Motoin.de sitesi hakkinda bir kac soru,yardim lutfen
Reklamlar
-
Meraba,forumun sponsorlari arasinda sanirim bu site,biraz kurcaliyim dedim,ve aklimda olan kaskin normal fiyatinin nerden baksaniz 3 kati ucuz bi fiyata buldum,hani bizde vardir ya ucuz olunca bi işkillenir,icimizden binbir turlu acaba gecer,aynende o sekil oldum,internet uzerinden alisverislerde yabanciyim ve daha once hic alisveris yapmadim ve bedenlerde olmama gibi bi durumun oldugunu biliyorum,burdan dener ordan alirim sorun degilde aklima takilan sorulari sormak istedim size,
1-siparis vermek icin illaki paypal tarzi kartmi gerekli yoksa world kart vs gibi kartlarla alisveris yapilabilirmi?
2-kaskin yere dusup dusmedigini anlamak gibi bi sansim yok sanirim? Dogrumudur?
3-ortalama kac gunde elime ulasir,sanirim alman sitesi ve elime ulasmasi en az 30 gun surer diye dusunuyorum,peki kargo takibi
yapmak gibi bir sansim varmi?
4-kaskin tabiri caiz ise çakma olma gibi bi durumu olabilirmi?
5-site guvenilirmi? Daha once alisveris yapan varmidir aramizda?
6-kaskin uretim tarihi cok eski ise kaski geri yollamak ve para iadesi almak gibi bir sansim olabilirmi?
Kusura bakmayin yine kafa utuledim,ama yardima ihtiyac duyuyorum bu konuda,eger herhangibi bir sorun olmazsa 1-2 gune siparis gecmeyi planliyorum,dolayisiyla aklimda yine deli sorular var,urunun linkinide veriyorum asagida,simdiden tesekkurler,keyifli forumlar
Reklamlar
-
site guvenilir bir site ama önemli olan kargo ucreti yani shipping ve gumruk vergisini iyi hesaplayabilmekte =)
shipping ücreti zaten yazar ama gumruk vergisi konusunda pek fikrim yok...
-
internet alışverişine açık olan herhangi bir kart işinize yarar kaskın tarihini öğrenmek için firmaya mail atabilirsiniz size söylemek zorundalar vergi olayınıda yanlış hatırlamıyosam ordan aldığınız fiyattan düşüyolar öreneğin 100 tl lik malın almanyada vergisi 10 tl ise o vergiyi düşüp size 90 tl den gönderiyolar sizde üzerine gümrükte bizim vergi oranımıza göre ödeme yapıyosunuz
-
nvrmnd adlı üyeden alıntı
site guvenilir bir site ama önemli olan kargo ucreti yani shipping ve gumruk vergisini iyi hesaplayabilmekte =)
shipping ücreti zaten yazar ama gumruk vergisi konusunda pek fikrim yok...
Vergisi %18,o cok sorun degil yine ucuza geliyo turkiyeden :D ama kargo ucretini hic dusunmedim,nerde yazar acaba bilginiz varmidir? Bu arada linki unutmusum :D
http://www.motoin.de/Helmets/Cross-E...DS::16466.html
-
Sti adlı üyeden alıntı
61 TL kargo sol üst köşede yazıyor
-
mertky adlı üyeden alıntı
internet alışverişine açık olan herhangi bir kart işinize yarar kaskın tarihini öğrenmek için firmaya mail atabilirsiniz size söylemek zorundalar vergi olayınıda yanlış hatırlamıyosam ordan aldığınız fiyattan düşüyolar öreneğin 100 tl lik malın almanyada vergisi 10 tl ise o vergiyi düşüp size 90 tl den gönderiyolar sizde üzerine gümrükte bizim vergi oranımıza göre ödeme yapıyosunuz
Karttan yanada sorun olmadigina gore,sadece kaskin tarihi ve kargo ucreti kaldi,bu arada gumruk vergisi %18,bilgilendirme yapayim,ordaki vergiyi dusmeleride guzel olmus,tesekkur ederim
-
Sti adlı üyeden alıntı
into chart a basıp ilerleyince sipariş icin bir sonraki sayfa da yazması lazım shipping... simdi baktım 60 küsür lira shipping ücreti cıkıyor...
-
mertky adlı üyeden alıntı
61 TL kargo sol üst köşede yazıyor
Detaylar onemli demekki :D tekrardan sagolun
---------- Mesajlar birleştirildi - 21:58 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:56 ----------
nvrmnd adlı üyeden alıntı
into chart a basıp ilerleyince sipariş icin bir sonraki sayfa da yazması lazım shipping... simdi baktım 60 küsür lira shipping ücreti cıkıyor...
Sizede cok tesekkur ederim,konuyla ilgilendiniz,iyi aksamlar keyifli forumlar ikinizede
-
rica ederim size de iyi akşamlar
-
Beden XS ve S kalmış sadece. Aman yanlış bedenle sipariş verme.
-
Mirable adlı üyeden alıntı
Beden XS ve S kalmış sadece. Aman yanlış bedenle sipariş verme.
Tesekkur ederim uyari icin,ona dikkat ettim,bu hafta sonu bi deniycem S bedene kafayi sigdirmayi,cok zor ama insan bekliyo iste :D
-
"29.11.2015 tarihine kadar verilen siparişlerde geçerli %20 indirim kuponu" haberini paylaştım az önce.
http://www.motosiklet.net/forum/moto...ml#post3777582
Sipariş vermeyi düşünenler kaçırmasın!
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)