Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Başlangıç Motoru önerisi ?

REKLAM ALANI

Herkese iyi akşamlar aranızda yeniyim ve ilk vitesli motorumu alacağım yaşım 18 daha önce scooter tarzı motor çok kullandım vitesli motorlar hakkında çok video izledim arkadaşlarımın motorlarını sürerek eğitim yaptım ve biraz para biriktirdim kendime ait motorumu alma vaktim geldi 1.82 boyundayım ve kilom 90 boyuma göre ufak kalmayacak güzel bir motor arıyorum benim için görünüş çok önemli spor tipi bir görünüş olmasını tercih ediyorum ilk motorum olacağı için çok ileri kaçmak istemiyorum kendimi alıştırmak istiyorum ileride para olursa satıp yenisini alabilirim. Şuan ki bütçem 3.500 lira ehliyet sınavlarıyla uğraşıyorum bu ara oraya giden paraları çıkarırsak motor için 3 bin liralık bir bütçem oluyor. 3 bin tl ye motor olarak ne önerirsiniz. Arkadaşım mondial drift önerdi 125 lik ama onuda araştırdım biraz bazı kişiler motor pek sağlam değil çok sanayiye götürürsün demişler o yüzden hevesim kaçtı sizin görüşleriniz nedir

Not: Isparta da yaşıyorum ve burda 2.el temiz motor bulmak zor 2.el bulsam bile burada çoğu motorun değeri bilinmiyor hız yapılıyor genelde temiz olmuyor o yüzden sıfır motor önerebilirseniz çok iyi olur şimdiden teşekkürler

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    s103r - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    mh drift/ 250 Repsol İnş :)
    Valla 2500 Kmdir Mh drift Kullanıyorum daha hiç sanayiye gitmedim Bakımlarını 1 km geçmeden yaptırırm Sağlam Değil diyenlerın parası çoktur kardeşim :D

Motosikleti
    Rks150/Cbr125r/Gt250r/R125
    Rks Titanic 150

akbird - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Z one 180 - MT 07
    kask, mont ve diğer ekipmanlar için ayırdığın bütçe ne kadar ?
    youtube : motorcu hikayeleri (motovlog) youtube - facebook adaletsurucukursu / Antalya /

motoru aldıktan sonra diğer ekipmanları yaklaşık 2-3 hafta sonra alabileceğim onlarada yaklaşık 1000 lira gibi bir fiyat verebilirim

Sti - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Hersey iyi hosta hesapta bi eksik var gibi,oda sigorta,sigorta icinde helalinden bi 500 dusunmek lazim (ekipman fiyatindan dusmeden) bahsettiginiz miktara xtreme-max oneririm cross motor zaten,tipte var,buyuk oldugundan altinda siritmazda,hayirli olsun simdiden

Motosikleti
    mash 5000 km/cbr 250 6500 km /xj6 f 49000 km
    tvs apaçi rtr 150

gokberk6426 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    KTM DUKE 390 (2017)
    motoru almadan once al yoksa ertelersin bir kaza durumunda erteleme luksun kalmaz . benim motoru almama 2 ay var kask haricinde herseyimi hallettim sayilir bide pantolon bunlari internetten temin edemiyecegim beden olmiyacagi icin almadim . tavsiyem oylr yapin yoksa cok gec olabilir oneri icinde tvs apache felan bakabilirsiniz

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)