Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
1. sayfa 12 SonuncuSonuncu

motoruma taunus takası geldi.

REKLAM ALANI
    FakirCustom - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    sibirya 250r namı diğer cıbır.
    arkadaşlar motoruma araç takası geldi. 92 model 2.0 gts taunus. temiz 82 binde. hasar kaydı yok. değişen olarak ön çamurluktan darbe yemiş,far ve çamurluk değişmiş. 2500 istiyor. 7ye satıyor aracı. sizce alınır mı takasla? takaslasam satabilir miyim. satamassam başka bir motorla takasa girebilir miyim? yorumlarınızı bekliyorum. araç lpgli çalışmayan aksamı yok.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    Mengu16 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Bajaj 200NS, Mondial 210MX
    Alıntı FakirCustom adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    2500 istiyor. 7ye satıyor aracı. sizce alınır mı takasla?
    O ne demek, ne kadar bu Taunus yani

gokberk6426 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    KTM DUKE 390 (2017)
    taunus sikintili arabsdir sanayiyke fazlaca ufrasirsin soyliyim 2 tekrden inip neden 4 tekere biniyorsunki hem ?

Ranay - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Cbr250r + Transalp
    Belgeler ile kanıt koysan senden almaya gelen kisinin önüne km nin 85000olduğuna inanmaz yani satışı zor olur diye düşünüyorum.
    Ayrıca çok fazla saniyi işi çıkabilir.
    Muayene den gecirmek zor olabilir.
    efendy06 bunu beğendi.

Motosikleti
    Alıntı Mengu16 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    O ne demek, ne kadar bu Taunus yani
    7 milyar taunus.

Mengu16 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Bajaj 200NS, Mondial 210MX
    7 milyar taunus.
    30 yaşında arabaya çok para. 30 yıllık olmasa bile ilk üretimi 30 yıl vardır o şasenin.

Motosikleti
    Alıntı gokberk6426 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    taunus sikintili arabsdir sanayiyke fazlaca ufrasirsin soyliyim 2 tekrden inip neden 4 tekere biniyorsunki hem ?
    alıp başka bir motorla takaslayacağım motorum zor satılıyor

---------- Mesajlar birleştirildi - 17:12 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:09 ----------

Alıntı Mengu16 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    30 yaşında arabaya çok para. 30 yıllık olmasa bile ilk üretimi 30 yıl vardır o şasenin.
    şahinin doğanın 12 milyar olduğunu varsayarsak makul fiyatları aşağı yukarıda piyasası o civarda hocam.

s103r - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    mh drift/ 250 Repsol İnş :)
    Hocam Böle işlere hiç girmeyın Ford sağlam arabadır Ancak Araç 92 model ve 82 binde Çok ilginç Ben 93 Modelım Km ölçerim olsa 100000 bin km Yürüyerek yapmışımdır Çok baş ağrıtır eski kasa araçlar

Motosikleti
    Alıntı s103r adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Hocam Böle işlere hiç girmeyın Ford sağlam arabadır Ancak Araç 92 model ve 82 binde Çok ilginç Ben 93 Modelım Km ölçerim olsa 100000 bin km Yürüyerek yapmışımdır Çok baş ağrıtır eski kasa araçlar
    şimdi zaten biliyosunuz telefondan plaka sorgulama işi 2010dan sonrasını gösteriyor. ha ne olmuştur adam yeni motor yaptırmıştır vs 2014te 60 küsür bindeymiş. ekspertize sokarım komple ağzına vurmadılarsa arabanın belki şasede vsden bulunabilir kmsi. kaldı ki 83 binde olmasa dahi araç temizse problemsizse alınıp satılamaz mı acaba?

Motosikleti
    xmax250
    şimdi zaten biliyosunuz telefondan plaka sorgulama işi 2010dan sonrasını gösteriyor. ha ne olmuştur adam yeni motor yaptırmıştır vs 2014te 60 küsür bindeymiş. ekspertize sokarım komple ağzına vurmadılarsa arabanın belki şasede vsden bulunabilir kmsi. kaldı ki 83 binde olmasa dahi araç temizse problemsizse alınıp satılamaz mı acaba?
    dostum her satıcının bir alıcısı vardır tabii ki... ama ticari olarak dusunursen neden böle bir riske giresin??

eğer sanayideki ustalarla enseye şaplak göze parmak atacak kadar samimi olmak istiyorsan, hayatından çok memnunsun ama dertsiz başına dert almak istiyorsan, intihar etmek istiyorum ama cesaret edemiyorum diyorsan, benzin istasyonu almak için kendini teşvik etmek istiyorsan, bir arabanın parçalarını a'dan z'ye tanımak istiyorsan, hayatında milattan önce milattan sonra gibi bir fark yaratmak istiyorsan taunus tam da tercih edilecek araçtır.

Motosikleti
    Alıntı nvrmnd adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    dostum her satıcının bir alıcısı vardır tabii ki... ama ticari olarak dusunursen neden böle bir riske giresin??
    peki 12 milyara 2000 model zx9r almak mantıklımıdır? temizse eğer. 7500 üstüne vererek.

GP500-1st - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    sahin 12 bin?

fiat linea 38 bin yahu sifir abs klima. sahibinden fiyatlari sisire sisire millet gercek saniyor.

Motosikleti
    xmax250
    peki 12 milyara 2000 model zx9r almak mantıklımıdır? temizse eğer. 7500 üstüne vererek.
    riskli sularda yüzmeyi seviyorsun galiba =)
    dedigim gibi her mal alınır ve satılır sıkıntı yok.. önemli olan satmak istediginde degerinde satabilir misin ya da kısa sürede satabilir misin... eger aklın ve kalbin bunlara cevap verebiliyorsa her türlü alım satım yapılabilir...

Sti - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Ford taunusun helede 2.0 gts nin kendine has alicilari var,taunuslar saglam arabadir,bakmayin pek tutulmadigina,size tavsiyem alicisini bulana kadar beklerim derseniz takaslamaniz,egerki ben sabirsiz adamim derseniz pek ugrasmamaniz taraftariyim.
    SweentLy bunu beğendi.

Motosikleti
    Alinmaz mi zx9r 12 ye alinsada satilmaz mi

karşıyaka57 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha yzf r25
    Hocam sizin motosikletinizin marka modeli nedir merak ettim?

Kış günü araba ile motosikleti takas teklifi ilginç geldi

Motosikleti
    Yamaha Ybr125 >> Bajaj Pulsar 200NS
    yağmurdan kaçarken , doluya tutuldum
    Seni ararken , kendimi unuttum

Motosikleti
    Honda Forza 250
    Dedemde bir 10 sene önce vardı,amerikan arabası gibi yakar,kasası ağır olduğu için. O zamanlar pek sorun çıkarmazdı. Yedek parça olarak bir şahin olamaz tabi,elde patlaması muhtemel bir araç. Şahsen böyle arabalara bineceğime motosiklete kasksız binerim daha güvenli.

Motosikleti
    2017 Suzuki V-Strom DL 650
    Tutulmayan yaşlı araçları gözü açılmamış genç motosiklet satıcılarına takas yoluyla kakalamak yeni moda herhalde. 23 yaşında aracın 82000 de diye pazarlanması almamak için yeterli bir sebep zaten. Ha benim boşa harcayacak param ve zamanım var diyorsan başka. Nikahına almayıda unutma muhtemelen son sahibi olacaksın.

1. sayfa 12 SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)