F1 Çakar Montaj(Bu konu İle ilgili Hiç bir Bilgi yok)
Reklamlar
-
Arkadaşlar f1 Çakar Modulu Nasıl bağlanır hiç bir bilgi yok Detaylı şekilde anlatacak Bir arkadaş varmı Hem bana Hemde Forumda Merak eden Yapacak Olan arkadaşlar İçin İyi Olur
Ürün Şu https://www.aloparca.com/yedek-parca/BoostZone/F1-12-ledli-Kirmizi-cakar/a418/80109037?gclid=CJz1laqVs8kCFReRGwodyM0C3g
Çakardan 3 Kablo Çıkmakta Benım ıstedıgım Frenledıgım zaman çakar yapması Hangı kablolalarla olacak anlatacak varmı
[IMG][/IMG]
[IMG][/IMG]
---------- Mesajlar birleştirildi - 14:58 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:56 ----------
Linki hatalı atmışım K.b ürün şu https://www.aloparca.com/yedek-parca...FReRGwodyM0C3g
Reklamlar
-
Mavi kabloyu kes! (filmlerde hep öyle yapıyorlar işe yarıyor)
-
yunusus adlı üyeden alıntı
En sonunda Onu yapıcam zaten :D
-
Ya filmleri izleyen biri yaptiysa o tesisati ? fake olabilir yani patlayadabilir
https://www.instagram.com/besafes1kr/
-
caglar48 adlı üyeden alıntı
Ya filmleri izleyen biri yaptiysa o tesisati ? fake olabilir yani patlayadabilir
Len çakar lamba patlarmı? En fazla çakar
[I] Hayat Verilmemiş Bir Sözü Tutmaktır, Kimi Yazar Kimi Yaşar.. [I]
-
Arkadaşım denemeden bilemezsin kes hepsini birisi park için birisi fren biriside eksi park olanı hiç elleme fren ile artı eksi arasına bağlayacaksın kendim bizzat bağladım bi ara videosunu çekip atabilirim hatta ayrı bi çakar takacağına modul ile park lambanı çakar yapabilirdin benim motorda (kuba CR1) led olduğu içinde görüntüsü ve dikkat çekiciliği ile gayet güzel oldu.
-
ercan_48 adlı üyeden alıntı
Arkadaşım denemeden bilemezsin kes hepsini birisi park için birisi fren biriside eksi park olanı hiç elleme fren ile artı eksi arasına bağlayacaksın kendim bizzat bağladım bi ara videosunu çekip atabilirim.
Hocam Bende Park Hangısı Fren Hangısı Onu bılmıyorum zaten
-
hocam elekrikten azda olsa anlıyor musun ? + ve - kablo bağlaması falan?
-
hocam elekrikten azda olsa anlıyor musun ? + ve - kablo bağlaması falan?
Hocam Kablo Bağlamasına Bağlarımda En iyisi ben bir elektırıkcıye gıdım :D
-
Yani en güzeli senin için ve motorunun sağlığı için :D 1 dk lık işi var ama görünce sende anlayacaksın :D
-
Yani en güzeli senin için ve motorunun sağlığı için :D 1 dk lık işi var ama görünce sende anlayacaksın :D
Kabloların Hangısı Hangısı Bilsem 1 dakıkalık İşte Bütün kabloları kesmek istemıyorum :D
-
s103r adlı üyeden alıntı
Kabloların Hangısı Hangısı Bilsem 1 dakıkalık İşte Bütün kabloları kesmek istemıyorum :D
Maviyi kes maviyi :D
-
Maviyi kes maviyi :D
Başkan Bırak dalga geçmeyi uyuz oldum zaten kesecem hepsını :D
-
s103r adlı üyeden alıntı
Başkan Bırak dalga geçmeyi uyuz oldum zaten kesecem hepsını :D
Tesisatın takip edilebilirliği varsa fren pedalındaki müşürden takip et 2 kabloya ulaşırsın. Kahve rengi olan kuvvetli ihtimal şasedir sonrasinda da çakarın kablolarını deneme yanılma yaparak hangi kablolar olduğunu bulursun zor değil. (Ama maviyi kes yinede)
-
Bununla alakalı bir konu yazılmıştı.
Bir konu daha vardı resimli anlatılmıştı onu bulamıyorum ama en fazla 2 hafta olmuştur.
Ayrıca benim motorda takılıda unuttum nasıl yaptığımızı bugun garaja inersem sana resmini çekerim anlatırım.
http://www.motosiklet.net/forum/moto...-kullanan.html
-
berkcigdem adlı üyeden alıntı
Bununla alakalı bir konu yazılmıştı.
Bir konu daha vardı resimli anlatılmıştı onu bulamıyorum ama en fazla 2 hafta olmuştur.
Ayrıca benim motorda takılıda unuttum nasıl yaptığımızı bugun garaja inersem sana resmini çekerim anlatırım.
http://www.motosiklet.net/forum/moto...-kullanan.html
Hocam bı Gostrebılırsen çok makbule geçer
-
çok basit,kablo kesmeye falan gerek yok.çakarın kablosunun iki ucunu soy,o resimdeki jakın kenarından deydir o sırada birisi frene bassın tek tek dene.sarı-mavi veya sarı yeşil veya mavi yeşilde yanar.
-
satabas adlı üyeden alıntı
çok basit,kablo kesmeye falan gerek yok.çakarın kablosunun iki ucunu soy,o resimdeki jakın kenarından deydir o sırada birisi frene bassın tek tek dene.sarı-mavi veya sarı yeşil veya mavi yeşilde yanar.
Hocam Beyaz Kutudaki Uclara Değrireceğiz değilmi bunun bir + - Felan oalyı yokmu
---------- Mesajlar birleştirildi - 15:53 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:48 ----------
Tesisatın takip edilebilirliği varsa fren pedalındaki müşürden takip et 2 kabloya ulaşırsın. Kahve rengi olan kuvvetli ihtimal şasedir sonrasinda da çakarın kablolarını deneme yanılma yaparak hangi kablolar olduğunu bulursun zor değil. (Ama maviyi kes yinede)
Grenajları sökuP Iskelet halınde Kabloyu takıp edeceğım teşekkurler
-
s103r adlı üyeden alıntı
Hocam Beyaz Kutudaki Uclara Değrireceğiz değilmi bunun bir + - Felan oalyı yokmu
---------- Mesajlar birleştirildi - 15:53 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:48 ----------
Abiii, işsiz misiniz ya Ya multimetre kullanın ya da kahverengi garanti eksi(-), diğer iki kablodan biri park diğeri fren devresidir. Açma motorun orasını burasını boşuna, uğraşma gereksiz yere. Eksi ucu dışarıdan sok kahverengiye, artı ucu da deneme yamulmayla nereye bağlayacağını bulursun. Bana yakın olsan sevabına koşar gelirdim ya
Rüzgarın saçlarını yalayıp,saçlarının ahenkle dans etmesi olayına hiç girmiyorum, çünkü kasksız binmiyoruz
-
s103r adlı üyeden alıntı
Leeaaan ben ne biliiim motorunun grenajimi var neyimi var? Takip edilebilirligi varsa dedim o yuzden.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)