Arkadaşlar bu videoda motosiklete nasıl ve neyle başladım, başımdan neler geçti , hangi motosikletleri kullandım ve ekipmanın önemini nasihatla değil musibetle anlamış oldum. İyi seyirler...
https://www.youtube.com/watch?v=faarZ0sSvVQ
Arkadaşlar bu videoda motosiklete nasıl ve neyle başladım, başımdan neler geçti , hangi motosikletleri kullandım ve ekipmanın önemini nasihatla değil musibetle anlamış oldum. İyi seyirler...
https://www.youtube.com/watch?v=faarZ0sSvVQ
youtube : motorcu hikayeleri (motovlog) youtube - facebook adaletsurucukursu / Antalya /
Kusura bakmayın videonun tamamını izleyemedim belki içerisinde bahsetmişsinizdir ama bu görüntü kaydındaki gps olayı nedir? Sonradan mi eklenti yoksa kullandiğiniz ekipmanin ozelligimi?
sony action cam gps özelliği. kameranın gps ni açıyorsun kayıt başlamadan önce. o verileri kaydediyor. daha sonra sonynin kendi programıyla videonun üstüne ekliyor.
youtube : motorcu hikayeleri (motovlog) youtube - facebook adaletsurucukursu / Antalya /
Benim kalbim racing motordan yana olsa da ben mantık evliligine NC ile devam ediyorum. Hız, viraj benim için bir tutku olsa da ne kadar eğitim de alsanız kaza ve yaralanma risk olasılığı daha fazla. Akıllı uslu NC ile yola devam.
Video güzel, sıkıcı değil akıcı konuşuyorsun.
like ve subscribe'e gömdüm.
sizinin için racing aşk değilde sanki motosiklete sempati duyan her insanın hayali... aşkı istemek gibi sizinki , aşkın kendisi sayılmaz :D ne edebiyat parçaladım be
---------- Mesajlar birleştirildi - 15:01 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:59 ----------
eyvallah teşekkür ettim
Ayne bende takipteyim
Ride to live,Live to ride
Honda CBR 125R (2015) > Yamaha YZF R25 (2016)
hocam su gps hız ve yol bilgi işi nasıl ekleniyor videoya
Multi-wiev program adi. Nasil cekildigi, gps uygulandigi ile ilgili bi video hazirlicam yakinda. Sony vegas programiyla ilgili basit kullanim videosu da cekecem beraber yayinlicam bu ikisini.
---------- Mesajlar birleştirildi - 19:29 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:27 ----------
Eyvallah
+1 bende takip ettim. Biraz içimiz açılsın deniz görelimde Muhabbette hoş..devam.
Ben zaten takipciyim :D arkadasiniz icinde uzuldum acikcasi,ne guzel iki kisi beraber suruyomussunuz,heves iste,gecmis olsun diyelim
Abi sizin meslek ne ve sakıncası yoksa nerde?
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)