Motomax'tan indirim kampanyası
-
Arkadaşlar herkeze günaydın, bu sabah kalktım ve buna rastladım hemen kask edindim kendime bir adet.
haberi olmayanlarında bir ihtiyacı varsa faydalansın, sisteme üye olduğunuzda indirim kodu veriliyor ve sipariş verirken kodu girip fiyatı düşürüyorsunuz..
Reklamlar
-
Bu motomax kadar kendini beğenmiş bir mağaza görmedim(Hasanpaşa mağazası) kendilerini bi şey zannediyorlar ama sadece bii osuruktan ibaret olduklarindan haberdar değiller.
Şimdi kısaca olaya geçeyim:yeni bir motosiklet kullanıcısı olarak bu forumda okuduğum nerede alışveriş yapmak lazim vs.gibi yorumlardan etkilenip motomax gittim içeri girdim alışveriş yapmak için ama ne ilgi birşey soruyorum kafasini bile kaldirmadan cevap veriyor ama ne sorduğumu dahi anlamamış böyle .......uzayip gidiyor işte.bunun sebebebi çalışanlari denetleyen kimse olmagindanmi kaynaklanıyor. . Neyse iste motomax bedava dagitsa gidip almayın derim..
Alışverişim biraz ileledeki mağazada kask, mont, eldiven, bel koruma, motosiklet brandasi, kilit olarak noktalandi......
-
O kadar yoğunluk varki üyelik sistemleri çalışmıyor :D Her üründe geçerli mi acaba %30 luk indirim?
-
sana denk gelmil. ben izmirden alışveriş yaptım ordaki eleman gayet ilgiliydi. netten aldım. ürün ellerinde kalmamış hemen aradılar. şu anda elimde yok. bu gün cumartesi olduğu için tedarikçiye de ulaşamıyorum. pazartesi soracam. olmaya bilir ellerinde. iptal edeyim mi bekleteyim m dedil.er sonra pazartesi gönderdiler. tedarikçide varmış. açıkçası ben memnunum onlarda. ordaki bi kendini bilmaz eleman yüzünden bütün şirketi suçlama.
-
indirim yokken 450tl'ye bot almıştım şuanda%20 indirim yapmışlar sözde;)
-
Nerde indirim linki varmi?
-
Neyse. Ticari itibarı zedelemeden gg olmayalım.
-
Şirinevler mağazada ki abimiz epey ilgiliydi.
-
Bende ceket alacakken giydirdiler ustume 5 saniye gecmeden ' alican mi, almican mi?' Dediler şoka girdim alicam dedim.
Horguclu tavsiye ediyorlardi 800 tl idi horguclusunden istedim motorun ne dedi cbf 250 dedigimde horguclu sadece piste cikanlara yarar bosver sen onu demisti.
Tavsiye etmem.
(Hasanpasa motomax)
-
motomax önce bindirim sonra indirim yapıyor
-
indirim kuponunu aldım ama bugün satın almasam yarın yada diğer hafta indirim kuponu geçerli olur mu?
-
Sadece etikette indirim olmasın.
-
hayatları yalan. handroid fiyatı hiç düşmemiş, sanki indirim yapmış gibi yüzde bilmem kaç indirim yazmışlar eski fiyatın yanına. halbuki fiyatta fark yok. bunun bir cezası olmalı.
-
Sepette düşüyor zaten fiyat kodu girince.
-
Haber veren arkdaşa teşekkür ediyorum. Linkte ki ürünü 322 TL ye satın aldım. http://www.motomaxonlineshop.com/kno...ldiven-pmu2576
-
Bende bir arkadaş ile Eskişehir motomax'a gittim gayet ilgili ve bilgili bir arkadaş vardı ve bayaa bi yardımcı oldu İstanbul genel olarak sıkıntılı heralde.
-
mağazalaındada elden alımda indirim varmı acaba
-
yüksel66 adlı üyeden alıntı
Bende bir arkadaş ile Eskişehir motomax'a gittim gayet ilgili ve bilgili bir arkadaş vardı ve bayaa bi yardımcı oldu İstanbul genel olarak sıkıntılı heralde.
eskisehirin neresinde ya 3.5 yildir burdayim hic gormedim tam adresi neredi acaba ?
-
Fiyat kodu ne.. ne indirimi halen amlamadim :/
-
kivancern adlı üyeden alıntı
Fiyat kodu ne.. ne indirimi halen amlamadim :/
Yeni üyelik alınca sağ üst taraftaki bildirimler bölümünde gözüküyor.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)