Evde otururken cnaım sıkıldı bir anda böyle birşey yapasım geldi. Bu arada ilk denemem. İlkokuldada resim dersini hiç sevmezdim çöp adam çizebilen ben kendimden böyle birşey beklemiyordum açıkcası
Evde otururken cnaım sıkıldı bir anda böyle birşey yapasım geldi. Bu arada ilk denemem. İlkokuldada resim dersini hiç sevmezdim çöp adam çizebilen ben kendimden böyle birşey beklemiyordum açıkcası
Tenerede bence dünyanın en çirkin motoru olduğu için çalışma gayet başarılı gözüküyor
garajda tek motor varya o yüzden sıkılmıştır senin canın http://www.motosiklet.net/forum/moto...m-geldi-d.html
çizimde gayet güzel bu arada
www.youtube.com/c/biyeybaraküs "Motora binmeye karar verecek kadar cesur ve aptal, üzerinde ölmeyecek kadar korkak ve akıllı olacaksın" alıntıdır AttilaXtreme den
buda benden olsun.. 1.0 tükenmez kalem ile çizdim ama sıkıntı hala var.. başka ugras bulmak lazım
Valla süper olmuş ben çok beğendim.
Arka fonda ki yırtık kilim parçası resme otantik bir hava vermiş.
Öndeki böcek ( kusura bakma karıncamı hamamböceği mi anlayamadım ondan böcek dedim) çok gerçekçi antenlerine kadar detaylandırmışsın bravo.
Böceğin ayaklarını koyduğu limon dilimleri de süper ortadaki çekirdeklerini bile düşünmüşsün.
Harika!!!!
Toseabul'un resmini de yorumlayayım mı?
Küçük hırsız el feneri, büyük hırsız deniz feneri kullanır.
Ancak her ikisininde çalışması için ampul gerekir.(Cosinus)
yorumlar olumlu gelirse daha once yaptıgım portre resimlerden karakalemimden cıkmıs bir iki foto daha atabilirim ;)
Bu buyuk yenetek harcanmasın forumda lutfen guncel tutalım :D
ben leventten versys 1000 çizimi bekliyorum 3 lü çanta setli olacak lazım
www.youtube.com/c/biyeybaraküs "Motora binmeye karar verecek kadar cesur ve aptal, üzerinde ölmeyecek kadar korkak ve akıllı olacaksın" alıntıdır AttilaXtreme den
Merhaba,
demekki neymiş ,can sıkıntısı arada iyiymiş men bunu bilir, bunu söylerem
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)