Motomax'tan indirim kampanyası
Reklamlar
-
bpak adlı üyeden alıntı
Yeni üyelik alınca sağ üst taraftaki bildirimler bölümünde gözüküyor.
Tesekkur ederim gordum.. sadece bugun icin galiba
Reklamlar
-
gokberk6426 adlı üyeden alıntı
eskisehirin neresinde ya 3.5 yildir burdayim hic gormedim tam adresi neredi acaba ?
Sakarya caddesi, sıhhıye kavşağı, çağdaş marketin sırasında.
Bu arada motomax indirim yapmadan önce bi bindirim yapar, bindirim yaptığı fiyatada indirim yapar.
Bu şekilde her türlü normal fiyattan gazlar abi.
Tamamen benim görüşümdür, uzun zamandır siteleri takip edenler iyi bilir.
-
Beyler bu forma bot'lar nasıl tavsiye ediyormusunuz?
-
gokberk6426 adlı üyeden alıntı
eskisehirin neresinde ya 3.5 yildir burdayim hic gormedim tam adresi neredi acaba ?
BAHÇELİEVLER MAH PRF DR ORHAN OĞUZ CAD NO 17-7
Internette motomax adresinde harita ile de gösteriyor istersen oradan da bakabilirsin.
-
Motomax iyidir sadece yüzde 70 indirim yaptığında.bu ara bokunu çıkardılar basit basit ceketlere 500 tl istiyorlar.Git rewit al ne idüğü belirsiz ceket alacağına.
-
Forma çizme almıştım 450tl indirim yapmışlar%20 yine 450;)
-
Karalı adlı üyeden alıntı
Forma çizme almıştım 450tl indirim yapmışlar%20 yine 450;)
Sepete ekleyip indirim kodunu girdiginizde mi bu fiyat?
-
bpak adlı üyeden alıntı
Sepete ekleyip indirim kodunu girdiginizde mi bu fiyat?
Aldığım ürün buhttp://www.motomaxonlineshop.com/forma-arrow-sx-racing-bot-pmu3291
Sepet filan anlamam ben siz bakın indirim olmuş' mu?
Ek olarak mağazadaki elemanlarla pek muhatap olmuyom kaç para len bu diyom suratlarına bile bakmıyorum işime gelirse alıyorum
"Tecrube, limitlerini bilmektir"
-
Aldığım ürün buhttp://www.motomaxonlineshop.com/forma-arrow-sx-racing-bot-pmu3291
Sepet filan anlamam ben siz bakın indirim olmuş' mu?
Ek olarak mağazadaki elemanlarla pek muhatap olmuyom kaç para len bu diyom suratlarına bile bakmıyorum işime gelirse alıyorum
arkadaşım sana bpak açıklamaya çalışıyor ama anlamıyorsun, sepete atıp sipariş onaylanırken sana verilen kodu girdiğinde o senin 450 liraya aldığın eldiveni 315 liraya alıyorsun kargoda bedava.
ben mesela aldığım ürünü indirim sayesinde yurtdışından getirtmiş gibi aldım. yurtdışı fiyatına denk geldi yani.
örnek sipariş;
ben motomaxın çalışanı değilim ama insanlar bu indirimden faydalansın isterim insanları yanlış yönlendirmemek lazım.
-
ogzcngdk adlı üyeden alıntı
arkadaşım sana bpak açıklamaya çalışıyor ama anlamıyorsun, sepete atıp sipariş onaylanırken sana verilen kodu girdiğinde o senin 450 liraya aldığın eldiveni 315 liraya alıyorsun kargoda bedava.
ben mesela aldığım ürünü indirim sayesinde yurtdışından getirtmiş gibi aldım. yurtdışı fiyatına denk geldi yani.
Eldiven almadım'Kİ ben cepten bakıyorum % 20 indirimle aynı fiyat yazıyor artı o botlar 2010 üretimi
-
Eldiven almadım'Kİ ben cepten bakıyorum % 20 indirimle aynı fiyat yazıyor artı o botlar 2010 üretimi
tamam indirim falan yok dağılabiliriz.
-
ogzcngdk adlı üyeden alıntı
arkadaşım sana bpak açıklamaya çalışıyor ama anlamıyorsun,
sepete atıp sipariş onaylanırken sana verilen kodu girdiğinde o senin 450 liraya aldığın eldiveni 315 liraya alıyorsun kargoda bedava.
örnek sipariş;
http://i.hizliresim.com/W91yLP.png
ben motomaxın çalışanı değilim ama insanlar bu indirimden faydalansın isterim insanları yanlış yönlendirmemek lazım.
İnternetten alış veriş yapma işinde eksigim biraz tamam hadi hayirli olsun
-
bu indirim kodunu kaç gün süreyle kullanabiliyoruz
-
aliberkgngr adlı üyeden alıntı
bu indirim kodunu kaç gün süreyle kullanabiliyoruz
Bende bunu merak ederim on arka sehpa almayi dusunuorum
-
450 liraya aldığım kask 800 tl olmuş,220 liraya aldığım ceket 549 tl olmuş.Lanet olası derecede indirim yapmışlar.
-
şişirilmiş fiyatlar üzerinden indirim yapmışlar.
bir çok ürün eskisinden daha pahalıya geliyor.
-
Pek bir indirim göremedim
-
4riders dublin pantolon aldim, kargo dahil 216tl.
Tech90 düşünüyordum aslında ama soğuk havalarda sıkıntı olacağını düşündüm dogrumu yaptım acaba?
Tech90 kış için idare edecek bir pantolonmu?
-
Motomaxın ne kadar da bozuk sicili var böyle...ben Feyizoğlundan şaşmayın diyorum...kendilerine kefilimdir...memnun kalmadığınız ürünü olursa bana da sövebilirsiniz Allah belanı versin Mete Han diyebilirsiniz... o derece güvenirim Adem Feyizoğluna...
-
fiyatlar uçuk..
son 4-5 ay önceki periyotta; handroid uzun olanı 320 liraya, 4rider ibiza yazlık pantolonu 120 tl ye, held tropic2 yazlık montu 449 tl ye,knox sırt korumayı 62 tl ye,knox kross kıyafetini 349 tl almıştım.. bİde şimdiki fiyatlara bakın..aldığım 3 üründede %100 fazla fiyat var..
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)