshop.com/4ri...ntolon-pmu1736
http://www.motomaxonlineshop.com/4r-...ng-bot-pmu2141
2012 Bmw F800gs; 2016 Mondial RX3i (2016-18); 2003 Bmw R 1150R (2009-17); 2006 Honda Shadow VT 750 C (2009-10); 2006 Ramzey QM 250 Cruiser (2006-10); 2006 Ramzey QM 200 Enduro (2006-9); 1990 350 cc çift silindir Jawa (1990-93); 1979 vitessiz Puch (1979+).
Motomax fiyat kalite oranı çok iyi olan ürünler satar. Marka takıntınız var ise size gelmeyebilir. Ama işin esasında Motomaxdaki markalar o meşhur markaların ürünlerine göre daha dayanıklı ve motorcuya yönelik ürünler üretir. Held, Difi, Stadler, Knox, Forma bunlar ciddi anlamda kaliteli markalardır. Scorpion belirli serileri hariç fiyat performans oranı çok iyi bir kasktır. Benimde kullandığım Nexx marka kask el yapımı olarak üretilen ve üst düzey sayılan bir kasktır. İlginç bir şekilde sattıkları ürünleri indirimsizken bile yurtdışından daha ucuza getirmek oldukça zordur veya çok az fark oluşur. İndirim dönemlerindeki fiyatları yurtdışında hayatta bulamazsınız.
Bende on arka paddok stand aldim.. magazada incelemistim piyasadaki saniyi urunlerden daha kaliteliydi ve fiyati indirimsiz hali ile bile daha uygunda
Bide biraz motul temizlik malzemeleri aldim kargodalar suan
Zaten ekipman dizmeyi düşünüyordum. Hocamın uyarısı ile Motomax'da %30 indirim olduğunu duydum ve;
Held Stint Spor Deri Ceket,
Held Turn Deri Pantalon
Held Shaku Touring Bot,
Held Touring 5 Tex Eldiven
Held Splash Yağmurluk Tulum
Lafuma Alpines Uzun Kol Termal Üst İçlik
Lafuma Alpines Termal Alt İçlik
Lafuma Day Hiker Termal Çorap
Black Çok Fonksiyonlu Boyunluk
satın aldım. 3.620 Tl.lik alışveriş için 1086 Tl indirim kazandım. Malzemeler yarın elime geçiyor. Hadi hayırlısı.
Not: Bugün yaptığım görüşmede, mağaza yetkilisi "2016 yılı için hazırlık yaptıklarını, bu nedenle stoktaki ürünleri hızlı bir şekilde eritmek için bu indirimi uyguladıklarını" söyledi. İmkanınız varsa, fırsatı kaçırmayın derim.
A bove ante, ab asino retro, a stulto undique caveto - Latince Atasözü
(Öküzün önünde, eşeğin arkasında, aptalın hiç bir tarafında durma)
Denemeden bu kadar ürün almak büyük cesaret doğrusu. (internetten aldığınızı düşünüyorum)
Geçen eminönüne eldiven almaya gittim ne yalan söliyim 40-50 tane eldiven denedim hiçbiri elime oturmadı. Çünkü ellerim biraz iri denediğim eldivenlerin yarısından fazlasına elim bile girmedi. Sonunda 3XL bi eldiven buldum da anca o oldu. Ama bu seferde parmaklar uzun geldi. Şimdi çizme almayı düşünüyorum bakalım nası olacak.
4Riders motomax'ın kendi ürettiği marka çok mu kaliteli hayır. Bir arkadaşımda montu var memnun değil, ben eldivenini kullanıyorum bilekten 2 defa yırtıldı diktirdim, cırtları berbat yeni cırt diktirdim.
Alarmlı disk kilidi aldım ürün gayet iyi ancak 6 ay sonra alarmı bozuldu.
Held alman markası asıl uzmanlığı eldiven ancak birkaç senedir pazara birçok ürün çeşidiyle atıldı. mesela kaskları Nitro fabrikasında üretiliyor birebir aynı. Motomax bu ürünleri çok fahiş fiyatlara alıp TR pazarına soktu ayrıca official mağazasını açtı. Geçen sene 270 lira olan kask bu sene 600 lira mal aynı model aynı.. LS2 FF350'den farkı yok.
Motomax'ın adı var ne satarsa satsın marka oluyor.
Tabi bugun kargoda gelicekler
Evet cok kaliteli urun deiller fakat piyasadaki(sahibinden bakildigindaki) urunlerden daha iyi bi tane almistim sag taraf hemen yamuldu ve yarimay kanca benim arka masayi biraz cizdi..
Oxford un kiler cok pahali.. kullanma amacim kisin lastikleri yerden kaldirsin yeter
abi bendemi sorun üye olmaya çalışıyorum bilgileri dolduruyorum üye ol diyorum https://www.motomaxonlineshop.com/uye-ol bu sayfaya yönlendiriyor bu web sayfası kullanılamıyor diyor
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)