Sabah sabah çöp kovasıyla imtihanım (kaza)
Reklamlar
-
Yoldaki setlere gelince kaldırıma yakın tarafı tümseğin en az olduğu hatta hiç olmadığı yer. Genelde zıplatmasın diye bir çok motorsikletli gibi oradan geçerim.
Bu sabah ümraniye eski nevzat ayaz lisesi civarında küçüksu yoluna sapmak üzere ilerliyorum. 2 tümseğin 1.sinden kaldırımla birleştiği düzlükten geçtim. 2. tümsekte kenarda duran çöp kovasından sıyırdım aslında çok rahat geçebileceğim bir boşluk var fakat maalesef benim diz örtüsü çöp kovasının köşesindeki metal çapağa takılarak hem beni düşürdü hem de kovayı yola sürükledi. Hızlı değildim 30-40 arası bir hız. Çevreden bir iki kişi geldi, yerden kalktım. Kovayı kenara çektiler. Dizimde bu yağmurda yağmurluğun üzerine giymesem nolur ki diyerek üşenerek giydiğim (dizlikleri geçen hafta aldım) venom dizlikler vardı. Dizimin yere çarptığını biliyorum fakat dizlik sağolsun işin yaptı. Motorda tek sıkıntı diz örtüsünün yırtılması oldu, onun dışında bende çok şükür Allahtan sıkıntı yok.
Yollarda öngörerek gitmeye çalışırım ama çöp kovasının çapağını tahmin edemedim.
Reklamlar
-
Geçmiş olsun hocam hepimiz tümseklerın sağından solundan geçiyoruz Dikkatlı olmak gerek
-
youtube : motorcu hikayeleri (motovlog) youtube - facebook adaletsurucukursu / Antalya /
-
geçmiş olsun. Allah beterinden saklasın diyelim..
-
Geçmiş olsun ekipmanın tam olması çok iyi olmuş, kötü de olsa artık daha fazla tecrübe sahibisiniz.
¡Por la sonrisa de mis padres que vale un millón!
-
Geçmiş olsun
-
Geçmiş olsun. Sana bişey olmaması sevindirici.
-
geçmiş olsun bende diz örtüsü kullanıyorum ve bende korkuyorum işin aslı çok aralara derelere giriyorum nir aracın bi tarafına takılırsa bende ayvayı yedim...
-
Geçmiş olsun.
Motosiklet kullananlar için "dizlik" olmazsa olmazlardan.
Üşenerek de olsa iyi ki giymişsiniz.
-
ayağı yol kenarında toprağa saplanmış tele takılıp takla atan arkadaşım vardı :(
sen yine iyi kurtarmışsın, geçmiş olsun.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)