Walla çok kaliteli termal çoraplar var onlardan tavsiye ederim.
Genel anlamda isinma için kutuplardaki şartları düşünerek powerbank ile çalışan 8x13cm ebatlarında rezistans pedler aldım. Güzel çalışıyor. 10 tanrsi 18 dolara gelmişti
Walla çok kaliteli termal çoraplar var onlardan tavsiye ederim.
Genel anlamda isinma için kutuplardaki şartları düşünerek powerbank ile çalışan 8x13cm ebatlarında rezistans pedler aldım. Güzel çalışıyor. 10 tanrsi 18 dolara gelmişti
179 buna verceğime ayakkabıyı iki numara büyük alır sekiz kat çorap giyerim
Ayağı sıcak usb elektrikli ısıtma kumaş 8* 13cm yeni süper sıcak bir bez Isıtmalı ayak paspaslar roupa da elemanı
http://www.aliexpress.com/item/Foot-warmer-USB-Electric-Heating-cloth-8-13cm-new-super-warm-cloth-heated-foot-mats-roupa/32307501185.html
(from AliExpress Android)
Uygulama ile açtıgım için linki biraz garip veriyor :D içinden kopyalayabilir yada oldugu gibi aratabilirsiniz
Çift çorap ile mesh giyin kardeşim. Mesh fakirin fukaranın kuryenin dostudur. 15 yaşından beri giyiyoruz. Misss gibi. Ayakların üşümez, misafirliğe gittiğinde ayakların kokmaz. Her caminin altında satılıyor. Hediyesi 25 lira
-61- Önce ADAMLIK Sonra HAYAT -61-
Çift corap kendisi üşütür.
Saol dostum ama gottom kiydim paraya tchibodan aldim. Yeter ayak usumesinden bıktım. Biraz az isi veriyor ama ayakkabi icinde ısı kaynagi olmasi iyidir.
---------- Mesajlar birleştirildi - 19:48 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:31 ----------
Aldim simdi denedim ama neredeyse hic isitmiyor gibi. 2 kademe goya ama fark yok. Ikiside adam gibi isi vermiyor
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)