99 zx9r sene iki sifir bir on bes
Reklamlar
-
99 model zx9r almayi planliyorum taunustan mt ailesi tavsiyeleriyle vazgectim. 12 milyar fiyati var cok temiz birtane buldum. 8 milyar harcanip butunmotor degismis orjinal kawayla faturalari var. Yataklardan kranklara kadar rodaji biteli 300 km oluyor. Buraya yorum yapacak arkadaslar sordugum soruyla alakali yorumlar yaparsa en azindan yararlanirim. Sorum su aldigim taktirde satabilir miyim 1-2 sene sonra evlenecegim zaman satip nakite cevirmem gerekebilir. Piyasasi nasildir. Verebilir miyim.
Reklamlar
-
FakirCustom adlı üyeden alıntı
99 model zx9r almayi planliyorum taunustan mt ailesi tavsiyeleriyle vazgectim. 12 milyar fiyati var cok temiz birtane buldum. 8 milyar harcanip butunmotor degismis orjinal kawayla faturalari var. Yataklardan kranklara kadar rodaji biteli 300 km oluyor. Buraya yorum yapacak arkadaslar sordugum soruyla alakali yorumlar yaparsa en azindan yararlanirim. Sorum su aldigim taktirde satabilir miyim 1-2 sene sonra evlenecegim zaman satip nakite cevirmem gerekebilir. Piyasasi nasildir. Verebilir miyim.
MotorcuMuhabbeti motovloggerdada 2001 model zx-6r vardı sanırım ona bir danışmanı tavsiye ederim. Burada sana boş muhabbet yaparlar git cıbır al r25 al derler.
-
M2 ile kontak kurmaya calistim ama yogun mesaj var ki henuz cevap vermedi hatta son attigi videodada bundan bahsediyordu oyle diyenler tabiki olacaktir ama ben gidipte 250 cc bi motora o parayi vermem sahsen illa bisey onereceklerse 12 milyari gecmeyecek sekilde bana 600-1000 arasi onerebilirler motorun ustune 7500 vererek alacaktim Zx9 u piyasasindan korkuyorum son kullanicisi olur muyum acaba diye
-
Motorcumuhabbeti nin motoru 80k li km lerde bildigim kadariyla,daha motoru acilmadi diyodu,birde bu eski motor almak konusunda videosu vardi izlemeni tavsiye ederim,gayet yararli bilgiler var.
-
Başlıktaki iki sifir bir on beş e takıldım
İki sıfır 00 bir onbeş 15
0015 oldu
Yada iki (2) sıfır (0) bir (1) on (10) beş (5)
201105 burdanda bu çıktı
Aklımda deli sorular.
-
M2 ile kontak kurmaya calistim ama yogun mesaj var ki henuz cevap vermedi hatta son attigi videodada bundan bahsediyordu oyle diyenler tabiki olacaktir ama ben gidipte 250 cc bi motora o parayi vermem sahsen illa bisey onereceklerse 12 milyari gecmeyecek sekilde bana 600-1000 arasi onerebilirler motorun ustune 7500 vererek alacaktim Zx9 u piyasasindan korkuyorum son kullanicisi olur muyum acaba diye
Motorunuzuda satıp 14milyar civarına 2005-06 arası temiz fz6 fazer,er6n,gsr 600,cbr 600f alabilirsiniz.En azından elinizden çıkartmaya çalışmak istediğinizde sorun yaşamazsınız.
-
2 sene sonra yerinde yeller esebilir.Sen iyisimi r25 al
-
yunusus adlı üyeden alıntı
Başlıktaki iki sifir bir on beş e takıldım
İki sıfır 00 bir onbeş 15
0015 oldu
Yada iki (2) sıfır (0) bir (1) on (10) beş (5)
201105 burdanda bu çıktı
Aklımda deli sorular.
2 0 1 15 te olabilir. O zaman 20115 oluyor bu da anlamsız oldu.
-
Ulan... Ulan yoksa mhp yinemi iktidar? Onun hesabımı bu??
-
Gerekli taslamaların kitabına gore yapılıp yatakların orjinalliginden eminsen buyuk sorunlar yasamazsın.Ama yapma yatak yapıldıysa bi sure devirli kullanımdan sonra tekrar satak sarabilir,piston asagi inebilir, kol cikarabilir
Retro Moto Works
Instagram & Facebook
.../retromotoworks
-
yunusus adlı üyeden alıntı
Ulan... Ulan yoksa mhp yinemi iktidar? Onun hesabımı bu??
sadfsdf trol overdose :D
-
orjinal parçalarını getirtip toplarsın ama pahalıya patlar. fakircustom değil zengincustom nicki olsaydı adın bunu söyleme gereği duymazdım
Kurt Ölümüne Yakın Yalnız Olur
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)