ROCCO dan rengini şeç vespaya çekilişi kaçırmayın :)
Reklamlar
-
Başlıkta belirttiğim gibi aşağıdaki linkten 4 tane vespa renklerinden birtanesini seçiyoruz ve çekilşe katılıyoruz kazanırsak seçtiğimiz renkte vespa bizim oluyor sadece plaka ruhsat masraflarını ödüyoruz herkese bol şans aslında paylaşmayacaktım ama sabah bir konuda bir öğrenci motor almak istiyordu çalışmıyor ve maddi durumu yoktu kendimden çok ona çıkmasını isterim ama şans denemekte fayda var
http://www.roccorengarenk.com/
---------- Mesajlar birleştirildi - 13:18 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:56 ----------
çekiliş le ilgili
21.12.2015 tarihinde saat 14:00 ‘de Beşiktaş 25.Noterliği Levent Cad. No:56/A T.S.Y.D Karşısı 1.Levent İstanbul adresinde bahçe katında noter huzurunda halka açık olarak yapılacaktır.
24.12.2015 tarihli Güneş Gazetes,’nde ilan edilecektir. Kazanan asil ve yedek talihlilere ayrıca taahhütlü posta kanalı ile de tebligat yapılacaktır
-Asil talihli son başvuru tarihi: 08.01.2016’dır. Yedek talihli son başvuru tarihi: 23.01.2016’dır. İkramiyenin son teslim edilme tarih: 15.02.2016 dır.
Reklamlar
-
eğer bana çıkarsa şuan kullandığım motorumu çok ihtiyacı olan birine verebilirim
-
TURUNCU VESPA seçeneğiyle
çekilişe katılma hakkı kazandın!
Çekiliş sonuçları 24 Aralık Pazartesi günü Güneş Gazetesi’nden ilan edilecek.
Eğer kazandıysan, tam da istediğin gibi TURUNCU bir VESPA'nın sahibi olacaksın.
Şimdiden bol şans!
-
bende turuncu dedim ama yeşilde fena değildi eşim için güzel olur herkese bol şans
-
kesssin bana çıkcak kesssin ) bol şans..
-
Teşekkürler söylediğin için turuncuyla katıldık bakalım herkese bol şans inşallah ihtiyacı olan kazanır.
-
Bu tarz bütün hediyelerde olduğu gibi sarışın veya kumral güzel bacaklı bir ablaya çıkar büyük ikramiye. Hiç bir erkeğe denk geldiğini görmedim.
İddiama örnek olarak googleda "magnumdan araba kazandı" diye arama yapıp görsellere bakabilirsiniz
-
Mengu16 adlı üyeden alıntı
Bu tarz bütün hediyelerde olduğu gibi sarışın veya kumral güzel bacaklı bir ablaya çıkar büyük ikramiye. Hiç bir erkeğe denk geldiğini görmedim.
İddiama örnek olarak googleda "magnumdan araba kazandı" diye arama yapıp görsellere bakabilirsiniz
hiç alakaları olmayıp uğraşmazlar ama kutularında hissedip oynuyolar herhalde
Kurt Ölümüne Yakın Yalnız Olur
-
TURUNCU VESPA seçeneğiyle
Eğer kazandıysan, tam da istediğin gibi TURUNCU bir VESPA'nın sahibi olacaksın.
Şimdiden bol şans!
---------- Mesajlar birleştirildi - 14:07 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:05 ----------
Gerçektende öyle
-
bu linke bakmanı tavsiye ederim bu tarz çekilişler noter huzurunda halka açık yapılıyor bir firmanın kendi bünyesinde çalışanları arasında yapılan çekilişlerde o dediğin olabilir
http://www.milliyet.com.tr/porsche-k...37/default.htm
Yolların Kralı Değil ! Kuralı Vardır..
-
Bizim rus kizlarami oynatsak
[I] Hayat Verilmemiş Bir Sözü Tutmaktır, Kimi Yazar Kimi Yaşar.. [I]
-
yunusus adlı üyeden alıntı
Bizim rus kizlarami oynatsak
Ödül teslim töreninde ilgi çekeceklerse şansları olabilir
-
SARI VESPA seçeneğiyle
Eğer kazandıysan, tam da istediğin gibi SARI bir VESPA'nın sahibi olacaksın.
Şimdiden bol şans!
Cikarsa vespa cluba uye olur entel entel takilirim.
-
altı üstü verecekleri bir motor, hile hurdaya başvuracaklarını sanmıyorumki arkasinde fritolay var..
-
Yeşil seçtim kazanırsam kardeşime veririm vespa hastasıdır
-
valla kazanırsam odama koyacağım bakar bakar dururum tv niyetine, yaza kadar.. :D
-
Turuncu vespayi sectim bende. 24 aralik dogum gunum guzel bir hediye olur. Bu arada cumle arasinda bir hile var en cok tercih edilen rengi bilirsek cekilişe hak kazaniyoruz. Ilk sirada olmasindan ve buradaki 3-4 arkadaşın turuncu demesinden ötürü bende turuncuyu seçtim.
-
Bende yeşil ile aranızdayım.
-
arkadaşlar konunun güncel kalması ve anasayfada görünerek daha çok kullanıcıya ulaşması için konuyu değerlendirmeyi ve yorum yapmayı unutmayalım hepinize bol şans
-
mchi adlı üyeden alıntı
Turuncu vespayi sectim bende. 24 aralik dogum gunum guzel bir hediye olur. Bu arada cumle arasinda bir hile var en cok tercih edilen rengi bilirsek cekilişe hak kazaniyoruz. Ilk sirada olmasindan ve buradaki 3-4 arkadaşın turuncu demesinden ötürü bende turuncuyu seçtim.
Dediğiniz şeyi ilk defa duydum hemde konuyu güncellemek amaçlı yazayım dedim. Öyle bişey bence yoktur ya saçma geldi bana biraz :D
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)