Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

99 zx9r sene iki sifir bir on bes

REKLAM ALANI
    FakirCustom - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    sibirya 250r namı diğer cıbır.
    99 model zx9r almayi planliyorum taunustan mt ailesi tavsiyeleriyle vazgectim. 12 milyar fiyati var cok temiz birtane buldum. 8 milyar harcanip butunmotor degismis orjinal kawayla faturalari var. Yataklardan kranklara kadar rodaji biteli 300 km oluyor. Buraya yorum yapacak arkadaslar sordugum soruyla alakali yorumlar yaparsa en azindan yararlanirim. Sorum su aldigim taktirde satabilir miyim 1-2 sene sonra evlenecegim zaman satip nakite cevirmem gerekebilir. Piyasasi nasildir. Verebilir miyim.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Motosikleti
    Rks150/Cbr125r/Gt250r/R125
    Alıntı FakirCustom adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    99 model zx9r almayi planliyorum taunustan mt ailesi tavsiyeleriyle vazgectim. 12 milyar fiyati var cok temiz birtane buldum. 8 milyar harcanip butunmotor degismis orjinal kawayla faturalari var. Yataklardan kranklara kadar rodaji biteli 300 km oluyor. Buraya yorum yapacak arkadaslar sordugum soruyla alakali yorumlar yaparsa en azindan yararlanirim. Sorum su aldigim taktirde satabilir miyim 1-2 sene sonra evlenecegim zaman satip nakite cevirmem gerekebilir. Piyasasi nasildir. Verebilir miyim.
    MotorcuMuhabbeti motovloggerdada 2001 model zx-6r vardı sanırım ona bir danışmanı tavsiye ederim. Burada sana boş muhabbet yaparlar git cıbır al r25 al derler.

FakirCustom - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    sibirya 250r namı diğer cıbır.
    M2 ile kontak kurmaya calistim ama yogun mesaj var ki henuz cevap vermedi hatta son attigi videodada bundan bahsediyordu oyle diyenler tabiki olacaktir ama ben gidipte 250 cc bi motora o parayi vermem sahsen illa bisey onereceklerse 12 milyari gecmeyecek sekilde bana 600-1000 arasi onerebilirler motorun ustune 7500 vererek alacaktim Zx9 u piyasasindan korkuyorum son kullanicisi olur muyum acaba diye

Sti - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motorcumuhabbeti nin motoru 80k li km lerde bildigim kadariyla,daha motoru acilmadi diyodu,birde bu eski motor almak konusunda videosu vardi izlemeni tavsiye ederim,gayet yararli bilgiler var.

yunusus - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    R1200Rt - Planet (78)
    Başlıktaki iki sifir bir on beş e takıldım

İki sıfır 00 bir onbeş 15

0015 oldu

Yada iki (2) sıfır (0) bir (1) on (10) beş (5)
    201105 burdanda bu çıktı

Aklımda deli sorular.
    Macit250, Green Arrow, mertky ve 2 diğerleri bunu beğendiler..

Motosikleti
    Rks150/Cbr125r/Gt250r/R125
    M2 ile kontak kurmaya calistim ama yogun mesaj var ki henuz cevap vermedi hatta son attigi videodada bundan bahsediyordu oyle diyenler tabiki olacaktir ama ben gidipte 250 cc bi motora o parayi vermem sahsen illa bisey onereceklerse 12 milyari gecmeyecek sekilde bana 600-1000 arasi onerebilirler motorun ustune 7500 vererek alacaktim Zx9 u piyasasindan korkuyorum son kullanicisi olur muyum acaba diye
    Motorunuzuda satıp 14milyar civarına 2005-06 arası temiz fz6 fazer,er6n,gsr 600,cbr 600f alabilirsiniz.En azından elinizden çıkartmaya çalışmak istediğinizde sorun yaşamazsınız.

Macit250 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Dragstar
    2 sene sonra yerinde yeller esebilir.Sen iyisimi r25 al

Alıntı yunusus adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Başlıktaki iki sifir bir on beş e takıldım

İki sıfır 00 bir onbeş 15

0015 oldu

Yada iki (2) sıfır (0) bir (1) on (10) beş (5)
    201105 burdanda bu çıktı

Aklımda deli sorular.
    2 0 1 15 te olabilir. O zaman 20115 oluyor bu da anlamsız oldu.

yunusus - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    R1200Rt - Planet (78)
    Ulan... Ulan yoksa mhp yinemi iktidar? Onun hesabımı bu??
    Green Arrow ve Ahmet Turan Peker bunu beğendiler.

Tequ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    4x4
    Gerekli taslamaların kitabına gore yapılıp yatakların orjinalliginden eminsen buyuk sorunlar yasamazsın.Ama yapma yatak yapıldıysa bi sure devirli kullanımdan sonra tekrar satak sarabilir,piston asagi inebilir, kol cikarabilir
    Retro Moto Works
    Instagram & Facebook
    .../retromotoworks

Green Arrow - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Moto Guzzi v7 850 Special + Kymco People S 200
    Alıntı yunusus adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Ulan... Ulan yoksa mhp yinemi iktidar? Onun hesabımı bu??
    sadfsdf trol overdose :D

DKN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    orjinal parçalarını getirtip toplarsın ama pahalıya patlar. fakircustom değil zengincustom nicki olsaydı adın bunu söyleme gereği duymazdım
    Kurt Ölümüne Yakın Yalnız Olur

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)