Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
2. sayfa BirinciBirinci 12

amazon.comdan aksiyon kamerasi almak

REKLAM ALANI

Alıntı LynXMaSTeR adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    ürün kargo firması ile kapına geldiği anda senden vergi ücreti ne ise onu talep ediyorlar ve sen de kargo firmasına vergiyi ödüyorsun.
    Amazon'dan yapılan alışverişlerde vergiyi de Amazon'a ödüyorsunuz.

Ürünü satın alırken eğer fiyat gümrük vergisine tabi (75€ veya karşılığı $'dan fazlaysa) sistem otomatik olarak vergiyi de hesaplıyor ve alışveriş sırasında sizden tahsil ediyor.

Kapıda ayrıca ödeme yapmıyorsunuz.

Aşağıda AlperenB'nin anlattığı şekilde işliyor prosedür.

Alıntı AlperenB adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Onun haricinde amazondan ortalama 80-90 dolardan fazla alışveriş yaptığın takdirde sistem otamatik senden zaten gümrük parasını alıyor ortalama bir fiyatla. Bunu adres>k. kartı bilgileri>ödeme kısmına gelince ayrıntılı olarak göstericek sana. Dicek ki kardeşim bak bu kadar ürünün ücreti bu kadar bak kargo ücreti ha bide bu kadar da senin devlete verdiğin ücret var dicek. O alınan tahmini rakam tamamen sizi gümrükle uğraştırmamak için belki 10-20 tl fazla alırlar o fazlayı da 1-2 hafta içinde hesabına geri yatırırlar. Amazon iyi firmadır müşteri memnuniyeti ilk amaçları. Arada kusurları oluyor tabi ama türk esnafında yaşadığın ve ya kurumsal elektronik mağazalarda yaşadığın sıkıntıları yaşamazsın.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    gokberk6426 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    KTM DUKE 390 (2017)
    tesekkurler ogrenci oldugum icin kredi kartimin limitini arttiramadim babamin maas bordrosunu istiyolar oda 1000 tlye kadar arttirabilirlermis bakalim eger arttiramazsam yatacak gibi . eger boyle olursa paypaldan 500 ylisini karttan cektirsem geri kalanini nakit yatirsam boylr bi secenek mumkunmu ??

LynXMaSTeR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CBR 650F | Honda CB750 Hornet
    Alıntı chetaq adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Amazon'dan yapılan alışverişlerde vergiyi de Amazon'a ödüyorsunuz.

Ürünü satın alırken eğer fiyat gümrük vergisine tabi (75€ veya karşılığı $'dan fazlaysa) sistem otomatik olarak vergiyi de hesaplıyor ve alışveriş sırasında sizden tahsil ediyor.

Kapıda ayrıca ödeme yapmıyorsunuz.

Aşağıda AlperenB'nin anlattığı şekilde işliyor prosedür.
    genellikle ebay ve aliexpress ten alışveriş yaptığım için amazonun sistemi bilmiyorum.
    teşekkürler.
    daha önce ebay den aldığım intercom larda (130 € fiyat) vergi dilimine girmemesi için satıcı ile görüşüp düşük fiyat yazmasını talep ettim ve vergisiz bi şekilde ulaşmasını sağlamıştım.
    amazonda sanırım böyle bir olanak bulunmuyor.

berkcigdem - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    ktm 1190
    Alıntı yunusus adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Halim yok başka konuda kapışırız
    Başka konu buldum sana

Rusyaya vizesiz girişte kalktı mayıs gibi gibi ne güzel gitmeyi düşünüyordum.

Şaka bir yana haberlerde falan okuyorum oradaki Türklere şu aralar pek hoş davranmıyorlarmış. Sende bir durum söz konusu değil dimi aklıma geldi valla şimdi...

Darkcity2000 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    HONDA NC 750X
    myus.com gibi adrese abone olup Tr ye getirtebilirsin.

2. sayfa BirinciBirinci 12

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)