merhaba birşey sormak istiyorum motosiklet montu altına sırt korumalığı yada bel korumalığı giyiliyormu yoksa montun içinde varmı?
Birde sırt ve bel korumalığı farklı şeylermi? Gördüğüm kadarıyla ikisi birbirine çok benziyor
merhaba birşey sormak istiyorum motosiklet montu altına sırt korumalığı yada bel korumalığı giyiliyormu yoksa montun içinde varmı?
Birde sırt ve bel korumalığı farklı şeylermi? Gördüğüm kadarıyla ikisi birbirine çok benziyor
Alacağın modele gore degisir. Ceketlerde sirt koruma vardir ama kimisi sadece sunger ve yetersizdir. Kimisi montunun altindan bel koruma giyer, kimisi komple omurilik koruması alır giyer. Tercih meselesi
Şuna bir bakıver kardeşim.http://www.motosella.com/icon-vest-stryker-koruma-sari
bazı montlarda sırt koruma ayrı olarak satılıyor, bazılarında içine süngerimsi eva malzeme koyuyorlar tabi koruyuculuğu iyi değil.
Cogu sirt korumasi yetersiz, bildigim kadariyla 12 bakla 10 bakla vs sirt korumalari var dainesenin ne ise yaradigini merak ediyorsan bilginozi'idi (sanirim) kaza videosunda sirt ustu arabanin bagajina dusup bu sirtliklar sayesinde bisey olmamisti
Montun icinde genelde sunger gibi bir malzeme oluyor. Onu atıyorsun ve 200 TL bastırıp bir sırt korumalığı yerlestiriyorsun.
Bellik dediğiniz aslından böbreklik. Ben onu da kullaniyorum. Böbrekten çok bir kaza anında belimi koruma amaçlı olarak.
Pahalı kaliteli montların içinde sağlam korumalar oluyor ancak standart bir mont alındığında o sırt korumalıkları genelde dandik oluyor bu yüzden çoğunluk ekstra başka koruma alıp monta takıyorlar yada altından giyiyorlar. Kişinin kararına kalmış.
montumun içinde hem sırt koruması var hemde ben montun altına bel - omurilik koruma giyiorum
Arkadaşlar Revit'in bu mont içi seesoft koruması sizce kötü mü? Bende Dainese sert koruma da var, bu da var. Bilginiz var mıdır?
Ben sadece ayakları yerden kesiyor sanıyordum, meğer uçmaya da yarıyormuş kanatlanmadan
Sırt üzeri asfaltta 20 mt. sürüklensen o mont içindeki CE-EN belgeli artık her ne belgeliyse o korumalar hepsi peynir gibi dağılır.
Derin olan kuyu değil, kısa olan ip'tir.
Bu revit'inki güzelmiş kaç TL acaba? Revit shield mont aldım sırt koruması opsiyoneldi bu olabilir belki. Sadece bel koruma kullanıyorum memnunum aslında.
Dostum öncelikle geçmiş olsun... Rabbim acil şifalar versin boyle samimi ve içten yazıldıktan sonra sayfalar dolusu olsada kafa şişirmez. Scooter konusunda sana yardımcı olamayacağım çünkü bende kendi motosikletimi alalı 2 ay kadar oldu. Bende hep ertelemiştim motosiklet hevesimi. Geç oldu ama güç olmasın inşallah bundan sonrası için de aynı temenni senin ve herkesin için de geçerli... Umarım biran evvel sağlığına kavuşur motosikletin üzerinde bol bol keyifli zamanlar geçirmeni dilerim...
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)